Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 40 / 45 Następna

fraaneek

#781 ·

Lol czy xD? Odpowiedź uzasadnij.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

MarOlk

#782 ·

A odpowiedź na pytanie to gdzie? :D

fraaneek

#783 ·

Zatkałeś wątek na tak długo, że chyba wiesz gdzie.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Paulinux

#784 ·

Raczej xD, lol jest trochę mniej wyrażające, na przykład nie wyrażałabym zażenowania mówiąc lol, ale xD już jak najbardziej.
czy nabrałeś się kiedyś na phishing?
Happy hacking

MarOlk

#785 ·

1 likes
Raczej nie, chociaż paru oszustów telefonicznych spławiłem. Najlepsza była moja babcia, która do telefonicznego wnuczka powiedziała "przecież wiesz, że mam długi i właśnie chciałam do ciebie zadzwonić żebyś mi pożyczył pieniądze". Co wybierasz na wakacje? Ludna plaża w Mielnie czy mały domek na wsi bez tłumów?

Kat

#786 ·

Ponieważ ludną plażą w Mielnie gotowam się pożygać, to domek na wsi.

Gofry czy naleśniki?
Jeśli się powtórzyło, to sorry, ale nie mam czasu na prześledzenie całego wątku.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Agata.d

#787 ·

Gofry oczywiście. Można dodać więcej dodatków i jakoś wydają mi się smaczniejsze. Naleśnikami też nie pogardzę, ale jak mam wybór, to zdecydowanie wolę gofry. Morze, czy jezioro?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

bratczyk96

#789 ·

Lato ze względu na ilość moich ulubionych koncertów i można wtedy posiedzieć sobie na wsi i chodzić w krótkim rękawie i w krótkich spodenkach. Zima ze względu na przyjemne święta Bożego Narodzenia i kolęd, które im towarzyszą.
Jakie wolicie święta?
Bożego Narodzenia czy Wielkanocne?
Pozdrawiam

Agata.d

#790 ·

Boże narodzenie zdecydowanie. Jakoś więcej się dzieje, kolędy też są śliczne, a te wielkanocne pieśni jakieś takie smutne wszystkie, choć niby to z jednej strony radosne święta. landrynki, czy guma do żucia?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Paulinux

#791 ·

Guma, bardziej odświeża i potrafi mieć dobry wpływ na zęby, podczas gdy landrynki zawsze mają zły.
Muzeum czy opera?
Happy hacking

Agata.d

#792 ·

1 likes
Muzeum zdecydowanie. Opery nienawidzę. Nie dość, że dźwięki wprawiają mnie w ból uszu, to jeszcze nic z niej nie mogę zrozumieć nawet wtedy, gdy jest po polsku. Rurki z kremem, czy kruche ciastka?

Paulinux

#793 ·

1 likes
Jezuuu. Pewnie że kruche ciastka. Najlepiej z Milki z kawałkami czekolady albo orzechami. Musiałaś mi robić smaka?
Jaki kupisz następny telefon?
Happy hacking

Kat

#794 ·

Pewnie jakiegoś iPhone'a. :)
Cola czy Pepsi?
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

MarOlk

#795 ·

Cola zdecydowanie, choć ponoć Pepsi piją lepsi :D Czy strzelałeś/aś kiedyś z broni palnej?

Zuzler

#796 ·

Nie, nie strzalałam, ale jesli kiedyś będzie okazja spróbować chociaz wiatrówki, to nie odmówię.

Chipsy wolisz w jakimś tradycyjnym smaku typu cebulowego lub paprykowego czy jakieś dziwosy i eksperymenty Ci w tym względzie w głowie?

misiek

#797 ·

Jakieś dziwosy mi w głowie. Mizeria na słodko, czy słono?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

daszekmdn

#798 ·

Półsłodko.
Pomidorowa z ryżem czy z makaronem?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#799 ·

1 likes
Zdecydowanie z makaronem!
Do jakiej potrawy dodajesz keczupu, która w ogóle się z nim nie kojarzy?
Senter San

Paulinux

#800 ·

Raz dodałam do placków ziemniaczanych i w sumie nie uznaję tego z dłuższej perspektywy za dobry pomysł.
Gdybyś zakładał firmę, kogo z Eltenowiczów byś zatrudnił i na jakim stanowisku/stanowiskach?
Happy hacking
Poprzednia 40 / 45 Następna