Witajcie. Wiecie, że 12 kwietnia jest dzień czekolady? Mam do was pytanko. Czy widzieliście kiedyś czekoladę, która ma 136 kostek? Chciałabym taką kupić, ale nie wiem w jakim sklepie. Nie widziałam takiej nigdzie. Moja koleżanka Jagoda miała taką bo od kogoś dostała. Czy wiecie może gdzie ją kupić?
Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.
Nie, bo takiej nigdy nie widziałem, ale dzięki za info, bo ja uwielbiam rużne czekolady, i wzaistniałej sytułacji, przyłonczam się do pytania, bo sam bym taką zprzyjemnościom zjadł.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
To powiem ci, że na drugi dzień mógłbyś mieć nielada problem. --Cytat (lukasz1993258): Nie, bo takiej nigdy nie widziałem, ale dzięki za info, bo ja uwielbiam rużne czekolady, i wzaistniałej sytułacji, przyłonczam się do pytania, bo sam bym taką zprzyjemnościom zjadł.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Bo trzeba pytać, są różne stopnie gorzkości, na czekoladzie jest napisane ile procennt gorzkiego, 70%, 50% itp
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Najlepsza jest czekolada z Goplany. Jeśli chodzi o goszką. Jest również o smaku pomarańczy. Jest bardzo dobra. Tylko jest jeden minus w czekoladach goszkich, że są niestety bardzo twarde. Nie każdy to lubi.
Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.
Właśnie o to chodzi. Im twardsza, tym lepsza. --Cytat (Gosia12345): Najlepsza jest czekolada z Goplany. Jeśli chodzi o goszką. Jest również o smaku pomarańczy. Jest bardzo dobra. Tylko jest jeden minus w czekoladach goszkich, że są niestety bardzo twarde. Nie każdy to lubi.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.