Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 25 / 45 Next

Zuzler

#481 ·

Urodziny ostatnio walentynek nie bardzo było z kim obchodzić, a dzięki Fb o urodzinach przynajmniej ktoś pamięta. :D
Najbardziej wymyślna lub nietypowa rzecz, jakiej w seksie spróbowała/eś to?

tomecki

#482 ·

No i koleżanka zablokowała wątek. Trzeba ratować zabawę. No to teraz uwaga, uwaga! oto, co Tomecki dziwnego lub nietypowego w seksie próbował. Werbel proszę: a możeby tak jeszcze was chwilkę w napięciu potrzymać. Coby tu napisać... urodziłem się.. ee, to chyba wiecie. Interesuję się... to chyba też. Ostatnio odwiedziłem... ee, nudne. No doobra, już piszę. Otóż jak mi się wydaje, do tej pory chyba nie próbowałem niczego szczególnego. Tzn. wg mojego prywatnego rankingu. No może po za próbą zwykłej rozmowy w trakcie. W sensie czynności swoją drogą, a tok rozmowy swoją drogą, ale to trochę z przypadku wyszło więc nie wiem czy się liczy, to raz, a dwa to hm... może to i dziwne, ale chyba niekoniecznie w takim sensie, w jakim się tego z reguły oczekuje.
Tak się zastanawiam o co zapytać żeby znowu nie zablokować wątku, a jednak żeby było ciekawie. Może największe zaskoczenie lub zdziwienie, jakie utkwiło w twojej pamięci?

Tygrysica

#483 ·

Pamiętam swoje dziecięce zdziwienie, kiedy okazało się, że krabężnik, to krawężnik, trambaj to tramwaj, a słowo klijęt pisze się zupełnie inaczej.

Do kogo czujesz lub czułeś'aś największy żal?
Miarą miłości jest miłość bez miary

misiek

#484 ·

To moja i tylko moja sprawa. Dlaczego krew jest czerwona?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Postukujacy

#485 ·

Bo tak chciał Bóg.

Co można zrobić z ananasa, parówki i jogurtu naturalnego?
INFP

MarOlk

#486 ·

2 likes
Parówki z sosem hawajskim. Dokąd tupta nocą jeż?

EugeniuszPompiusz

#487 ·

Parówkę w sosie jogurtowoananasowym.

to teraz pytanie.:
Moment, w którym nie wiele brakowało, byś zrobił*a w portki, oczywiście bynajmniej nie z przyczyn niestrawności to.:
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Zuzler

#488 ·

Moment, w którym nocą tuptał jeż, nie wiadomo dokąd. :D

Film czy nagrania dokumentalne/archiwalne czy dobra książka popularnonaukowa lub naukowa na ten sam temat?

Paulinux

#489 ·

Pff, ludzie co wy robicie z tym wątkiem?
Jak to jest Twoja sprawa to po prostu nie odpowiadaj.
Niech nawet wątek wisi parę dni ale niech znajdzie się osoba która napisze tu coś wartościowego.
Dobra książka popularno naukowa jest chyba najlepsza, bo zaciekawi, a jak się zechce pozyskać więcej wiedzy to się sięgnie do bibliografii.
Przywracam pytanie Eugeniusza:
Moment, w którym nie wiele brakowało, byś zrobił*a w portki, oczywiście bynajmniej nie z przyczyn niestrawności to.:
Happy hacking

Postukujacy

#490 ·

Nigdy nie nachodziła mnie taka potrzeba w sytuacjach lękowych, ale zwyczajnie jak była kolejka a przepustowośc do wychodka niska, no to bywały takie podbramkowe momenty.

Stanik sportowy czy sport stanikowy?
INFP

MarOlk

#491 ·

Sport stanikowy, zdejmowanie na czas :P. Jaki utwór muzyczny zadedykował/a byś swojemu największemu wrogowi?

Zuzler

#492 ·

Tak na szybko, to może "From the heart" Psychostick.

Zuzler

#493 ·

Edited
Czy warto było szaleć tak
całe życie?

Tygrysica

#494 ·

Oczywiście, że warto.

Co robisz, gdy jest ci smutno?

misiek

#495 ·

Jem budyń :D I pytałem na serio, dlaczego krew jest czerwona?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#496 ·

Bo każdy człowiek ma komunizm we krwi. Hemoglobina tak serio. Może morze, czy może jezioro?

Tygrysica

#497 ·

Morze, zdecydowanie morze.

Co robisz, gdy jesteś wściekła/wściekły?

MarOlk

#498 ·

Rzucam mięchem, ciut nieświeżym. Lubisz chałwę?

Tygrysica

#499 ·

2 likes
Uwielbiam chałwę, zarówno tę sezamową, jak i słonecznikową.

Dlaczego sól jest słona?

MarOlk

#500 ·

3 likes
Bo cukier jest słodki, życie jest gorzkie, deszcz jest kwaśny, seks jest ostry, a najlepsze obiady to umami. Kebab wołowy czy drobiowy?
Poprzednia 25 / 45 Next