Integracja Eltenowiczów
[18 plus] Pytanie i odpowiedź
Started by Paulinux
891 posts
last post 6 days ago
Page 23 of 45
Przepiękne pytanie!
Chyba wolę jednak dać wystrychnąć się na dudka, chociaż to też bardzo zależy od okoliczności.
Wolisz gadać z ogrodzeniem przez sąsiada, czy żeby Twoje drzwi miały klucz do Ciebie?
xDDD
Happy hacking
@Paulinux, srogi towar, madame :D. Chyba przez sąsiada. Na ławce z Żubra czteropakiem czy spływ Krutynią kajakiem?
Spływ Krutynią kajakiem.
Zachód słońca w mamrze, czy wschód słońca nad Mamrami?
Miarą miłości jest miłość bez miary
The jezioro on the rising sun. Garnek z piwem czy piwnica z garnkami?
garnek z piwem.
Najbardziej irytujące Cię zdanie ever to?
Co ta młodzież może wiedzieć o życiu? :)
To jest jednocześnie odpowiedź i pytanie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Myślę, że całkiem sporo, problem w tym, że najczęściej z teorii, nie tak dogłębnie jak ta starzeż.
Podaję dalej poprzednie pytanie.
Zdanie kategorycznie stwierdzające, że gdzieś zawsze/nigdy/wszyscy/nikt wypowiadane tonem wyroczni, choć dobrze wiem, że ta osoba to typ wszystkowiedzącego wujaszka na weselu. Homo homini lupus czy zombie zombie zombie?
Łee, miałąm na myśli pytanie Julity, ale ok.
Zombie zombie zombie, bo kiwi kiwi kiwi, a człowiek człowiekowi to raczej człowiekiem.
A zatem znowu - co ta młodzież, Twoim oczywiście zdaniem, wie o prawdziwym życiu?
Młodzież młodzieży nierówna, ale sądzę, że o życiu wie sporo. Czasem nawet byłam zaskoczona ile.
Mały pałac, czy duży dom?
Mały dom, pałace i wielkie landary mi nie inponują. Płacić kartą, czy gotówką?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Kartą. Nie pamiętam kiedy gotówką ostatnio płaciłem. Używasz parasola chodząc z laską?
Nie. Wolę ogarnąć na tyle solidną kurtkę przeciwdeszczową/pelerynę, żeby nie przemoknąć. Załóżmy że zadzwoniłby mi telefon, albo potrzebowałabym ustawić nawigację. Musiałabym stanąć na chodniku jak biedny niewidomuch i się jakoś zorganizować, co też jest trudne gdybym się spieszyła, a przez większość czasu jak gdzieś idę/jadę to się spieszę, chyba że jestem jako turystka, ale wtedy to już się w ogóle nie przejmuję deszczem.
Związek otwarty ale stały czy niemożność zawarcia stałego związku, miotanie się między partnerami?
Happy hacking
To drugie. Nie wyobrażam sobie żyć na poważnie w otwartym związku.
Pociąg do Chorwacji, czy samolot do Egiptu?
@Tygrysica: Pociąg do Chorwacji, haha. Najlepiej w doborowym towarzystwie.
Włochy w Warszawie i Praga w Czechach czy włochy we Włoszech i Praga w Warszawie?
INFP
Włochy w Warszawie i Praga w Czechach.
To właśnie z Pragi ruszył nowy pociąg do Chorwacji. Podróż, która trwa 17,5 godzin kosztuje 130 złotych.
Kot w kotle, czy pies w piecu?
Cóż, jako sympatyczka kotów i osoba stroniąca od psów, wolałabym psa w piecu, pomimo że kocioł kojarzy się z wiedźnami, a blisko mi do tej roli społecznej poprzez relację koleżeńsko przyjacielskie nazywane tak swoimi czasy.
Czy uważasz że mnie znasz?
Happy hacking
Znam: wiem jak się nazywasz, co studiujesz, co lubisz. Nie znam, bo nie wiem jak reagujesz na sytuacje ekstremalne. Ale czy kogokolwiek tak znam?
Kosa w Kosowie, czy czeszki w Czechach?
Czeszki w sensie buty.
Czeszkii w Czechach do Kosowa mi jakoś nie spieszno, a Czechy to kraj, który lubię.
Pociąg do Niemiec czy pociąg do Niemców.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Gdybym chciał pielęgnować wojenne aluzje postawiłbym na opcję "Niemiec do pociągu". Jako, że europejczyk jednak przeze mnie ostatecznie przemawia, wybieram pociąg do Niemiec.
Pytanie.: symetryczne 10 megabitów po kablu czy komórkowe, mobilne 500 megabitów na 100 wysyłki?
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT