Transkrypcja
no co by tutaj powiedzieć to fakt faktem kombinują no i tutaj niestety temu się nie da zaprzeczyć Puszkinie, że kombinują i teraz tak co do przeskakiwania podkładów w newsach lokalnych to ja już wielokrotnie się z takim czyimś spotkałem i to w różnych oddziałach także to dla mnie szczerze powiedziawszy nie jest nowość bo wielokrotnie słyszałem albo przeskakujące podkłady od newsów albo przeskakujące podkłady od pogody jak jeszcze była jak jeszcze był ten stary dżingiel także to dla mnie to nie jest na cześć nowość także ja to wielokrotnie słyszałem no bo prawdopodobnie to wszystko jest montowane wcześniej i potem puszczane tylko nie wiem dlaczego właśnie czasami jest tak że ten podkład skacze nie mam bladego pojęcia a co do eski Braniewo no to to wszystko jest nagrywane w elblągu no bo oddział tej stacji znajduje się w elblągu tak wyczytałem w ensoft'cie także oni jakby nie mają swojego lokalnego oddziału w Braniewie tylko w elblągu tak samo jak w eskicka eska też nie ma oddziału w żywcu tylko w sosnowcu także i też się dotyczy eski ostrzeszów też nie ma oddziału w ostrzeszowie tylko w kaliszu jak dobrze pamiętam albo w Ostrowie chyba wielkopolskim nie wiem w którymś z tych miast mają jakby oddział co do reklam po x22 no to szczerze powiedziawszy nie zauważyłem jeszcze ponieważ nie słucham od paru dni popołudniami eski ewentualnie tylko rano zerknę aby przeczytać, znaczy posłuchać sobie tam newsów i potem ja potem wyłączam więc tutaj tak ta sytuacja się przedstawia co do jeszcze do Braniewskiej eski to ten dżingiel to będzie ostatnia reklama może kiedyś powrócić znaczy może kiedyś go wrzucą ale nie wiadomo kiedy bo na razie go nie ma może nie wiem kiedy jak się połapią, że coś jest nie tak to może wtedy ewentualnie wezmą i zaktualizują te reklamy chociaż nie sądzę biorąc pod uwagę to co było w kraśniku od września do dziewiątego grudnia że były stare dżingle lokalne eska miasto więc to szczerze powiedziawszy jak dla mnie to jest trochę taka sprawa że tak powiem wątpliwa w tej sytuacji aczkolwiek zobaczymy no bo fakt faktem sam fakt że siedziba tej broniewskiej eski jest z elblągu to jest jeden a druga sprawa jest tego typu że eska elbląg często kiedyś wpadki różne miała więc jeżeli tą stacją obsługują ci sami dziennikarze i prawdopodobnie ci sami ludzie odpowiedzialni za elblągską eskę no to wiadomo że wpadki mogą się różne dziać w tej stacji co do jeleniej góry no to można słuchać aczkolwiek ostatnimi czasy to jest w kropkę w kropkę to samo co we wrocławiu tylko tam chyba jest troszkę mniejsza ilość reklam ale czy newsy lokalne czy no ostatnio tylko newsy lokalne ale newsy lokalne są z wrocławia tak naprawdę nie zauważyłem ostatnio nic co by się tyczyło bezpośrednio jeleniej góry żadnych jakiś takich newsów co by bezpośrednio miało wspólnego coś z jelenią górą a wiadomo że wiadomo że eska city jest z voice tracka puszczana także wydaje mi się że teraz chyba tam nie będzie takich typowo lokalnych newsów bo wszystko leci z wrocławia bo obserwowałem jakiś czas temu w sumie chyba jak już wchodziły jak już wchodził ten jakiś etap obluzowań obluzowań obluzowań obluzowań to patrzyłem wtedy i nic nie było wszystko z wrocławia no tylko mówię fakt faktem to się wszystko różniło reklamami bo tam było troszkę mniej reklam a we wrocławiu jak zawsze było więcej reklam zresztą rzeszów wrocław mają chyba najwięcej reklam bo tam potrafią reklamy nawet 4 minuty lecieć no teraz najmniej reklam to chyba leci w braniewie no ale wiadomo tam będzie na razie mało reklam gdyż to jest nowa stacja która wystartowała 12 lutego i tam na razie będzie najmniej reklam przez jakiś czas pewnie za jakiś czas jak się skończy ta cała akcja z epidemią koronawirusa chociaż to nie prędko zajdzie no to może zwiększą ilość hmm hmm No cóż wygląda na to tutaj też wspominałeś coś o tym że o 23 wszystkie stacje eski były równo no były znaczy ja to mogę sprawdzić dzisiaj albo jeszcze jutro póki tu jestem w Tarnowie bo mam taką możliwość hmm tylko będę musiał wziąć mp3 i bo tutaj wiesz tutaj wyłapuje 3 eski tak więc póki jeszcze jestem w Tarnowie no bo już niebawem będę w Warszawie więc nie mógłbym tego tak dobitnie sprawdzić ale póki tu jestem to może jutro bo już dzisiaj mi się nie chce postaram się sprawdzić jak to wygląda po 23 mianowicie wezmę mp3 i tutaj wymuszę żeby mi wyłapało małopolską eskę z małego Sącza i włączę Tarnowską i zobaczę jakie czy tam faktycznie są jakieś opóźnienia czy nie i jeżeli mi się uda to złapać to dam znać to chyba że w najgorszym przypadku zaś musiałbym pójść w to miejsce bo tam tylko wyłapuje rzeszowską i małopolską eskę także jak będę miał możliwość jutro to dam znać jak to wygląda po 23 no bo ja jak się postaram to mam możliwość sprawdzenia tego na żywo bez konieczności hmm bez konieczności angażowania w to że tak powiem internetu czy powróci eska samercity nie wiem szczerze powiedziawszy wątpię wątpię ale no wiadomo że wszystko się może potoczyć w innym kierunku bo też nie wiadomo kiedy wchodzi czwarty etap obluzowań więc nie wiem jeżeli wejdzie no to prawdopodobnie z zachowaniem ostrożności i takie tam ale no nie wiem czy im będzie się chciało więc no pozostaje tylko chcąc nie chcąc patrzeć czy będzie linear najlepsze hity na lato epu yyyy hity na czasie na lato raczej tak albo z tymi dżingami co są teraz albo w najgorszym wypadku okaże się że w wakacje zmienią podkłady znaczy zmienią oprawę dźwiękową tak jak to miało miejsce w 2000 2017 roku