A ja bym wciągnął bez problemu i to taką z chili :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Bo ona nie ma posmaku papryki takiej jak ty zjesz sobie papryczki. Ona jest zmielona i zostaje tylko uczucie pieczenia.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Też nie widziałem, dopuki nie spróbowałem. Ta pikantność powoduje, że wszystkie cechy smakowe czekolady jeszcze bardziej się uwypuklają.
Karmel! I do tego kawa. A idźcie w cholerę, narobiliście mi ochoty. :P
W Białymstoku na giełdzie rolnowarzywnej można kupić chociaż niewielkie to dobre czekolady przywożone z Białorusi. Można kupić i goszką i mleczną. Dla mnie mleczna bardzo smakuje ta białoruska czekolada. Minusem jednak jest tylko to, że ona może być twarda. Ponadto można kupić białoruskie ptasie mleczko. Już kupowałem dwa razy i dla mnie osobiście smakuje lepiej niż nasze polskie. Zdarzają się też czasami jeszcze inne cukierki czekoladowe. Nie które z nich mają w sobie nadzienie. Polecam Tobie Gosia ptasie mleczko jeśli lubisz. Jak będzie trzeba to moge przywieść lub się podpytać na giełdzie czy paczką nie zepsują się.
Pozdrawiam
This site uses cookies to enhance your experience.