Lol czy xD? Odpowiedź uzasadnij.
Raczej xD, lol jest trochę mniej wyrażające, na przykład nie wyrażałabym zażenowania mówiąc lol, ale xD już jak najbardziej.
czy nabrałeś się kiedyś na phishing?
czy nabrałeś się kiedyś na phishing?
1 likes
Raczej nie, chociaż paru oszustów telefonicznych spławiłem. Najlepsza była moja babcia, która do telefonicznego wnuczka powiedziała "przecież wiesz, że mam długi i właśnie chciałam do ciebie zadzwonić żebyś mi pożyczył pieniądze". Co wybierasz na wakacje? Ludna plaża w Mielnie czy mały domek na wsi bez tłumów?
Ponieważ ludną plażą w Mielnie gotowam się pożygać, to domek na wsi.
Gofry czy naleśniki?
Jeśli się powtórzyło, to sorry, ale nie mam czasu na prześledzenie całego wątku.
Gofry czy naleśniki?
Jeśli się powtórzyło, to sorry, ale nie mam czasu na prześledzenie całego wątku.
Gofry oczywiście. Można dodać więcej dodatków i jakoś wydają mi się smaczniejsze. Naleśnikami też nie pogardzę, ale jak mam wybór, to zdecydowanie wolę gofry. Morze, czy jezioro?
Morze
Lato, czy zima?
Lato, czy zima?
Lato ze względu na ilość moich ulubionych koncertów i można wtedy posiedzieć sobie na wsi i chodzić w krótkim rękawie i w krótkich spodenkach. Zima ze względu na przyjemne święta Bożego Narodzenia i kolęd, które im towarzyszą.
Jakie wolicie święta?
Bożego Narodzenia czy Wielkanocne?
Jakie wolicie święta?
Bożego Narodzenia czy Wielkanocne?
Boże narodzenie zdecydowanie. Jakoś więcej się dzieje, kolędy też są śliczne, a te wielkanocne pieśni jakieś takie smutne wszystkie, choć niby to z jednej strony radosne święta. landrynki, czy guma do żucia?
Guma, bardziej odświeża i potrafi mieć dobry wpływ na zęby, podczas gdy landrynki zawsze mają zły.
Muzeum czy opera?
Muzeum czy opera?
1 likes
Muzeum zdecydowanie. Opery nienawidzę. Nie dość, że dźwięki wprawiają mnie w ból uszu, to jeszcze nic z niej nie mogę zrozumieć nawet wtedy, gdy jest po polsku. Rurki z kremem, czy kruche ciastka?
1 likes
Jezuuu. Pewnie że kruche ciastka. Najlepiej z Milki z kawałkami czekolady albo orzechami. Musiałaś mi robić smaka?
Jaki kupisz następny telefon?
Jaki kupisz następny telefon?
Cola zdecydowanie, choć ponoć Pepsi piją lepsi :D Czy strzelałeś/aś kiedyś z broni palnej?
Nie, nie strzalałam, ale jesli kiedyś będzie okazja spróbować chociaz wiatrówki, to nie odmówię.
Chipsy wolisz w jakimś tradycyjnym smaku typu cebulowego lub paprykowego czy jakieś dziwosy i eksperymenty Ci w tym względzie w głowie?
Chipsy wolisz w jakimś tradycyjnym smaku typu cebulowego lub paprykowego czy jakieś dziwosy i eksperymenty Ci w tym względzie w głowie?
1 likes
Zdecydowanie z makaronem!
Do jakiej potrawy dodajesz keczupu, która w ogóle się z nim nie kojarzy?
Do jakiej potrawy dodajesz keczupu, która w ogóle się z nim nie kojarzy?