Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 50 of 137

Transcription

Podejrzewam, że na pewno powiedział, bo ten sam Wojtrow został wyemitowany i ja wątpię, że gdzieś, że gdziekolwiek go ścieli, ale na szczęście lokalne popołudniówki są. Pytanie, czy one będą do końca tej pandemii, czy w którymś momencie stwierdzą, że trzeba przecież tych lokalnych też na urlop wysłać, bo zaległy urlopy. Jest ciekawie, chociaż w tym tygodniu na przykład jakichś zmian nie ma niestety. Ale ile można zmieniać? Natomiast, no co jeszcze? Także, że to się nie skończy prędko, to na przykład te wakacje pewnie nie będzie, a jest tylko Summer City, a to będą dziwne wakacje bez Summer City, bez jakichś tam hitów na lato czy czegoś w tym stylu. Co jeszcze chciałem powiedzieć? A, zauważyłem jedną dziwną rzecz, tylko zauważyłem w SC i WAW-a. Po dżinglu i po reklamie jest jeszcze jakiś taki sygnał przed wypełniaczem. Jest i po reklamie ty-ty i jakiś tam wypełniacz sobie jest emitowany. I to chyba tylko w IWAW-ie, bo jak mnie wdełcha tobie, czy innym edlongu, to tego nie zauważyłem. W Warszawie też tego nie ma, więc albo ma go tylko IWAW-a, albo jeszcze któraś SK, o której ja nie wiem, a weź to wszystko sprawdź. Ja to w różnym czasie jest, czasem gdzieś wcześniej, czasem gdzieś później. W każdym razie jest to. Jest jakieś takie dziwne bip-bip emitowane we SC i WAW-a. Może w Imprezce ono też będzie. Nie wiem, czy dam radę zaobserwować, bo ja ostatnio chodzę spać i o dziwnych porach, więc nie wiem, czy dam radę. Natomiast taką rzecz właśnie zaobserwowałem.

Transcription

A, jeszcze a propos Impress Kindemix, ja też tego programu nie lubię, tym bardziej, że to jest w przypadku piątku, sobota, no to jeszcze trochę się równie to playlistą, chociaż też ciągle ten sam zestaw, a to co było w poniedziałku, tam od 23 marca zdaje się, to wtedy wprowadzili, no to było bardzo dziwne, że trzymali się, jest w sobie ta sama playlista, ale są dźwięki na Impress Kindemix. Tylko, że to jest taki Impress Kindemix, jak, nawet mi teraz blokuje pomysł, jakby to porównać, no w każdym razie, w ogóle, od wakacji 2017 nazwa programu jest nieadekwatna do tego, co jest emitowane, bo nie ma żadnych, no dobra, czasami jakiś Remix zostanie, wie, emitowany, to wtedy faktycznie Skyrim Remix jeszcze mógłby się sprawdzić, ale to też dopiero jakoś w 2018 wprowadzili, chyba. Albo nawet, albo nawet w 2019? Nie, chyba, chyba w 2018, już nie pamiętam dokładnie teraz zresztą. Od wakacji 2017 ten program to jest barach, wow, nie podoba mi się, no dobra, było kilka takich fajnych zestawów muzycznych, które zagrali, gdyby mieli co tydzień inny zestaw i nawet to, co jest, to jakoś inaczej mieszali. Po prostu tych zestawów było ileś. O nie jeden. Byłoby zdecydowanie fajnej, no ale, no mnie się to może nie podobać, komuś się może nie podobać, tobie się może nie podobać, ale im, no cóż, one rządzą tym, nic się na to nie prowadzi.

Transcription

Teraz tak, no jeżeli pandemia koronawirusa się nie skończy, na przykład do wakacji, no to tak, to będą moim zdaniem bardzo dziwne wakacje bez Eski Summer City i bez tego wszystkiego, więc to będzie naprawdę coś dziwnego. Moim zdaniem, więc pozostaje wierzyć, że do wakacji sytuacja jakoś chociaż się unormuje, co mam taką naprawdę wielką nadzieję i ja to Puszkinie sprawdzę, oczywiście, że to sprawdzę. No dobrze, no to w takim razie zobaczę, co tutaj się, że tak powiem wyprawia, podejrzewam, że to jest tylko w lokalnych reklamach, no to zaraz to zobaczę i nie wiem, co to może oznaczać, ale przypomnijmy, że kiedyś niektóre Eski, w tym Eska Śląsk, Poznań, Wrocław, Łódź miały własne jingle reklamowe, także to też warto odnotować.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No tak, oczywiście, to były dobre czasy, kiedy wszystkie ESKI miały swoje dziengielne reklamy. Znaczy nie wszystkie, tylko te, o których chcę mówić, te główne Poznań, Śląsk, Łódź i Wrocław. Co do pandemii, słyszałem informację, że może być tak, że w lipcu to się na przykład skończy, a w październiku będzie nawrót tego wszystkiego. Przez to, że w cieplejszych temperaturach ten wirus będzie miał mniejsze szanse na rozprzestrzenianie się. A w październiku może wrócić. No, ja bym chciał, żeby to się skończyło. Chociaż fakt, że dla mnie to niewiele zmienia, bo ja i tak sobie głównie w domu siedzę i tak dalej, ale on robi się off topic, więc nie o tym. Co do tego w Iławie, to podejrzewam, że to prędzej sprawdzisz o 19.00. Wtedy to może być. No i właśnie od 6.00 do 9.00 też warto sprawdzać. Ale w ogóle... Wakacje bez Summer City to będą dziwne wakacje. Niemniej... No, nie wiem, czy na to się nic zapowiada. Ja w ogóle jestem ciekaw, czy w tym tygodniu mam ostatni tydzień dźwięków ściśle tajnych, czy ta zabawa będzie trwała 5 tygodni. Jestem ciekaw. No i jeszcze jedną rzecz, którą zauważyłem. W tym tygodniu chyba nie nagrali żadnych spotów. Zostań w domu, zachowaj odległość, my distance lub coś tam. Wygląda na to, że są autopromocje na pewno tych lokalnych wrzutek na luz. Na nie trafiłem. No i pewnie od 15.00 to też są autopromocje dźwięków ściśle tajnych, ale jeszcze nie zaobserwowałem, jakoś tak nie słuchałem. No a tak to nie ma żadnych autopromocji. W poniedziałek jeszcze były te świąteczne. Także ciekawe. Ciekawe, ciekawe.

Transcription

Zaczniemy od tego, że tak. Po pierwsze to oni robią błąd. Błąd pod tytułem taki, że niestety, ale nie szukają jakiegoś fajnego DJ-a, który mógłby się tym wszystkim zająć. To jest pierwsza taka podstawowa sprawa. Bo od momentu kiedy odszedł Płotek, powinni już szukać kogoś, kto by się podjął prowadzenia programu Escalay Remix, ewentualnie zmienić go na inną nazwę. To jest pierwsza taka sprawa. A oni niestety się nie kłapią, żeby cokolwiek w tym kierunku zrobić. I to niestety. To niestety jest prawda, bo już minęło tyle lat. I niestety, ale bez jakichkolwiek skutków. Jeśli mam być szczery. To jest taka pierwsza sprawa. Druga sprawa. Od wakacji 2017 do chyba początku 2018 roku. No to prawda rzecz mówiąc. Muzyka grana podczas audycji Escalay Remix. Dalece odbiegała od nazwy programu. Bo ani jednego remixu rzeczywiście nie było. Była normalna muzyka. A jeszcze podczas wakacji 2017 roku była sobie nazwa. Nie. Escalay Remix na wakacje. Także fajne mi to Escalay Remix na wakacje. Gdzie nie ma setów. Ale dobra. Inna sprawa. No i jeszcze moim zdaniem powinni zacisnąć pasa. I podpisać jakieś kontrakty z DJami. Żeby jakoś wypełnić tą sobotę. Moim zdaniem sobota powinna być to. Powinien być to czas kiedy ludzie się bawią. Na przykład w klubach. A na przykład tak jak było to kiedyś. W Esce sobie lecą sety. A nie tak że jest sobie jakaś gówniana imprezka in the mix. Od 23 do 2 w nocy. I to co to ma w ogóle być. Tutaj akurat jest totalny niewypał. I to niestety jest szczerą prawdą. Jeszcze gdyby chociaż robili coś w tym kierunku. No to zupełnie byłaby inna sytuacja. No ale niestety nic w tym kierunku nie robią. Mają to wszystko w dupie. A szkoda. Bo moim zdaniem i tak już za dużo osób. Z tej stacji odeszło. I też robią inny błąd. Że nie szukają kogoś. Jakichś innych nowych DJów. Jakichkolwiek prowadzących. No ale skoro mają to w dupie. Bo im tak pasuje. No to jest inna sprawa. No i taka ostatnia teraz sprawa. No to włączyłem sobie właśnie. SKI ławę. No i będę. Właśnie. Patrzeć jak to wygląda.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Wiesz, może już uznali, że wystarczająco dużo razy puszczali te spoty w związku z powyższym i już dali sobie z tym spokój, bo już wiedzą, że trzeba zostać, że wszyscy wiemy, że trzeba zostać w domu, więc uznali po prostu, że dobra, już po co mamy to puszczać, skoro już wiedzą, posłuchaj, zostań w domu. Tak ten lektor śmiesznie mówi. Tak bardzo śmiesznie. Tak, wtedy to były dobre czasy, kiedy właśnie SK, znaczy te główne SK miały jakby własny dżingiel reklamowy, to były fajne czasy. Ja tylko ubolewam, że nie mogłem nigdy posłuchać sobie SMS-ki z sieciowanej, która była nadawana wreszcie sieci ESSEK. Jak jeszcze? Ja tylko ubolewam, że SMS-ka była lokalna niby.

Transcription

SMS-ki sieciowej mogłem posłuchać, tylko że SMS-ka sieciowa była całkowicie z Wojstraków. Chyba dopiero w 2009 roku się to zmieniło. Od 1 kwietnia już stwierdzili, że trzeba by ujednolicić wszystko. No właśnie. W ogóle wakacje 2017 roku to były wakacje, które zaczęły wskazywać na to, że Radio S-ka na siebie pomysłu nie ma. Wtedy zaczęli kombinować najpierw z tymi przetasowaniami ludzi, że Pirożskiego dali na poranek, że coś tam, że imprezkę Michał prowadził. Chociaż to akurat najmniejszy problem, ale właśnie Holkę Jakubowską dali od 10 do 13 wtedy. No Adamczek od 13 do 16 było spoko. Część przecież tych programów nie nazywała się Wyrzuć na Luz od 13, tylko Najlepsze Hity na Lato. Mimo, że ogólnie to wyglądało jak Wyrzutka na Luz. Generalnie bardzo to wszystko zaczęło się mieszać. Ludzie podchodzili, Radio na siebie pomysłów nie miało i myślę, że nie ma do teraz. Taka jest prawda niestety. Nic na to nie poradzimy. Może jeszcze czymś tam. Teraz Eska zaskoczy, acz wątpię, że czymś naprawdę wielkim. 2007 roku w wakacje zlikwidowali Hit Weekend, zlikwidowali Global Listę. No, zaczęło się dziać źle. Obłokmy się. Teraz... Teraz jest jak jest. W ogóle ja bym wolał, żeby... Może 10 hitów to nie, ale żeby były wejścia co 3 hity, tak jak kiedyś było. 3-4 i tam... Jeszcze w Warszawie jedno. Tak jak to kiedyś było. W ogóle kiedyś Eska była innym radiem. Jeszcze w tym 2017 roku przed wakacjami, tak w maju, w czerwcu można było jeszcze słyszeć na przykład zapowiedzi tych głównych Wyrzutek na Luz. Bo przecież wtedy to... Zaczęli reklam... Wtedy to reklamowali, mówili o tym Adamczak, Sepkowski, ktoś tam nagrywał specjalnie te wejstraki na koniec godziny, żeby o tym powiedzieć. I to było fajne, a teraz tego nie ma. Widać, że to radia po prostu... W ogóle teraz... Te końcówki godziną od X40 do Z5 są te... No tak załóżmy, dobra, od X38, czasem od X42, do X55-6. W Warszawie były dwa wejścia w godzinę na przykład. W ogóle to radia bardziej żyło, a teraz to takie jedno wejście jest takie... Mało żywe dla mnie ono jest. Nawet w Warszawie jeszcze. Nawet w Warszawie już też te wejścia nie są takie żywe jak kiedyś. Może te w trakcie łączonego programu są trochę dłuższe. Może i żywsze, chociaż to... No, nie w tych czasach, co prawda. No, ale... Od wakacji 2017 roku według mnie Radia OSK zaczęło się psuć i iść w złą stronę. Mimo, że myślałem, że właśnie najlepsze hity na lato... Tak robią z tymi prezenterami. Może przy tym mają jakiś plan, nie wiadomo jaki, na wrzesień, że to będzie coś fajnego, działa. A to nie. No to nie, to nie. W ogóle gdzieś czytałem, nie pamiętam czy z kolegą o tym gadałem, czy gdzieś to czytałem na jakichś fejsach, czy coś. Była taka teoria, że Płotka przez trzy tygodnie prowadził imprezkę i to był taki jego test, czy on by chciał wrócić do tej imprezki, czy nie. I właśnie 1 sierpnia miał być... było spotkanie i miał decydować właśnie, czy... Czy zostaje w ESC-ce, czy przechodzi gdzieś indziej do ESC-ki. Firma poszła mu na rękę i przeszedł Płotek do ESC-ki. Na szefa muzycznego. Podsłuchuje sobie czasem tej ESC-ki. Czasem coś fajnego zagrają.

Transcription

Tutaj się z Tobą akurat, Puszkinie, w tym momencie muszę zgodzić, że właśnie od wakacji 2017 roku wszystko zaczęło się niestety psuć. Notabene, jedyne co im dobrze wyszło to lektor, ale oczywiście nie bo był dłużej niż dwa miesiące, to już jest inna sprawa. W związku z powyższym od września pojawił się ten, który jest obecnie i który moim zdaniem jest beznadziejny i bezużyteczny, że tak powiem. Gada jakby chciał, a nie mógł, dżingiel reklamowy to gada jakby coś miał w ustach. Mógłbym tu jeszcze trochę wymieniać, ale po co, skoro wiesz zapewne co chcę przez to powiedzieć. No i tak to właśnie wygląda. Też myślałem właśnie, że Płatek będzie chciał wrócić do imprez kina, ale jednak, cóż, postanowił tak, a nie inaczej. No i podejrzewam, że są dwie opcje, albo zaproponowali mu większą płatność, albo po prostu. Miał dosyć, miał dosyć i tyle. No po prostu stało się.

Transcription

Gorącej dwudziestki miał dosyć, grania w klubach miał dosyć, Scala i Framix widocznie też. Widocznie miał dosyć pracy w ESC-ce. Tak podejrzewam jednak. Chyba w tych ostatnich audycjach było trochę słychać, że on Cię wypalił. Ale może mnie się tak wydaje tylko.

Transcription

No wiesz, no ja tam na to nie zwracałem aż tak uwagi. Fakt faktem jest niezaprzeczalnym, że odszedł po prostu. Póki co, tak jak mówię, oni robią błąd i wtedy już zrobili błąd, a bynajmniej moim zdaniem przecież zawsze jest tak, że nawet jeżeli dany prezenter, przykładowo, chce odejść z danej stacji, to jest coś takiego jak 3 miesięczne wypowiedzenie. Tak mi się wydaje. I jeszcze przez 3 miesiące jakby musisz pracować. A skoro oni wiedzieli wcześniej, czyli 3 miesiące wcześniej, że on odejdzie, no bo tak mi się wydaje, że tak było, to moim zdaniem już wtedy powinni zacząć cofnąć. Coś w tym kierunku robić, szukać kogoś i tak dalej, i tak dalej. A że tego nie zrobili i mieli to w wielkim poważaniu w dupie, to w tej sytuacji, to już nie ma o czym w ogóle mówić, że tak powiem. Inna sprawa też jest taka, że no niestety jeszcze odszedł Cereda. Też prawdopodobnie dlatego, że miał dosyć. I Pawelec. Ale Paweleca możemy słyszeć w Vox FM. Także tutaj to tak na chwilę obecną to wszystko mniej więcej tak wygląda.

Transcription

W sumie to ja ostatnio niską te szeski na tyle, żeby stwierdzić, na przykład, czy są księgi przypraw Alberta, bo wiem, że nie ma w prętarki. W ogóle w poranku teraz żadnych konkursów nie ma, zauważyłem, jedynie dźwięki ściśle tajne są. We wrzuceniu, w imprezce chyba są konkursy normalnie, na tyle, na ile one mogą być. No właśnie, wyobraźmy się na NK, co nie ma konkursów żadnych, poza dźwiękami ściśle tajnymi. Które są, tylko o ósmej, czy tam o dziewiątej, niestety, i właśnie też w prętarki nie ma, i się zastanawiam, czy Alberta dali na urlop, czy nie, czy też są księgi przypraw, chociaż tam może być, bo to jest na jakiś tam czas, na ileś tam wcześniej nagrane, plus Alberta nie denerwuje się. Kurde, muszę dzisiaj wrzutki na los więcej posłuchać, tak od szesnastej zobaczyć, co tam jest. No tam chyba są normalnie konkursy, typu, co Pawełek trzymał w ryjku, jakieś tam jeszcze rzeczy, Człowiek Zagadka to chyba jest, w każdym razie, S-ka bez konkursów to dziwna S-ka, ale tak jest rano.

Transcription

Tak, te konkursy po południu podczas wrzutki na luz jak najbardziej są, bo słuchałem, no rano faktycznie jakoś to teraz dziwnie zrobili, że nie ma tych konkursów, no ale cóż, że tak powiem, nie wiadomo czy to jest spowodowane właśnie tą pandemią, czy oni do czegoś dążą, chociaż znając ich pewnie to tylko dlatego, bo jest koronawirus, sądzę, że gdy powróci wszystko do normalności, to będą te konkursy rano co były. Następna sprawa, następna sprawa to jest tego typu, że no jakby to powiedzieć. Ta księga Przypraw Alberta na bank jest nagrywana dużo, dużo wcześniej, bo wielokrotnie jest powtarzana i bardzo często się w niektórych eskach zdarzają powtórki tej księgi Przypraw Alberta, więc no cóż, tak to wygląda. Także no cóż. Na chwilę obecną możesz sobie posłuchać wrzutki na luz i tak jak mówiłem tam te konkursy jak najbardziej są.

Transcription

A no to jak mówisz, że sąd, to chyba nie będę słuchał, chyba nie będę słuchał, a wczoraj o 19 chyba już nie było newsów, tylko od razu imprezka weszła, o czym jestem pewien, ale chyba tak było wczoraj o 19, także chyba, nie wiem, SK się wycofuje z newsów o 19 już, nie wiem dlaczego w sumie, mogliby sobie i do 20 normalnie te newsy dawać, no ale cóż, SK to jest SK, audio młodzieżowe, widocznie twierdzą, że 18 i ostatnie newsy wystarczą, nie trzeba więcej dawać, no cóż, nie chcę robić co chcą.

Transcription

Akurat z tymi newsami to moim zdaniem zważywszy również na to jaka jest sytuacja na dzień dzisiejszy to powinny te newsy być nawet do 22, bo na przykład w Voxie są podejrzewam do 21 nawet, a SK od 20 już się wycofuje. Więc tutaj akurat pod tym względem to powinni naprawdę, zwłaszcza teraz jaka jest sytuacja, no dawać jednak te newsy. Na ten przykład, czekaj kiedy to było, o w sobotę na przykład i w niedzielę podczas, o 19, znaczy w sobotę i w niedzielę już o 19 newsów nie było. Tylko poszła sobie imprezka imprezowa. Dzięki za uwagę.

Transcription

Cześć, witajcie, mili państwo, więc tak, po pierwsze, dzisiejszy poranny program znowu był prowadzony w pojedynkę tylko i wyłącznie z Jankesem i następna sprawa tego typu jest, że hity na czasie prowadzi Kasia Węsierska, a imprezkę będzie prowadził Rudy. I tak bynajmniej wywnioskowałem z tego, co mówił Jankes na sam koniec programu. Obudź się na Jankesa.

Transcription

Ja już rozsłyszałem Rudnego w Imprezce, więc jest to możliwe, ale mnie się jednak wydaje, że będzie imprezka in the mix. Obym się mylił, ale... ...ale, ale. Z drugiej strony Rudy też nic nie pisał, że jedzie na urlop czy coś, także... ...może i tak. Może takie przetasowane... ...ludzi... ...w SC. Ja jestem ciekaw jak będzie... ...od Maja, no bo pod koniec kwietnia ponoć ma wrócić Hanczak. W maju Rafał Adamczak. Pytanie co wtedy zrobią, nie wiem, właśnie z... no i Kama wróci pewnie. Wszak trzy tygodnie urlopu ma, a wczoraj minął tydzień. No dobra, może i nawet dzisiaj. Wczoraj minął tydzień od jego ostatniego programu przed urlopem. Więc... ...30... nie wiem, może wrócić 30... ...kwietnia, może wrócić... ...po majówce. ...od czwartego. Ja jestem bardzo ciekaw co wtedy się stanie w SC. Czy program wróci do normy? Czy może... ...wyślą kogoś innego na urlop, a może tak być i na przykład... ...wtedy dadzą na przykład Hanczaka na wróć na luz. Michał wyślą na urlop i Adamczak będzie prowadził od 10 do 15, na przykład tak może być. Może też być tak, że... ...właśnie wszystko wróci. Wszystko wróci do normy i o 16 będzie normalna wrzutka na luz. Swoją drogą niektóre stacje zaktualizowały. Zresztą... ...z tych, które... ...w których jest wrzuć na luz po 15, na pewno we Wrocławiu jest wrzuć na luz po 15. W SC. Poznaniu normalnie jest od 16, Trójmieście też. W Łodzi chyba też jest od 16. Chyba Wrocław i Śląsk mają jedynie rzut po 15. Chociaż... ...w przypadku Śląska nie jestem pewien. Dokładnie. A, i wczoraj była wpadka, tylko nie wiem przez ile w SC WRO-JG, tzw. SC Wrocław-Jelenia Góra, przez jakiś czas leciało... ...leciało... ...a właściwie było emitowane wrzuć na luz z Pirowskim i Pawełkiem. Niestety nie wrzuciłem uwagi, jakie tam dżingle są i tak dalej, bo... ...coś robiłem w tym czasie, ale jak dzisiaj zauważę podobną akcję, to... ...to na pewno będę słuchał. Nie ma to tamta. No, ale jeżeli Rudy będzie prowadził imprezkę, no, byłoby spoko, gdyby nie było imprezki in the mix, ale... ...coś czuję, że będzie imprezkę in the mix, acz... ...acz jak Rudy będzie prowadził imprezkę, też by mnie to nie dziwiło, acz równie dobrze Ankesowi mogło o coś innemu chodzić, że nie wiem, że... ...że Rudy jakąś imprezę prowadzi, czy gdzieś na SK TV, albo coś będzie, to nie wiem... ...w sumie... ...nie wiem, o co może chodzić. Natomiast... ...czy Łukaszu zauważyłeś, ja wczoraj, przed 22 nawet słyszałem... ...po reklamie, weźcie i ławetki dziwne pikanie, jakieś pikanie takie... ...było i po reklamie, pi, pi, pi, coś tam... ...czy to zauważyłeś, bo chyba... ...od 10 do 15 to chyba tego nie było.

Transcription

Więc tak, moim zdaniem jednak coś mi mówi, że dzisiejszą imprezkę będzie prowadzić Rudy, aczkolwiek no wiadomo, że tutaj mogę się mylić i no nie ma co ukrywać, może być tak, że faktycznie się mylę, ale obym się nie mylił, bo jak puszczam znowu imprezkę in the mix, to chyba tego nie zniosę, naprawdę, bo nie wiem, ale tego programu jakoś nie dzierżę, naprawdę, lepiej ten program brzmi jak jest nadawany w piątki i w soboty już od 23, bo tam przynajmniej jakieś remiksy lecą, niż to co jest od 19 do 23, bo to naprawdę jest koszmar. Więc mam nadzieję, że nie powiem. Nie puszczam imprezki in the mix, tylko już będzie prowadził imprezkę Rudy, no bo naprawdę koszmar. Jak się jednak okaże, że znowu będzie imprezka in the mix, to będzie świadczyło to tylko o tym, że za każdym razem jak Kasia Węsierska będzie miała urlop albo jej nie będzie, to zamiast dać kogoś na zastępstwo, żeby ktoś... poprowadził imprezkę, to co, to wygląda na to, że będzie imprezka in the mix? No to by było już trochę lekkie przegięcie, moim zdaniem. Błagam. Też jestem w sumie generalnie tutaj ciekawy, kiedy to wszystko wróci do normy. Mam nadzieję. Mam nadzieję, że jak najszybciej, aczkolwiek może być też taka sytuacja, że wrzutka na luz będzie już od 15 do 18, a właściwie do 19, taki czterogodzinny lokalny program, znaczy niby lokalny, znaczy lokalny, ale w większości sieci ten sam. No, w SC, w Rosowi od G, taka wpadka. No popatrzcie. Zauważyłem. Cóż, będę musiał bardziej się przyglądać tej SC, żeby rejestrować to już na takie wpadeczki, niewpadeczki. Będę musiał się bardziej, jak widać, tym zająć, no bo co innego zostaje. Dziękuję. Odpowiadając Puszkinie na twoje ostatnie pytanie. Niestety tego nie zauważyłem, gdyż wtedy spałem, a wczoraj rano, kiedy właśnie miałem włączoną SK i ława, no to tego nie było, także na chwilę obecną, tak się tutaj sytuacja przedstawia. Dziękuję.

Transcription

Eee, Puszkinie, niestety muszę Ci przyznać rację, rzeczywiście jest imprezka in the mix, co muszę z przykrością stwierdzić, ale za to poleciały wiadomości o 19. Także miałeś rację, dzisiaj imprezka in the mix będzie trwać aż do 2 w nocy. No to cóż, zamiast dać kogokolwiek na imprezkę, skoro Kasia Węsierska była o 10, no to postanowili dać imprezkę in the mix. I coś czuję, że teraz za każdym razem jak nie będzie Kasi Węsierskiej, będą dawać imprezkę in the mix. Szczerze powiem, żałosna, żałosna postawa. I żałosny krok. No chyba, że naprawdę się to zmieni jak się skończy ta cała kwarantanna. Zobaczymy.

Transcription

Cześć, witajcie, mam nadzieję, że nie uznacie tego jako spam, jakiś czy coś, ale naprawiło mi się, wygląda na to, że audio mi się naprawiło, co w związku z tym znowu będę mógł tutaj raportować, co się zmieniło w Radiu SK. A jedną rzecz dzisiaj zauważyłem, którą się z Łukaszem podzieliłem na gadu-gadu, że zmieniły się muzyczki, jak jest jeszcze kilka sekund, albo tak, parę sekund, kilkanaście, kilkadziesiąt, może nawet, nie no, kilkadziesiąt to nie, ale jak jest kilkanaście sekund do połączenia, są takie muzyczki różne. Jak wypełniacz też się nie zmieści, bo jest za mało czasu, nie ma na tyle czasu, żeby się zmieścił wypełniacz. W każdym razie... W każdym razie, no, takie coś zauważyłem, no i mam nadzieję, że będzie już mi działało audio.

Transcription

No to witam was mili państwo, to już jest tysięczny wpis w tym wątku, więc no, tysięczny wpis w tym wątku, więc tysiąc postów przeleciało niczym, nie wiem co. W każdym razie teraz tak, pierwsza sprawa, to jest taka, że dobrze, że Ci się audio naprawiło, to mamy problem z głowy, bo rzeczywiście problem był poważny, ale na szczęście jak Ci się naprawiło, no to bardzo dobrze. I teraz druga sprawa, faktycznie te muzyczki... ...się w dniu dzisiejszym zmieniły, notabene chyba od, podaję, że chyba godziny dziewiątej się dopiero te muzyczki zmieniły, także jakby to powiedzieć, to jest na razie tylko jedyna zmiana, którą rzem zaobserwował, także tak to wygląda. Więc jakby to powiedzieć, mili państwo, na razie to tylko tyle, oczywiście będziemy o dalszych zmianach Was w tym wątku zresztą jak zawsze informowali, także jak na razie kończymy. No i życzymy... ...Wam jak na razie miłego dnia. Tysięczny wpis właśnie w tym momencie leci na serwer. 3, 2, 1, akcja.