Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 51 z 137

Transkrypcja

Zatem nabijał mnie drugi tysiąc, no ja akurat o dziewiątej dałem Ci znać, natomiast ja już chyba po ósmej zauważyłem, albo po siódmej, to znaczy wessy i ława jeszcze po siódmej na pewno był stary, na pewno była jeszcze stara muzyczka, ale we Wrocławiu i w Krakowie już słyszałem o siódmej albo ósmej te nowe, czyli tak stopniowo też zostało wdrażane. Jak to w Wessy, chociaż wiadomo, że nie zawsze, ale Aśka z reguły lubi stopniowo wdrażać nowe oprawy, o czym mogliśmy się niejednokrotnie przekonać, chociażby przecież we wrześniu oprawy nową wdrażali stopniowo. Tak samo było w 2015 roku, że wszystko stopniowo, stopniowo, bardzo stopniowo wtedy nawet było. No i w wakacji 2017 i po wakacjach 2017 też, chociaż to akurat ja tego nie zauważyłem. Bo wtedy jakoś nie chciało mi się słuchać innej eski niż w Warszawa. Byłem też podniecony tym, że Meneladio, znaczy że Z Gold zmienił się w Meneladio i też to śledziłem, przynajmniej we wrześniu, a w czerwcu z kolei słuchałem jakiegoś koncertu i gdzieś tam ta eska w tle sobie była, ale nie śledziłem dokładnie, dlatego nie zauważyłem.

Transkrypcja

To mogę potwierdzić akurat, że ta stacja lubi stopniowo wprowadzać zmiany, aczkolwiek zmiana polegająca na wymianie lektora we wrześniu 2017 roku była brutalna. Że tak powiem konkretna, bo nie pamiętam od którego zaczął się rok szkolny właśnie we wrześniu 2017 roku, ale w każdym bądź razie sytuacja była tego typu właśnie, że chyba już przed... ...przed rozpoczęciem roku szkolnego wieczorem zaczął ten obecny lektor się udzierać, a następnego dnia już przed konkretnie. Aczkolwiek zdarzały się niektóre eski, w których jeszcze czasami coś tam puścili z tym starym lektorem z wakacji, ale to już było coraz zatrze, coraz zatrze. Pamiętam tylko na przykład krakowską eskę, kiedy sytuacja była tego typu, że właśnie... ...jak zawsze... ...leciały newsy lokalne, to był ten jeszcze lektor z wakacji, mówił tym żyje Kraków, a jak przecież uruchomili eskę Kraśnik, no to wielokrotnie zdarzały się przypadki, kiedy to eska City była właśnie z tym starym lektorem. Także wpadki się zdarzały, teraz już nie ma jakichkolwiek wpadek. No może jeszcze jakieś wpadki się zdarzają w SC Braniewo, no ale niestety do dnia dzisiejszego nie uświadczyłem streamu internetowego, także nie mam póki co możliwości słuchania tej stacji.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Przy czym oczywiście też w Warszawie ten nowy lektor wszedł całkowicie od północy, bo jeszcze była wakacja na imprezkę i jeszcze był dzień z wakacji 2017, a zapewne wreszcie w ESAK było tak, że powoli zaczął wchodzić ten nowy lektor. Chyba faktycznie tam w SK City, gdzie w Warszawie jestem pewien, że SK City jeszcze leciało, no było emitowane na tym lektorze z wakacji 2017 w niedzielę, wszystkie SK City były tak emitowane i nawet o 23.00 też były emitowane dżingle ze starym lektorem, więc nie wiem jak to było na przykład o 23.00 w tych SK wszystkich trójmiastach itd., może tam już faktycznie był nowy lektor. Ciekawe od której to zaczęło tak wchodzić, od 18.00 czy 19.00, bo wtedy od 18.00 się wakacyjna imprezka ostatnio zaczęła i zapewne wtedy zaczął powoli wchodzić ten nowy, nie podobający nam się lektor, tak stopniowo, stopniowo.

Transkrypcja

Ja pamiętam właśnie jak wchodził ten obecny lektor, to tak jak wspomniałem w moim poprzednim wpisie, że czasami się zdarzały różne takie właśnie wpadki, że jeszcze gdzieś ten stary lektor z wakacji się gdzieś przewijał w niektórych właśnie jaskach. No i co, no faktycznie od północy jak pamiętam to już wszędzie był ten obecny lektor, no tylko mówię, że podczas newsów czy podczas SK City zdarzało się właśnie to, że dawali jeszcze tego starego lektora, a on i tak zazwyczaj się uaktywnia, ale to już tylko przy spotach typu właśnie sponsorów. Sponsorem prognozy pogody jest to, to, to, to, to, to, to, to, to, to i on tylko wtedy się już ujawnia. Zresztą ja ostatnio puszkinie i to jest taka ciekawostka dla Ciebie. Kiedyś mi wysyłałeś archiwum z Eski, które ma 2 giga. I bodajże chyba w folderze, gdzie jest ELU. Jest jedno SK Summer City, które właśnie prowadzi ten lektor z wakacji. On bodajże wtedy prowadził SK Summer City, przepraszam, ogólną. Nie typowo miastową, tylko ogólną, bo przecież zawsze było tak, że w tych mniejszych Eskach czasami puszczali SK Summer City z voicetracka. Ogólne. Także taka właśnie ciekawostka a propos tego. O czym tu jest mowa. A, jeszcze jedno. Bo zupełnie zapomniałem, a, a, a, a, a. Parę postów wstecz mówiłeś mi, że te SMS-ka, co jak jeszcze nie była z sieciowana, to mówiłeś, że miałeś okazję słuchać tej SMS-ki takiej, co jest w reszcie niebezpieczna. Co była w reszcie sieci, tak? No to, no to ona była z voicetracka. Cała, jak rozumiem, tak? Czy jak to wyglądało?

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Tak, tam było wszystko z Voicetracka, chyba do samego końca, chociaż nie jestem pewien czy zawsze, ale na pewno w wakacje była z Voicetracka i wydaje mi się, że nie tylko w wakacje, ale tak właśnie jak słuchałem, to raczej był Voicetrack. Te wiadomości sieciowe były równograłe we wszystkich eskach, a później się to rozjeżdżało, bo to w ogóle było tak, że wiadomości lokalne wtedy miały różną długość. W Olsztynie trwały chwile dłużej, w Iławie chwile krócej i to tak się rozjeżdżało i były Voicetracki. Niemniej jednak to jakoś brzmiało i był ten program. I to w ogóle było o tyle dziwnie, że sieciowa SMS-ka trwała od 9 do 14. O 14 już nie było. O 17 wchodził Michał Cereda z gorącą dwudziestką już na żywo. I też wtedy było tak, że podczas tej gorącej dwudziestki były tylko reklamy ogólne, więc imprezowy rozkład jazdy wchodził chyba dopiero przed dwudziestą. A w Warszawie na przykład ten imprezowy rozkład jazdy był normalnie. Tak mi się wydaje. Ja też nie jestem pewien teraz co do tego imprezowego rozkładu jazdy, ale wiem, że właśnie nie było reklam od 17 do 19 jakichś tam lokalnych. Nie rozszczepiały się te eski, nie rozszywały, tylko wszystko leciało, a nawet było emitowane sieciowo. Taka ciekawostka wtedy była. Także tak to było. Co do tamtego lektora, tego wakacji 2017, on jeszcze w innym miejscu się pojawiał. Weź sobie Łukaszu. Wrzuć na luz i tam Marta i Maciek Trudniasto bodajże. To sobie też luknij. Tam też na tego lektora możesz się natknąć. Ja na początku nie wierzyłem, musiałem parę razy słuchać, ale on tam jest. A co do sponsorów prognozy pogody i różnych spotów, to ten lektor się nadal dzisiaj pojawia, do dziś się pojawia, więc tak to jest.

Transkrypcja

Nie, to wyjaśnij mi tak, skoro ta SMS-ka była z Voicetracka, zaraz po 6 na 9, to co było od 14 do 17 emitowane w takim razie? Sama muzyka? No bo trochę nie rozumiem, co to miało być w takim razie. Jak to w ogóle wyglądało? No bo trochę zgłupiałem w tym momencie. Muszę szczerze powiedzieć, że zgłupiałem, bo nie rozumiem. Jak to wyglądało? Czy w tych czasach S-ka stosowała to samo, co RMF Max teraz? Że tam były krótkie, na przykład w jednej były krótkie newsy, w drugiej były dłuższe i od razu leciała muzyka, bo z Voicetracka to nawet chyba się łączyć nie musieli? Czy jak to wyglądało? Tak, no bo nie wiem, teraz to już naprawdę trochę zgłupiałem. Nie wiem.

Transkrypcja

No było tak, że tak, kończyło się 6 na 9, dawali wiadomości, po nich się jakby złączały na wiadomości lokalnej i już się nie łączyły, tylko łączyły się na wiadomości te tak zwane ogólne. SMS-ka była od 9 do 14, natomiast prezenter normalnie był z tych voicetracków do 17, no i od 14 do 17 po prostu normalnie dziesiątki hitów bez zwykłe, bez SMS-ki. Znaczy no wiadomo, tam cały czas była, teraz 10 hitów jeden po drugim przez cały dzień, tam do 17, nie no nie rozumiem, dlaczego zgłupiałeś, nic w tym skomplikowanego, nie no, szczerze mówiąc...

Transkrypcja

Nie no, po prostu się trochę zdezorientowałem, ale teraz już wiem, jak to wyglądało, mogę się domyślać. W każdym razie, w każdym bądź razie, rozumiem, że do momentu sformatowania Gorącej Dwudziestki prowadził ją niejaki Michał Celeda w tej pozostałej filii Esek. No, no to nieźle. Swoją drogą, ciekawe, jak w tych czasach zachowywała się SKS. To mnie bardzo ciekawi, szczerze powiedziawszy, nie ukrywam, to jest bardzo ciekawe. Szkoda, że nie ma jakichś archiwalnych nagrań, bardzo nad tym ubolewam, bo naprawdę bym sobie trochę posłuchał, jak to wyglądało w tamtych czasach, no ale nie mam możliwości niestety. Nie.

Transkrypcja

Tak, raczej chyba jakoś od wakacji 2005 zaczął prowadzić Michał Celeda, wcześniej tę gorącą dwudziestkę, nie wiem dokładnie od kiedy, ale prowadził Płotek. Trafiłem na jakieś notowanie, że Płotek prowadził i gorącą, i imprezkę w sobotę, i jeszcze Club Dent Night miał, także kiedyś chłop dawał radę, może dlatego teraz tak się wypalił, tego nie wiem. Jak się zachowywało SKS, podejrzewam, że wtedy trochę inaczej, i wtedy jednak te dżingle mieli więcej tych dżingli ogólnych przecież, więc i w SCSS one mogły być spokojnie sobie emitowane, więc myślę, że wtedy w SCSS raczej ciszy nie było. Chyba, że jakim zostało trochę czasu do pełnej, chociaż nie wiem w sumie jak były te Wojstroki. Hmm, nie wiem w sumie, nie wiem jak mogło się zachowywać SKS w sumie od tej dziewiątej do siedemnastej, ale, no i potem od dziewiętnastej to wiadomo, że była imprezka i były prawie cały czas połączone, ale ciężko stwierdzić jak było na reklamach. To fakt, szkoda, że nie ma archiwalnych nagrań. A czy kiedyś trafiłem na bardzo fajną wpadkę w SC3 Miasto. Hmm, jakieś dwa tygodnie, no niecałe po jej powstaniu, bo SC3 Miasto powstała siedemnastego sierpnia. A, niech ja pomyślę chwilę, trzydziestego sierpnia była wpadka tego typu. Że w SC3 Miasto leciały, były emitowane dżingle sieciowe. Tak jakby to była SKS. I tam faktycznie była chwila ciszy. W niektórych momentach, ale generalnie tej ciszy było dużo mniej. Na przykład tam, gdzie były reklamy, to tak jakby chwilę tych reklam nie było. Tak, nie było reklam przez tam, nie wiem, była cisza przez minutę, dwie. Potem było, były właśnie na przykład hity na czasie. I potem sobie wchodziło chyba nawet bez dżingla. Jakiś utwór sobie wchodził. No bardzo dziwne to wtedy było. Tylko pamiętam, że ja trafiłem na to już jakoś od czwartej, piątej, bo wtedy się obudziłem. I wtedy byłem przeszczęśliwy, że mogę słyszeć najlepsze kawałki Wiktora i Kany. Do tej tam dziewiątej czy dziesiątej wtedy to było, tak, do dziesiątej. Ale tak od tej czwartej czy którejś do ósmej cały czas... ...cały czas była muzyka. Bez żadnych reklam, bez żadnego przerywania. Dżingle były ogólne. To pamiętam.

Transkrypcja

W Puszkinie, więc ja Ci powiem tak, że ja w Wikipedii wyczytałem jakiś czas temu, że na przykład jeżeli chodzi o śląską eskę, to tam pisało jak W, że w 2003, znaczy w 2003, nie jest to tak dokładnie sprecyzowane, czy w 2003, czy w 2004 roku, ale w każdym razie jest tam wyraźnie napisane, że kiedyś właśnie imprezkę w Esce Śląsk powodził Płotek, więc są jakby dwa wyjaśnienia na ten temat. Pierwsze wyjaśnienie to jest takie, że prawdopodobnie był pewien jakiś okres czasu, że w 2003 roku on pracował w śląskim oddziale eski, i tam prowadził imprezkę lokalną, dopiero potem się przyniósł do Warszawy. A druga hipoteza jest taka, że może być też tak, że śląska eska właśnie od dziewiętnastej do... 23.00 prowadziła imprezkę właśnie sieciowaną z Eskises. Druga sprawa, którą tutaj istotnie poruszyłeś, no to w tym momencie to jest to, że jak jeszcze działał Songr, ten program do wyszukiwania muzyki, nawiasem mówiąc, szkoda, że, nawiasem mówiąc, szkoda, że nie działał. W każdym razie, jak działał ten program Songr, to podejrzewam, że to był rok 2014 albo i... nie, 13, 14, to ja znalazłem jakieś archiwalne nagrania, bo tego było dużo, można było naprawdę tego sporo wyszukać. W każdym razie nie mam już tego nagrania, bo na tamtym laptopie, na którym tu miałem zapisane, poszedł się... No w każdym razie, yyy... W każdym razie sytuacja była tego typu, że yyy... tam faktycznie chyba był fragment gorącej dwudziestki z 2004 roku, w której Płotek zachęcał do usłuchania 6x9 Wiktora i Kamy. Tak to wyglądało. Ale niestety już tego nie posiadam. Przyczyn ode mnie niezależnych. Także, no tak to wyglądało, jak dobrze pamiętam. Ale już tych archiwalnych, takich typowo nagrań nie mam, niestety. No także, tak się sprawa przedstawiała. Co do yyy... Eski Sesto, w 2011 roku, jak był ten okres długi, kiedy w internecie była Eska Sesto, zawsze było tak, że po... dziesięciu hitach była chwila przerwy, poleciał dżingiel, chwila przerwy, ten sam dżingiel, i dopiero potem poleciała muzyka. Reklam od dziewiątej nie było w ogóle wcale. Także tak to wygląda. Ja to bardzo dobrze pamiętam. Oczywiście zapomnij, że można coś ściągnąć przez internet, bo Songru poszedł się... ...a wyszukiwarka typu ulub.pl i tak dalej, też... ...a wyszukiwarka typu ulub.pl i tak dalej, też... ...też nie działa.

Transkrypcja

No to jest wszystko kwestia taka, że nie, że Sągr nie działa, bo Sągr chyba ogólnie działa, choć już jakiś czas temu, od jakiegoś czasu już nie mam tego programu, ale kwestia jest inna, że nie działa wrzuta. Na wrzuta.pl było bardzo dużo tych rzeczy, różnych zespołów związanych, szkoda, że ja wtedy nie miałem pomysłu, żeby wpisać sobie radioska, radioska i pościągać sobie różnych rzeczy ciekawych, a wtedy to bym miał dużo, a niestety wrzuta poszło się kochać, poszło się kochać wszystko, niestety. A naprawdę szkoda, bo dużo fajnych nagrań oświetlonych można by było z eski mieć, co do pierwszej właściwie sprawy, może właśnie Śląsk łączył się z siecią wtedy, no bo Płotek na pewno w śląskim oddziale eski nie pracował. Najpierw byłe co Ostrów Kalisz, poranny Mieściciel. Później byłe co Espresso, a później od razu przyszedł do eski tej sieciowej. Swoją drugą nagadu gadu wysłałem Ci wywiad z Płotkiem z 2017 roku, jakoś nie wiem czy do tego słuchałeś, ale tam też trochę można było się dowiedzieć. W ogóle Płotek ma Facebooka, nawet wczoraj sprawdziłem. Jeśli wpisze Marcin Nazdryń, Mieściciel, Płotnicki, to Facebook jest jak najbardziej. Myślałem, że nie ma, ale ma. Chociaż tam zupełnie inne rzeczy publikuje, niż publikował na Twitterze i na Facebooku Płotek, po prostu tam. Chociaż nie, coś w 2014 chyba jeszcze publikował klubowego, z klubowymi utworami coś, ale teraz już na przykład chyba tego nie robi. Ale daje relacje jakieś. Na przykład, że na plaży był. No i słychać tę płatkowość. I radio, i radiowość. Wiemy, było się oj słychać.

Transkrypcja

No, czyli on te relacje jakby zdaje głosowo, jak mam rozumieć, przez... na Facebooku. O kurczę... A cóż, jak to mówią, coś się zaczyna, coś się kończy. Słuchałem tego wywiadu. Także... no, tak to wygląda.

Transkrypcja

No właśnie, tak jakiś sentyment się włączył. Swoją drogą mi się ciągle śnią jakieś sny związane z Płotkiem, na przykład ostatnio mi się śniło z poniedziałku na wtorek, że Płotek miał prowadzić Global Listę, że Global Lista miała wrócić i że Płotek miał to prowadzić, ale jednocześnie będąc też młodycznym Eskirolg. W sumie ciekawe, czy czasem Płotek sobie nie tęskni za tym, żeby coś w radiu powiedzieć, albo taki mi kanceleda, czy ktokolwiek, czy czasem tak się nie włącza. A kurczę, fajnie by w tym radiu było porozmawiać, pogadać do ludzi, ale no, te czasy już nie wrócą. A może nie, może oni sobie myślą, o teraz jest zdecydowanie fajniej, fajnie, że już w radiu gadać nie muszę, teraz robię coś innego i to jest fajniejsze. No. No, to ciekawe właśnie. Ale śniło mi się, że właśnie Płotek miał zacząć prowadzić Global Listę w niedzielę, właśnie od 13 do 19. I ja gadałem z Michem Sapkowskim właśnie co z podwójną gorącą dwudziestką i mi podobnie mówił, no już podwójna, już gorącej dwudziestki w ogóle nie będzie, ale tak oj, bardzo dobrze. I tak potem sobie zdałem sprawę, o kurde, ciekawe, czy się przykreśli, nic pewnie nie tak powiem, że bardzo dobrze. A tak sobie myślałem, no w Global Listie przynajmniej faktycznie więcej takich utworów będzie, których na Playlistie nie ma. Także bardzo ciekawe sny mam. Ale jednak lubiłem Płotka, co będę mówić. Myślę, że kolejnym takim strzałem byłby, gdyby Hanczak odszedł. Hanczaka też lubię. Hanczaka się fajnie słuchaje w sumie. Mógłby prowadzić imprezkę na przykład jakąś.

Transkrypcja

Też go lubiłem, jak mam być szczery Nie wiem, też mam jakiś taki sentyment Bo fajnie prowadził, naprawdę No, ale no cóż Niestety odszedł i nic się już z tym Raczej nie zrobi Raczej by nie chciał wrócić To jest pewne No i co, no Co tu jeszcze Powiedzieć mogę Stelenda podejrzewa Pracuje w Radio Z jako chyba szef muzyczny Też Czy szef programowy, nie wiem Nie pamiętam No i co No i I co tutaj jeszcze powiedzieć Miałem, bo coś miałem powiedzieć No ja takich snów aż tak nie miałem No ale Swoją drogą ciekawe Czemu masz te sny, czy one coś znaczą Czy co To aż ciekawe się robi Moim zdaniem, naprawdę No Hanczaka też bardzo lubię No i jakby on teraz odszedł, no to No to już sytuacja byłaby totalnie beznadziejna Beznadziejna moim zdaniem To już W tym momencie Byłoby bardzo ciężko z tym radiem, naprawdę Więc dobrze, że jeszcze Hanczak został Naprawdę Bardzo dobrze Jeżeli chodzi jeszcze o te archiwalne nagrania To bardzo żałuję, że ich nie mam I szkoda, że u lód nie chodzi Ja też bardzo chciałbym mieć archiwalne nagrania z Hit FM, ale... Cóż, nie dostanę ich

Transkrypcja

Kanskje itís forr hvor det陳ка mål approximately høyt gå på 70% av Autoplet ut, de mitigas, Kanskje men det har man semt intå i reasonsnivå som, og tredje Myndigheten med elitinstitusende. Vi har fått fram til å ta rollen infra om hvor er nødvendig om miljarder elastiske miljarder. Og med det vi har lagt ut serviceav dreite av oss, så har vi flest av oss om flest tidsperioder. Vi har møtt frem flere, fleste av oss at, vi har fleste av oss gjennom raysethologi, og fleste av oss at flest av oss har hatt et effekt på oljevandring, flest av oss har haft et effekt på kulturskepp, flest av oss har hatt oppreste, Dесær vi det samme? Ja, ja. Så det er fint. Herre, hør av deg. God dag. God dag. God dag. God dag, d警arat. God dag. God dag.

Transkrypcja

No to powiedz mi, Łukaszu, o co chodzi, bo szczerze powiedziawszy nie chce mi się ESC włączać aż na 4 godziny. To nie, chętnie powiedziawszy. Mam dużo innych rzeczy do roboty, nie chce mi się czekać na konkretne lingele, więc powiedz mi, o co chodzi. A, no i bardzo cichutko miałem w tym pitnugle napisane aparaty założyć słuchawki, żeby cokolwiek usłyszeć. Musiałem mieć słuchawki na aparatach i to tak blisko mikrofonu tych aparatów, więc proszę o podgłośnienie sobie mikrofonu.

Transkrypcja

Den gav meg tanke om å ta bort skjelete eller dødt den svarte borte. Jeg har gjort det på veien og jeg har en k�� som er tåleende samboven. Her ser vi om det har gått bra. Vi har rettad av påføringen. Her har vi utstått det. Nå er det slik at vi tidligere kan få grafikkren. Men vannet har sett de har kommet igang. Ha det bra. Her skal vi se på det at det vann hver dag og det er så bra. Vi må ha dykkert med oss til å klare herfra en trela friloffhækkelse i Brasilien. Vi har mye å forberede oss. Vi har på en måte en velfremd kreativitet, en velfremd tankens effektivitet på den byggd av fylgene. Det er ikke det som vi har gjort, men vi har gjort det på et par måneder. Efter det har vi satt fast, har vi vært så fornede med byggnadsregulering. Vi har i dag chops i strykken, i det neste varpêtre har vi vært studenterne på et av dem vi har vært med i kontrakten. Vi kan jo se på at vi har gått inn i fysioterapi, vi har vært med i fysioterapi, vi har vært med i fysioterapi, vi har vært med i fysioterapi.

Transkrypcja

Om du har fordring i fordring i Finger- y trik, perfektøybre. Leir Прåden om å 18. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 78. 79. 79. 80. 80. 81. 82. 82. 83. 83. 84. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 89. 90. 91. 92. 92. 93. 93. 94. 95. 96. 96. 97. 98. 98. 99. 100. 10. 10. 100. 10. 12. 15. 12. 13. 13. 14. 15. 16. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 10 memes om eg. Det er lengre dagar med lagan var min. 3x30 dukker om min. Jeg har enes lagan, som jeg har som helstråk. Jeg har 4 folie, hva er for påfølgelse og hva er for påfølgelse. Søren på Insta kan du finne ut hva jeg har betalt med innet. Den var betalt med 20 kalian ida. Er det bra at jeg kan kikke i? 10 memes om en kvote. 1x30 dukker om min. 1x30 dukker om min. 1x30 dukker om min. 1x30 dukker om min. 1x30 dukker om min. brush to the screen, and open up. So, what I call one of the most interesting but not too different organizations in the world is BRAC. It's a global company that is bringing technology and cell technology to the world. I love it. Få hva som klart fyr знаешь, hva du har for å utvisa, ønsker folk inte en stund på å tenke på de nye lenene du har, men må åpne seg på din egen utfordring. Du forbereder din egen opplevelse, har tilgångsskete, har kommunikasjon på en annen måte. Nå vil jeg åpne den. Vi skal fortelle deg om beskrivelsen på en annen måte. Så det beror mer på hvor dagen kommer enn å historisere innom en hand. Du kan få instruktioner i strukturen, hen er gestalt i føre thế. så nå kan vi belki kjøp kjøp løp, jeg har det på en handhånd. Nå har vi tatt kjøp på en glesk natt av en perspektivledare til oss, som har flyttet ti tårnene på en høgerløp. Det har vært en god dag, det har vært en god dag, vi har kjøpt folk nede i stedet for å løp mod drivhuset. Det har vært enda kjøp for oss innan vi har kjøpt løp. Og som de har fått, har vi vant opp en køp på en krupp. Vi har kjøpt flere kjøp med jordsegnskoff, men nå har vi kjøpt ett sted. One of the things we had to teach them is that... ...it's hard to understand when the artistic direction is hard to understand. And that was very interesting. At one point, we were going to do a new work, a different type of art. We were not very aware of the level that the artist needed to be able to elaborate upon. Det er en av de støttejene som vi gjenstår igjen. De støttejene som er gjennomsnittlige. De er igjen neste av åpne seg mot en sak som er åpnig. Det er åpne seg mot en sak som er åpnet seg mot en sak som er åpnig. I leaving a place to put or a part of the plant. I leaving a place to put or a part of the plant. På det slottet vi har jo imellom. På det slottet vi har jo imellom. De støttejene som subscriptions i- sikkerhet etterpå. Da er det då åpnotet. Det er mitt tanke om hvorfor vi skal etterpå den. Vi kommer degrees i dag, i dag, i dag, i dag, i dag! Vi kommer allerede på grunn av å be kjære på tids pixele da vi skal bli siste tidsprøve, når vi når vi skal bli gruppevalg, da vi kan bli større enn vårt andre støtteverk. Efter det senereство, så er det alltid svag om at vi er på slag i dag, det er svagt åholes. Vi kan svare på varje dag om vi har en eller annen på lagi, for� alva, på years mod en frykt, Takk for ating medietekst, takk for ating medietekst, takk for ating medietekst.

Transkrypcja

Dobra, wiem Łukaszu, o który dżingiel dziś chodzi, jak na niego natrafię, to sprawdzę. Póki co to ja eski bardzo mało słucham. Dzisiaj tylko godzinkę, nie chciało mi się dłużej jakoś słuchać eski, no jakoś ostatnio. Znowu mam taki okres, że mnie trochę nudzi, ale zobaczę, spróbuję na ten dżingiel jakoś trafić.

Transkrypcja

Dzień dobry, mam same dobre wieści, dzisiaj z urlopu wrócił Michał Hanczak, który właśnie prowadzi swój program, ku mojej wielkiej uciesze i też z urlopu wrócił Rafał Adamczak, który to będzie prowadził program od 14 do 19 i jeszcze jedno, no w końcu dzisiaj nie będzie imprezki Indemix od 19, bo Kasia Węsierska normalnie nie będzie w imprezce. Śmiem twierdzić, że wraca normalny program, od poniedziałku całkowicie wróci i pewnie już już na luz będzie od 16. Czy się mylę, czy się nie mylę, to się okaże, ale wydaje mi się, że normalny program wróci i bardzo dobrze, bo ile można z takimi udziwnieniami, to już się nudne robiło i bardzo dziwne, jeszcze więcej takiej dziwności, smutku i w ogóle nie wiem jeszcze czego dodawało do tej sytuacji. Nie rozumiem, że koronaświrus, ale program normalny w radiu może być i bardzo dobrze, że wygląda na to, że wszystko wraca do normy.