Transcription
Podejrzewam, że na pewno powiedział, bo ten sam Wojtrow został wyemitowany i ja wątpię, że gdzieś, że gdziekolwiek go ścieli, ale na szczęście lokalne popołudniówki są. Pytanie, czy one będą do końca tej pandemii, czy w którymś momencie stwierdzą, że trzeba przecież tych lokalnych też na urlop wysłać, bo zaległy urlopy. Jest ciekawie, chociaż w tym tygodniu na przykład jakichś zmian nie ma niestety. Ale ile można zmieniać? Natomiast, no co jeszcze? Także, że to się nie skończy prędko, to na przykład te wakacje pewnie nie będzie, a jest tylko Summer City, a to będą dziwne wakacje bez Summer City, bez jakichś tam hitów na lato czy czegoś w tym stylu. Co jeszcze chciałem powiedzieć? A, zauważyłem jedną dziwną rzecz, tylko zauważyłem w SC i WAW-a. Po dżinglu i po reklamie jest jeszcze jakiś taki sygnał przed wypełniaczem. Jest i po reklamie ty-ty i jakiś tam wypełniacz sobie jest emitowany. I to chyba tylko w IWAW-ie, bo jak mnie wdełcha tobie, czy innym edlongu, to tego nie zauważyłem. W Warszawie też tego nie ma, więc albo ma go tylko IWAW-a, albo jeszcze któraś SK, o której ja nie wiem, a weź to wszystko sprawdź. Ja to w różnym czasie jest, czasem gdzieś wcześniej, czasem gdzieś później. W każdym razie jest to. Jest jakieś takie dziwne bip-bip emitowane we SC i WAW-a. Może w Imprezce ono też będzie. Nie wiem, czy dam radę zaobserwować, bo ja ostatnio chodzę spać i o dziwnych porach, więc nie wiem, czy dam radę. Natomiast taką rzecz właśnie zaobserwowałem.