Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 23 / 45 Następna

Paulinux

#441 ·

Przepiękne pytanie!
Chyba wolę jednak dać wystrychnąć się na dudka, chociaż to też bardzo zależy od okoliczności.
Wolisz gadać z ogrodzeniem przez sąsiada, czy żeby Twoje drzwi miały klucz do Ciebie?
xDDD
Happy hacking

MarOlk

#442 ·

@Paulinux, srogi towar, madame :D. Chyba przez sąsiada. Na ławce z Żubra czteropakiem czy spływ Krutynią kajakiem?

Tygrysica

#443 ·

Spływ Krutynią kajakiem.

Zachód słońca w mamrze, czy wschód słońca nad Mamrami?
Miarą miłości jest miłość bez miary

MarOlk

#444 ·

The jezioro on the rising sun. Garnek z piwem czy piwnica z garnkami?

Zuzler

#445 ·

garnek z piwem.

Najbardziej irytujące Cię zdanie ever to?

Julitka

#446 ·

Co ta młodzież może wiedzieć o życiu? :)
To jest jednocześnie odpowiedź i pytanie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Zuzler

#447 ·

Myślę, że całkiem sporo, problem w tym, że najczęściej z teorii, nie tak dogłębnie jak ta starzeż.

Podaję dalej poprzednie pytanie.

MarOlk

#448 ·

Zdanie kategorycznie stwierdzające, że gdzieś zawsze/nigdy/wszyscy/nikt wypowiadane tonem wyroczni, choć dobrze wiem, że ta osoba to typ wszystkowiedzącego wujaszka na weselu. Homo homini lupus czy zombie zombie zombie?

Zuzler

#449 ·

Łee, miałąm na myśli pytanie Julity, ale ok.

Zombie zombie zombie, bo kiwi kiwi kiwi, a człowiek człowiekowi to raczej człowiekiem.

A zatem znowu - co ta młodzież, Twoim oczywiście zdaniem, wie o prawdziwym życiu?

Tygrysica

#450 ·

Młodzież młodzieży nierówna, ale sądzę, że o życiu wie sporo. Czasem nawet byłam zaskoczona ile.

Mały pałac, czy duży dom?

misiek

#451 ·

Mały dom, pałace i wielkie landary mi nie inponują. Płacić kartą, czy gotówką?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#452 ·

Kartą. Nie pamiętam kiedy gotówką ostatnio płaciłem. Używasz parasola chodząc z laską?

Paulinux

#453 ·

Nie. Wolę ogarnąć na tyle solidną kurtkę przeciwdeszczową/pelerynę, żeby nie przemoknąć. Załóżmy że zadzwoniłby mi telefon, albo potrzebowałabym ustawić nawigację. Musiałabym stanąć na chodniku jak biedny niewidomuch i się jakoś zorganizować, co też jest trudne gdybym się spieszyła, a przez większość czasu jak gdzieś idę/jadę to się spieszę, chyba że jestem jako turystka, ale wtedy to już się w ogóle nie przejmuję deszczem.
Związek otwarty ale stały czy niemożność zawarcia stałego związku, miotanie się między partnerami?
Happy hacking

Tygrysica

#454 ·

To drugie. Nie wyobrażam sobie żyć na poważnie w otwartym związku.

Pociąg do Chorwacji, czy samolot do Egiptu?

Postukujacy

#455 ·

@Tygrysica: Pociąg do Chorwacji, haha. Najlepiej w doborowym towarzystwie.

Włochy w Warszawie i Praga w Czechach czy włochy we Włoszech i Praga w Warszawie?
INFP

Tygrysica

#456 ·

Włochy w Warszawie i Praga w Czechach.
To właśnie z Pragi ruszył nowy pociąg do Chorwacji. Podróż, która trwa 17,5 godzin kosztuje 130 złotych.

Kot w kotle, czy pies w piecu?

Paulinux

#457 ·

Cóż, jako sympatyczka kotów i osoba stroniąca od psów, wolałabym psa w piecu, pomimo że kocioł kojarzy się z wiedźnami, a blisko mi do tej roli społecznej poprzez relację koleżeńsko przyjacielskie nazywane tak swoimi czasy.
Czy uważasz że mnie znasz?
Happy hacking

Tygrysica

#458 ·

Znam: wiem jak się nazywasz, co studiujesz, co lubisz. Nie znam, bo nie wiem jak reagujesz na sytuacje ekstremalne. Ale czy kogokolwiek tak znam?

Kosa w Kosowie, czy czeszki w Czechach?

Czeszki w sensie buty.

magmar

#459 ·

Czeszkii w Czechach do Kosowa mi jakoś nie spieszno, a Czechy to kraj, który lubię.
Pociąg do Niemiec czy pociąg do Niemców.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

EugeniuszPompiusz

#460 ·

Gdybym chciał pielęgnować wojenne aluzje postawiłbym na opcję "Niemiec do pociągu". Jako, że europejczyk jednak przeze mnie ostatecznie przemawia, wybieram pociąg do Niemiec.

Pytanie.: symetryczne 10 megabitów po kablu czy komórkowe, mobilne 500 megabitów na 100 wysyłki?
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Poprzednia 23 / 45 Następna