Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#181 daszekmdn
Już nawet Windows odpala się szybciej niż Android
#182 Numernabis
TAk, obciąża delikwenta tak, że mu tchu brakuje i "zasypia" :D
-- (MarOlk):
Kupiłem wczoraj kołdrę obciążeniową, bo ponoć pomaga na bezsenność. No, przetestujemy, zobaczymy...
--
#183 MarOlk
...snem wiecznym :D
#184 skrzypenka
daj znać. :)
-- (MarOlk):
Kupiłem wczoraj kołdrę obciążeniową, bo ponoć pomaga na bezsenność. No, przetestujemy, zobaczymy...
--
#185 skrzypenka
hhahahaha :) :)
-- (Numernabis):
TAk, obciąża delikwenta tak, że mu tchu brakuje i "zasypia" :D
-- (MarOlk):
--
--
#186 djsenter
Nie wyspałem się, ledwo żyję, ale nastrój ok. Gorzej z robieniem czegokolwiek.
#187 Paulinux
Same here xDD
#188 djsenter
A łepetynka boli? Mnie bolała w nocy, dlatego między innymi tak źle spałem.
#189 Paulinux
Jezu, mnie strasznie często ostatnio boli łb. W samym tamtym tygodniu bolał mnie w środę, czwartek, piątek i w niedzielę wieczorem, a w tym tygodniu w poniedziałek rano.
#190 Zuzler
Oo, to podusia już nie pomaga?
#191 djsenter
Kurna, myślałem, że już u ciebie z tym lepiej, trzymaj się tam
#192 Paulinux
Kupiłam właśnie nową. Zobaczymy jak to będzie, chociaż po pierwszej nocy testy wypadły nadzwyczaj pozytywnie, ale to wiadomo że jak się ma coś nowego to placebo działa. Zobaczymy po dłuższym użytkowaniu. Dzięki za wsparcie <3
#193 camila
A co to za podusię kupiłaś? Od siebie mogę polecić wizytę u neuro, by ustalił czy to migrenowe czy napięciowe. Jeśli napięciowe, mało można z tym zrobić, jeśli migrenowe - jest multum wyjść. ;)
#194 Paulinux
Z łuskami gryki
#195 tomecki
Dlaczego instrukcje z ikei są dla nas niedostępne! ja chcę złożyć głupią, zwykłą, małą, nocną szafkę! Ileś śrubek, krótkie, średnie, długie, ale o tym samym gwincie. Czyli teraz trzeba się zastanawiać, do czego jest która i często próbować ileś razy, bo koncepcja pierwotna na którymś tam etapie okaże się jednak zła.
#196 markus1234
Dzisiejszej nocy, około 3, obudziłem się, i nie mogłem ponownie zasnąć. Nie wiem, co się dzieje.
#197 DJGraco
Markus, też czasami tak mam. To zależy od różnych czynników, ale na kolejną noc powinno być lepiej
#198 daszekmdn
Już serio do dupy to wszystko. Z dnia na dzień czuję się coraz bardziej pusty i wypalony.
#199 markus1234
Dzisiaj znowu w nocy się obudziłem, tym razem po 4. Obudził mnie mocno padający deszcz. Chyba już nie pójdę spać, tylko się ubiorę, albo poczekam, aż przestanie padać.
#200 daszekmdn
Ja tam lubie deszcz. Niech pada jak wsszystko bo i tak nic wiecej mu jak i mi nie zostało.