A ja bym wciągnął bez problemu i to taką z chili :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Bo ona nie ma posmaku papryki takiej jak ty zjesz sobie papryczki. Ona jest zmielona i zostaje tylko uczucie pieczenia.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Też nie widziałem, dopuki nie spróbowałem. Ta pikantność powoduje, że wszystkie cechy smakowe czekolady jeszcze bardziej się uwypuklają.
Karmel! I do tego kawa. A idźcie w cholerę, narobiliście mi ochoty. :P
W Białymstoku na giełdzie rolnowarzywnej można kupić chociaż niewielkie to dobre czekolady przywożone z Białorusi. Można kupić i goszką i mleczną. Dla mnie mleczna bardzo smakuje ta białoruska czekolada. Minusem jednak jest tylko to, że ona może być twarda. Ponadto można kupić białoruskie ptasie mleczko. Już kupowałem dwa razy i dla mnie osobiście smakuje lepiej niż nasze polskie. Zdarzają się też czasami jeszcze inne cukierki czekoladowe. Nie które z nich mają w sobie nadzienie. Polecam Tobie Gosia ptasie mleczko jeśli lubisz. Jak będzie trzeba to moge przywieść lub się podpytać na giełdzie czy paczką nie zepsują się.