Najlepiej i to i to, ale herbata do kolacji chyba ważniejsza, bo kolacja potrafi być suchsza. Co najbardziej osobistego/intymnego/dziwnego zrobiłeś z randomem (nieznanym sobie człowiekiem)?
Bajaderki to takie ciastka w kształcie kuli zrobione z resztek cukierniczych. Ja osobiście ich nie lubię, bo są dla mnie jak glina, ale niektórzy bardzo cenią sobie ten przysmak. Dlatego wybieram pączki. Wolę też maszynkę od depilatora i piwo od cydru. epapierosy, czy zwykłe fajki?
Nie wiem czy się liczy, ale najbardziej kocham ludzi którzy mówią że nie lubią smaku mięsa, a podczas swojej wegetariańskiej/wegańskiej manifestacji poszukują jak najbardziej smakowo wiernych podróbek mięsa. W co byś zagrał/a gdybyś miał/a jak?
Tak, sprzęt retro audio szczególnie. Magnetofonów na obecną chwilę chyba mam z 21. Być wesołym upośledzonym, bawić się i śmiać do końca swych dni i mieć wywalone na wszystko, brać to z pełną problematyką faktu, czy smutnym zdając sobie sprawę z tego ile w życiu Ci nie wyszło bądź jak ogólnie jest źle? Pamiętaj od czego odcina Cię pierwsza i druga opcja. Uzasadnij wybór.