Wybieram jakikolwiek sensowny zasięg LTE na działce w Rabsztynie, bo jest licho. Jak 3G wyłączą to już w ogóle może być lypa. Noc przy klawiaturze z słuchawkami na uszach czy raczej smacznie spać w wyrku?
Edytowano
Zależy po co te słuchawki w nocy. Jeśli dzieje się coś ciekawego, czekam na ważną wiadomość, coś testuję to wiadomo, ale w większości innych przypadków - wyrko.
Kto zadaje najciekawsze pytania w tym wątku? xD
Kto zadaje najciekawsze pytania w tym wątku? xD
Taki już nie sikający krwią, ale jeszcze nie całkiem usmażony.
Orzeszki ziemne wolisz solone, czy w karmelu?
Orzeszki ziemne wolisz solone, czy w karmelu?
Ja osobiście wole solone. Ewentualnie do łuszczenia.
Z jakim najdziwniejszym kształtem słodyczy mieliście do czynienia?
Z jakim najdziwniejszym kształtem słodyczy mieliście do czynienia?
Bo ja wiem... wafle trójkątne, ale to w sumie żadne wielkie dziwo. Chyba nie miałem jakichś totalnie wykręconych słodkości.
No to może to nie będzie nudne pytanie: najbardziej wstydliwa dla Ciebie rzecz, jaką osobiście zrobiłeś czy tam zrobiłaś w życiu dorosłym to?
No to może to nie będzie nudne pytanie: najbardziej wstydliwa dla Ciebie rzecz, jaką osobiście zrobiłeś czy tam zrobiłaś w życiu dorosłym to?
Nie wiem, ale założę się, że pcheł, much i podobnych miłych żyjątek znalazły się tam bardzo nieprzepisowe ilości.
Salka, klasa czy laska?
Salka, klasa czy laska?
ZUzler,a Mojżesz zbudował arkę?
Temu jegomościowi Noe było na imię. To tak BTW.
CO do pytania:
Jam pragmatyczna, więc wybiorę laskę.
no to derka czy Kreda?
Temu jegomościowi Noe było na imię. To tak BTW.
CO do pytania:
Jam pragmatyczna, więc wybiorę laskę.
no to derka czy Kreda?
1 likes
Kreda.
No faktycznie, dałam się. :D
Paragwaj czy Urugwaj? Uzasadnij wypowiedź co najmniej jednym zdaniem złożonym.
No faktycznie, dałam się. :D
Paragwaj czy Urugwaj? Uzasadnij wypowiedź co najmniej jednym zdaniem złożonym.
Wybieram Paragwaj, bo to z tego kraju pochodzi yerba mate, czyli ostrokrzew paragwajski.
Nie widzieć lepsze, zdecydowanie. Więcej radości z życia jest.
Wyciąg krzesełkowy czy kolejka wąskotorowa?
Wyciąg krzesełkowy czy kolejka wąskotorowa?
Pizza z krewetkami, stanowczo.
Gdybyś miał/a dostawać codziennie jakieś losowo wybrane dania gotowe bez możliwości odmówienia dostawy danego dnia, z której restauracji lub kategorii jedzeniowej najchętniej byś brał/a?
Gdybyś miał/a dostawać codziennie jakieś losowo wybrane dania gotowe bez możliwości odmówienia dostawy danego dnia, z której restauracji lub kategorii jedzeniowej najchętniej byś brał/a?
Edytowano
Z kategorii o nazwie Danie dnia lub zestaw dnia. Zwykle jest tam coś dobrego do wyboru, więc jak danie codziennie może być inne, przez dłuzszy czas jest szansa na to, że by mi się nie przejadło tak jak np. ciągle pizza. A restauracji to możę promował nie będę, ale jest taka dośc blisko mnie, która dałaby radę :)
Co jest lepsze i mniej samotne - Twoje urodziny czy walentynki? Dlaczego?
Co jest lepsze i mniej samotne - Twoje urodziny czy walentynki? Dlaczego?