Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 39 / 45 Następna

lwica

#761 ·

Mała czarna. MMM!
Co tygryski lubią najbardziej?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

MarOlk

#762 ·

Pewnie tygrysice :D Tak jak lewki lubią lwice, orangutany lubią orangutanice albo orangutanki :D O Jezu, a cóż to za wojacy?

cinkciarzpl

#763 ·

Miodek <3 najlepiej półtorak, chociaż zdrowie już nie takie więc unikam w miarę możliwości. :D
Co sprawiłoby, że byś odzywał/a się częściej?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

cinkciarzpl

#764 ·

Otwieraj – nie bój się – to czwartacy! :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Zuzler

#765 ·

Edytowano
Odzywam się dość często, ale np. żebym odzywała się częściej do Ciebie, to musiałabym wiedzieć, że chcesz i musiałbyś mnie jakoś do tego zachęcić.

misiek

#766 ·

Gdzie robi Pani z kiosku?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

kazek5p

#767 ·

Oczywiście, że pod siebie :D
Co zrobić aby seks nie był banalny?...
-- (misiek):
Gdzie robi Pani z kiosku?

--

misiek

#768 ·

Edytowano
Urozmaicić go. Gdzie jest Ola olalala? Czy ktoś widział Olę Maj?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#769 ·

Ja nie, jestem niewidoma.

Czy ktoś widział dzióbdzióba?

djdenismusic

#770 ·

Nie wiem, jak wygląda dzibubdziub, więc ciężko.
Komu w końcu się uda, odpowiedzieć jak z nut?

Paulinux

#771 ·

Grajkowi albo politykowi.
„Kiedy nikt Cię nie budzi z rana, kiedy nikt nie czeka na Ciebie w nocy, kiedy możesz robić co tylko chcesz... Jak to nazwiesz? Wolność czy samotność.”
Happy hacking

Zuzler

#772 ·

1 likes
Jedno i drugie. Czy wolność wyklucza samotność?

Po raz kolejny zwracam się do tego, kto uważa, że w tej kwestii ma coś na sumieniu: kiedy ostatnio odkurzałeś/aś, hę?

Snajper22

#773 ·

Tydzień temu.
Amazon, czy allegro?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Paulinux

#774 ·

Allegro, bo na amazonie nie da się płacić blikiem.
Czy ty jesteś bardzo odważny?
Happy hacking

MarOlk

#775 ·

Ja nikogo się nie boję, chodźby niedźwiedź to ustoję... Jak wyglądałby Jezus gdyby żył w naszych czasach? Czy chodziłby w sandałach czy raczej w adidasach? Czy piłby Coca Colę i korzystał z komputera? Czy miałby długie włosy i paszport Izraela?

daszekmdn

#776 ·

Edytowano
Cytując klasyk:
"Hmmm to może jeszcze raz Mesjasza ześlę?"
"Nie wygłupiaj się, skończy na elektrycznym krześle!
Nie wyglądał by więc w ogóle.
Masło czy margaryna xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

misiek

#777 ·

Smalec a co?

Zuzler

#778 ·

A nico.

Co bardziej do Ciebie pasuje - wierzyć i marzyć czy mierzyć i ważyć? Tradycyjnie poproszę o uzasadnienie w około 3 zdaniach.

Postukujacy

#779 ·

Pasuje do mnie to pierwsze stwierdzenie.
Jestem wierzycielem oraz marzycielem. Nie podaję powodu, po prostu tak jestem ukształtowany. A i dodatkowe, czwarte zdanie by powiedzieć, że dobrze mi z tym.

Czy można Cię prosić?
INFP

MarOlk

#780 ·

Można, jak najbardziej, jeszcze jak. Czy tańczyłeś kiedyś z diabłem w świetle księżyca? (kto pamięta pierwszą część Batmana z Nicholsonem, ten skojarzy to pytanie)
Poprzednia 39 / 45 Następna