Nasze ulubione zabawki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#61 kasiadoj
Takie interaktywne zabawki. Np. taki mały pies, który szczekał, piszczał, chyba spał zdaje się. Najfajnieszy
z tej serii był szympans z butelką w kształcie banana, którą się go karmiło. Zwierzątko ruszało się,
spało, jadło itd. Tą serię produkowała firma hasbro, jeśli coś to komuś powie.
#62 jamajka
Oooooo! Ja to miałam! Tę małpkę miałam.
#63 jamajka
furby były fajne, one miały kiedyś ze sobą gadać, ale takich już nie znam.
#64 misiek
Markę znam, ale tych zwierzaków kompletnie nie kojarzę. Z tego co wiem- te nowsze Furby mogą ze sobą
gadać.
#65 kasiadoj
Ja z tych zwierzaków miałam psa, kota, niedxwiadka i właśnie tą małpkę.
#66 pates
każde furby ze sobą gadają, fulreal friends to też furby i coś co się nazywa wuwluws, taki stworek który
ma dziecko które też gada i wgl
#67 misiek
Kasiu czekaj czekaj- to był taki piesek ze smyczką, piłeczką i kością?
#68 kasiadoj
Nie nie, to był taki szczeniak. Miał mechanizm poruszania glową, szczekał, jak taki szczeniak, piszczał,
tez jak mały pies, nie było tam akcesoriów. Wszystkie zwierzaki z tej serii były sprzedawane w pudełkach
przypominających kuferki.
#69 jamajka
Mój błąd, chodziło mi o to, że widziałam furmy, ale nie widziałam tego, co mówi po polsku, a są już takie
podobno.
#70 pates
od 5 lat są
#71 misiek
Chyba jak się nauczą, bo standardowo nie mówią, a przynajmniej synka mojego kumpla nie mówi. Kasiu- ja
kiedyś miałem takiego rudego pieska, który chodził szczekał kręcił głową machał ogonkiem i siadał, ale
była to chińska zabawka kupiona za jakieś grosze.
#72 jamajka
Żadne standardowo nie mówią, one po jakimś czasie zabawy zaczynają mówić. No tak, wiem, że są od iluś
lat, ale ja ostatni raz widziałam furbiego z 10 lat temu, jak nie więcej, dlatego tych polskich jeszcze
nie znam.
No i oczywiście jest aplikacja na telefon, która oprócz gier dla nich i tak dalej ma podobno tłumacz,
który tłumaczy ten ich język na coś po polsku. :d
#73 kasiadoj
No to to nie to. Ale widocznie idea podobna.
#74 misiek
Jamajka- tak to prawda. Pewnie widziałaś tego pierwszego Furbyego, chyba, że międzyczasie wyszedł jakiś
jeszcze. Ja miałem pierwszego Furbyego jakieś 17 lat temu i chyba z racji wieku ta zabawka mnie nie ujeła.
#75 pates
są nawet z 2017 furby connect
#76 jamajka
My z moją siostrą chcemy sobie kupić furbiego i to wszystko przez was! To wy zaczęliście ten temat! :d
#77 misiek
To złóżcie się po 120 zł i będzie git hehe.
#78 jamajka
Chyba nawet więcej, o ile patrzyłam, bo już, oczywiście, patrzyłam. :d
#79 misiek
Wiesz, pewnie za nie długo będą promocje świąteczne i takie tam.
#80 pates
no kupujcie kupujcie!