Wybieram jakikolwiek sensowny zasięg LTE na działce w Rabsztynie, bo jest licho. Jak 3G wyłączą to już w ogóle może być lypa. Noc przy klawiaturze z słuchawkami na uszach czy raczej smacznie spać w wyrku?
Zależy po co te słuchawki w nocy. Jeśli dzieje się coś ciekawego, czekam na ważną wiadomość, coś testuję to wiadomo, ale w większości innych przypadków - wyrko. Kto zadaje najciekawsze pytania w tym wątku? xD
Bo ja wiem... wafle trójkątne, ale to w sumie żadne wielkie dziwo. Chyba nie miałem jakichś totalnie wykręconych słodkości. No to może to nie będzie nudne pytanie: najbardziej wstydliwa dla Ciebie rzecz, jaką osobiście zrobiłeś czy tam zrobiłaś w życiu dorosłym to?
Gdybyś miał/a dostawać codziennie jakieś losowo wybrane dania gotowe bez możliwości odmówienia dostawy danego dnia, z której restauracji lub kategorii jedzeniowej najchętniej byś brał/a?
Z kategorii o nazwie Danie dnia lub zestaw dnia. Zwykle jest tam coś dobrego do wyboru, więc jak danie codziennie może być inne, przez dłuzszy czas jest szansa na to, że by mi się nie przejadło tak jak np. ciągle pizza. A restauracji to możę promował nie będę, ale jest taka dośc blisko mnie, która dałaby radę :)
Co jest lepsze i mniej samotne - Twoje urodziny czy walentynki? Dlaczego?
INFP
This site uses cookies to enhance your experience.