Zwykła najzwyklejsza Milka Oreo. Czasem takie ulepne coś dobrze zapycha. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Jogurtowa mi się baardzo dobrze kojarzy, ale szału nima.
To sobie chili posyp :D Swoją drogą, jedna z najlepszych czekolad, jaką jadłam, to gorzka z zielonym pieprzem, takim w kulkach. Tego się nie da opisać, takie rzeczy trzeba spróbować, wyobraźnia nic tu nie pomoże, tak jak w przypadku czekolady z chili.
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
h ja nadziewanych za bardzo nie lubię. Wiem, co miałaś na myśli, czekoladę bajeczną, ohh, pychotka. yba z milki, generalnie nadziewane czekoladay mi smakują. Była taka z Wedla, bajka, smakowała, jak te batony, mniam.
ojj. Chciałam ci odpowiedzieć z cytatem, ale mi się coś namieszało, a chyba nie da się posta usunąć. Chodziło mi o to, że ja nadziewanych czekolad za bardzo nie lubię. A ta czekolada, o której pisałaś to bajeczna. Pychotka. też ją uwielbiam. Jeszcze taka podobna czekolada z wedla była, nazywała się pierot.
Czy ktoś oglądał kiedyś jeden z odcinków programu Master Chef? Piszę o nim w tym wątku, ponieważ tam właśnie zwyciężył człowiek, który przyrządził ciekawą potrawę, a mianowicie kaszankę z czekoladą. Co wy na to?