Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 41 / 45 Następna

fraaneek

#801 ·

2 likes
Magmar na stanowisku mistrzyni wirali i zamieszania.
Filmy w kinie czy na słuchawkach?
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Agata.d

#802 ·

W kinie, choć fajnie, jak audiodeskrypcja jest na słuchawkach. Kąpot do obiadu, czy herbata do kolacji?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Paulinux

#803 ·

Edytowano
Najlepiej i to i to, ale herbata do kolacji chyba ważniejsza, bo kolacja potrafi być suchsza.
Co najbardziej osobistego/intymnego/dziwnego zrobiłeś z randomem (nieznanym sobie człowiekiem)?
Happy hacking

misiek

#804 ·

1 likes
Bzykałem się z Helką oczywiście nie na trzeźwo. A była to najgorsza paskuda w okolicy, a przy tym łatwodajka.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#805 ·

Pączki czy bajaderki?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

daszekmdn

#806 ·

No to robimy offtop: Co to są Bajaderki?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

MarOlk

#807 ·

Nie wiem co to bajaderki, ale wybieram hehe. Dla facetów: maszynka elektryczna czy żyletka?, dla dziewczyn: depilator czy żyletka?

misiek

#808 ·

Serio nie wiecie co to bajaderki?

misiek

#809 ·

Żyletka, a pytanie padło poprzednio

monstricek

#810 ·

Serio nie wiemy, ale chcemy dowiedzić się. Piwo owocowe czy cydr?

Agata.d

#811 ·

Bajaderki to takie ciastka w kształcie kuli zrobione z resztek cukierniczych. Ja osobiście ich nie lubię, bo są dla mnie jak glina, ale niektórzy bardzo cenią sobie ten przysmak. Dlatego wybieram pączki. Wolę też maszynkę od depilatora i piwo od cydru. epapierosy, czy zwykłe fajki?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

damianzegarek

#812 ·

Zdecydowanie zwykłe fajki
Kawa czarna, czy biała?

MarOlk

#813 ·

1 likes
Kawa ma być tak czarna, że mogłaby zbierać bawełnę w Alabamie. Byłeś/aś kiedyś w cyrku?

fraaneek

#814 ·

1 likes
Tak. Nie pamiętam nic poza muzyką i śmiechami publiczności.
Czyj głos chciał/chciałabyś mieć jako syntezę mowy w kompie lub telefonie?
Harmonię w domu zapewni akordeon.

MarOlk

#815 ·

Janusza Zadury. Jaka aplikacja na telefon, niby to przydatna niewidomym, według ciebie to totalna szmira?

Paulinux

#816 ·

Wszelkiego rodzaju Intonavi/Yourway/Totupoint
Jakiej osobowości brakuje wśród Twoich bliskich/przyjaciół?
Happy hacking

MarOlk

#817 ·

Narcyzów. Jeżeli byli to nie są już bliskimi przyjaciółmi. Jaki jest najgłupszy argument za byciem wegetarianinem/ weganinem?

Paulinux

#818 ·

2 likes
Nie wiem czy się liczy, ale najbardziej kocham ludzi którzy mówią że nie lubią smaku mięsa, a podczas swojej wegetariańskiej/wegańskiej manifestacji poszukują jak najbardziej smakowo wiernych podróbek mięsa.
W co byś zagrał/a gdybyś miał/a jak?
Happy hacking

MarOlk

#819 ·

hehe, jak śpiewał poeta "Co to za wegetarianin co wpierdala schabowe?". W paintball. Lubisz sprzęty retro albo antyki?

daszekmdn

#820 ·

Edytowano
Tak, sprzęt retro audio szczególnie. Magnetofonów na obecną chwilę chyba mam z 21.
Być wesołym upośledzonym, bawić się i śmiać do końca swych dni i mieć wywalone na wszystko, brać to z pełną problematyką faktu, czy smutnym zdając sobie sprawę z tego ile w życiu Ci nie wyszło bądź jak ogólnie jest źle?
Pamiętaj od czego odcina Cię pierwsza i druga opcja.
Uzasadnij wybór.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Poprzednia 41 / 45 Następna