Księga zażaleń 2024
Wróć do Wątki archiwalne#361 djdenismusic
nic. nie zamierzam grac na gramofonach XD
Szanuję tych, którzy to robią, ale sam bym się chyba w życiu nie podjął. No chyba, że z raz jako ciekawostkę można spróbować.
#362 camila
Ty nie wiesz co to znaczy grać. :D Pogralbys na starych rozjebanych numarkach ndx 200 z rozwalonymi laserami i też z problemami z przyciskami to byś dopiero klął. Dawno zostały wyjebane na śmietnik, razem z mikserem.
#363 camila
Poza tym co jojczysz, że nie pograsz? Cofnij się do klawiatury i naprawdę poczekaj aż kupisz reloopa.
#364 djdenismusic
W dzisiejszych czasach nie uznaję grania z cd. Albo standalone albo jakiś kontroler +rekordbox/vdj. Zresztą tak większość teraz gra i chyba jest coraz mniej bóldupienia o to, że jedyne słuszne rozwiązanie to vinyle/pojedyncze cd.
#365 djdenismusic
nie da rady. To już nie te czasy. Nie będę nawet instalował tego gówna zwanego mixxxem.
#366 kazek5p
Ty lepiej uważaj z tymi stwierdzeniami, bo zostaniesz posądzona, że jesteś sztywna. :D
-- (camila):
Poza tym co jojczysz, że nie pograsz? Cofnij się do klawiatury i naprawdę poczekaj aż kupisz reloopa.
--
#367 camila
To już nic nie mówię, widzę, żee cię nie przekonam. Dziwny jesteś i moim zdaniem szukasz wymówek.
#368 camila
Już zostałam posądzona, ze mam kija w dupie to juz bardziej sztywna nie mogę być chybba
#369 djdenismusic
Po prostu granie z klawiatury nie sprawia mi przyjemności.
Chociaż jest mapka do vdj, w której nawet postarali sie o eq. Muszę wytestować. To może coś z tego będzie.
Chociaż sówaczków to w żaden sposób mi nie zastąpi.
#370 camila
Trza działać nie jojczyć i bóldupić. Ja przynajmniej jestem tego zdania.
#371 djdenismusic
Ale jeśli granie z klawiatury nie odzwierciedla tego, co mam na konsolce, to na cholerę? Zresztą wszystko okaże się tak naprawde w najbliższych dniach, jak pójdę z moim słoneczkiem do serwisu XD
#372 EugeniuszPompiusz
Misiaczki misiaczki, miło się to czyta, ale po primo.: może wydzielę z tego osobny wątek, gdy będzie trzeba, bo to nie jest głupia dyskusja. po drugie, ja się żadnego ze swoich nie pozbywam; Numarka, bo go za bardzo lubię choć nie ma interfejsu (akurat ten mój). Reloopa, bo może jest mniej praktyczny ale złej baletnicy... jak to mówią. więc znów powiem, ze da się w zasadzie wszystko. **testowane z djay w tym subskrypcyjnym i vdj.**
wreszcie trzecie, te konkretne numarki też chodzą albo drogo albo zużyte, tak więc... nie chcę ferować wyroków, ale tego, co zrobiłbym w tej sytuacji możecie się domyślić.
Ostatecznie to nie mój pugilares, i nie moja decyzja :-)
P.S.: Też pamiętam swoje pierwsze rumakowanie w okolicy 2016, kiedy byłem niemal pewny, że poradzę sobie na gramofonach, bo to przecież taka cięższa konsola. - No, Życie zweryfikowało fakty szybciej niż trwa backspin, ale przynajmniej impreza się udała. Zupełnie inny ciężar tego ustrojstwa.
#373 camila
Sorry, zrób z tą dyskusją co chcesz, ja póki jestem w domu rodzinnym chce po prostu jak zwykle pomóc.
#374 EugeniuszPompiusz
@Camila, to się chwali, i bynajmniej nie chcę jej usuwać do nikąd. :-)
#375 djdenismusic
tak jak mówiłem. Gdybym miał większe biórko, to brał bym jak reksio szynke bez zbędnego ziewania. Ale z racji, żemam dość ograniczone miejsce, niestety nie moge w ten sposób zaszaleć, i zostaje mi jedynie posiadanie mobilnego kontrolera. Przecież nie pstawię sobie tego na głowie XD
Będzie większy kąt, to pojawi się większy kontroler. Od i cała prawda.
2+2=4 szanowne państwo.
#376 camila
Mógłbyś. Mixtrack na biurko a laptop na stojak. Wiele osób tak robi. ie wiem czy wiesz, ale wielu ludzi nie mieszka w penthousach ;)
#377 kazek5p
Daj spokój, nie przegadasz.
-- (camila):
Mógłbyś. Mixtrack na biurko a laptop na stojak. Wiele osób tak robi.
--
#378 djdenismusic
No taki stolik to ostateczna ostateczność. W przypadku kozystania z huba usb chyba średnio by się to sprawdziło. hoć tutaj sie nie wypowiem, bo nie tstowałem nigdy żadnego stojaczka. Jak sobie pomyślę, że to poraz kolejny zmniejszy mi i tak mało miejsca w domu, to chyba mi sie nie chce tego sprawdzać.
#379 djdenismusic
owszem, bo chyba wiem lepiej od was na ile sobie oge pozwolić jeśli chodzi o zagospodarowanie przestrzeni. Eot.
#380 MarOlk
Ocipieliśta? 54 wiadomości???