Transkrypcja
Nie wiem, Puszkinie, kto czuwa nad tymi dżinglami, jeżeli chodzi o Eske Braniewo, ale ktokolwiek czuwa, ten chyba nie za bardzo wkłada w to serca, moim zdaniem, i skutek tego jest taki, jaki jest.
Podejrzewam, że to już jest od 12 lutego, w sensie, że te dżingle są nie do końca zrobione.
Z nawiasem mówiąc, ciekawi mnie nawet jeszcze tutaj taka rzecz, mianowicie chodzi o to, jak Eske Braniewo zachowywała się 12 lutego, kiedy zaczęła nadawać.
Sądzę, że było dużo wpadek, ale jak nie było streamu internetowego, to nie można było tego sprawdzić w żaden sposób, szkoda, bo nie ukrywam, że chciałbym to wtedy sobie zobaczyć i wszystko przeanalizować.
No niestety możliwości nie było.
Tak jak mówię, szkoda, bo bym sobie to z chęcią posprawdzał, przeanalizował i tak dalej, i tak dalej, no ale wiadomo, że Eski Braniewo jeszcze przez internet słuchać nie można było.
To mi swoją drogą Puszkinie coś przypomniało, mianowicie w 2014 roku, kiedy...
Od marca weszedł program Ranne Ptaki, przez bardzo długi czas, ale nie wiem, czy tu już była na ten temat mowa, czy nie, ale ten wątek już ma tyle wpisów, że hej.
W każdym razie była taka sytuacja, że przez bardzo długi czas w SC Opole szły dżingle przy morningu, które były krótkie niż te dżingle, które szły wreszcie w sieci Radia Eska odnośnie rannych ptaków.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
Tak.
i tak.
Nie wiem, przez ile jeszcze SK Braniewo będzie miała takie wpadki, jakie ma, sądzę, że może być taka sytuacja, że do momentu, kiedy nie wprowadzą nowej oprawy dźwiękowej albo nowych dżingli lokalnych, też taka sytuacja może być, złożywszy na to, jaka sytuacja była w SC Kraśnik, więc też taka sytuacja może być.
Fakt faktem, gospodarka się odmraża, od przyszłej soboty wchodzą kolejne obluzowania, także podejrzewam, że SK City może będzie jednak w tym roku, zobaczymy, jak to będzie wyglądać, miejmy nadzieję, że SK City będzie, więc zobaczymy.
Fakt faktem...
Fakt jest taki, że kluby na razie tak czy owak będą zamknięte, nie wiadomo, kiedy będą otwarte, więc jeżeli SK City będzie, czy SK Summer City, to sądzę, że pewnie z jakimiś informacjami kulturalnymi albo dalej będą puszczać z Wojstraka, albo nie.
Ja w ogóle Ci powiem, Puszkini, że...
Mam wrażenie, że już w tym roku nie powrócą magazyny lokalne, przynajmniej do września.
Teraz mamy 1 czerwiec i do wakacji zostały prawie 3-4 tygodnie i nie sądzę, żeby już im się chciało magazyny lokalne wprowadzać na 2-3 tygodnie, to byłoby już bezsensowne, moim zdaniem.
Także sądzę, że jeżeli wrócą magazyny lokalne, to dopiero od września.
Co do Michała Sopkowskiego, może być tak, że po prostu ma urlop, w końcu jakby nie patrzeć, zaczął się prawie już sezon urlopowy, więc...
No tutaj akurat może być też tak, że faktycznie Michuł Sopkowski ma ten urlop i może powrócić za 2 tygodnie.
Co do zabawy, Eska płaci Twoje rachunki, to taka ciekawostka, że w Ester Braniewo, jak jest sponsorem programu, jest to, to, to, to...
To zazwyczaj jest tak, że na samym końcu słychać fragment z sponsorem programu z Eski Warszawa, coś tam promenada.
Taka ciekawostka.
Czy coś jeszcze?
Jestem w szoku, bo zazwyczaj zabawy trwały 3-4 tygodnie, a tu Eska płaci Twoje rachunki, trwała chyba 2 lub 3 tygodnie, już nie pamiętam.
Ale no, skoro to już jest ostatni tydzień zabawy Eska.
Zabawy Eska płaci Twoje rachunki, no to cóż.
Wygląda na to, że po prostu może szykują coś na wakacje.
Czy tak będzie?
No pozostaje nam tylko jak na razie wszystko obserwować.