Księga zażaleń 2024
Wróć do Wątki archiwalne#301 DJGraco
Ja na prawdę nie mogę z niektórymi ludźmi. Nazywać oprogramowanie głupie i używanie jeszcze bardziej mniej przyjemnych epitetów, tylko dlatego, że nie umie się go ustawić poprawnie, i zwalanie na to winy całego złego świata. Resztę wolę pozostawić dla siebie.
#302 djsenter
Już prawie tydzień choruje! Cholera jasna
#303 MarOlk
Kupiłem 5 litrów izopropanolu, ale był on chyba pędzony w jakieijś leśnej bimbrowni na Podlasiu, bo wali bimbrem i fuzlami jak jasna cholera.
#304 camila
No bo tak jebie izopropyl :Dd
#305 djdenismusic
No to @marolk. Smacznego :D
#306 MarOlk
O nie! Poprzednie partie były czyściutkie jak w jakimś szpitalu. Ten jebie jak jakieś kiepskie brandy :D
-- (camila):
No bo tak jebie izopropyl :Dd
--
#307 cinkciarzpl
Bo to pewnie Bardacka produkcja. :D
#308 daszekmdn
Mam wielkie xD. Odcięło mnie po 20, spać mi się chciało już mocno, a wstałem teraz. Jak bym zasnął nad ranem, wstałbym pewnie wieczorem. Za gorąco na mnie.
#309 camila
A ja mam jakis ukrainski metadon - inny niż zwykle. :/
#310 MarOlk
A ja nie śpię od 1:30 w nocy...
#311 skrzypenka
Jakaś plaga os w Łodzi jest, czy co. Wczoraj moja mama zabiła u siebie 5 os, dzisiaj u mnie dwie martwe i dwie żywe były, a u mamy 5 żywych, 3 martwe. Za oknami słyszę rój tych os, gniazda nie ma, a osy na wpół żywe, o co chodzi kurde?
#312 Monte
Rzeczywiście dziwna sprawa.
#313 Paulinux
kuźwa 5 os, od razu myślałam że 5 osób
#314 djsenter
Nie noo, bardziej humanitarnie trzeba!
#315 skrzypenka
Hahhhahahahaha, dobreee, zrobiłaś mi dzień, 5 osób zabitych, jak w kryminałach u Joanny Chmielewskiej. :)
-- (Paulinux):
--
#316 mustafa
Tylko idea zbierania tych nakrętek nie była taka, że ktoś coś z tymi nakrętkami robił, tylko, żeby nie wyżucać zakręconych butelek. Koszt nowego wuzka był tańszy, niż odkręcania tych właśnie butelek.
-- (Postukujacy):
Ja też niewiem na co to komu przeszkadzały te butelki z korkami. Teraz jest tylko gorzej niż lepiej. A ludzie i tak to zbierali, zeby oddać i np. niepełnosprawnym na wózkach pojazd kupić. Ile takich dobroczynnych fajnych akcji było dookoła. Teraz będą się walały nie tylko korki ale i butelki przyczepione do nich. Pomysłowo bardzo.
--
#317 Monte
Haaahhaaahh Normalnie jak u Marcina Myszki albo u Karoliny Anny czy u Jaśmin. XD(skrzypenka):
Hahhhahahahaha, dobreee, zrobiłaś mi dzień, 5 osób zabitych, jak w kryminałach u Joanny Chmielewskiej. :)
-- (Paulinux):
--
--
#318 skrzypenka
W obec powyższego, szacuje się, że znaleziono na posesji w Pciniu Dolnym 10 rąk, 5 głów, 10 nóg. Nikt nie wie, kto był ich właścicielami. Czy ktoś coś widział? Czy ktoś coś wie? Zgłoszenia przyjmuję w wiadomościach prywatnych.
:)
-- (Monte):
Haaahhaaahh Normalnie jak u Marcina Myszki albo u Karoliny Anny czy u Jaśmin. XD(skrzypenka):
-- (Paulinux):
--
--
--
#319 Milena132
I znowu nieprzespana noc... :(
#320 DJGraco
A no coś było z tą nocą nie tak ja jakoś też nie mogłem spać