Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 22 / 45 Next

Paulinux

#421 ·

1 likes
Zabieram je i zgłaszam na spottet czy innych takich, jak do 2 tygodni nikt tego nie odbierze, to uważam za swoje, ale staram się nie przepieprzyć tych pieniędzy, tylko wesprzeć np. kluczowych z mojej perspektywy wydawców oprogramowania/treści, kupić rzeczy które pozwolą mi efektywniej pomagać innym itd.
Czy uważasz że jesteś lub był/abyś dobrym rodzicem?
Happy hacking

Zuzler

#422 ·

Myślę, że obecnie byłabym do dupy, ale za parę lat to kto wie... Mama roku ze mnie nie będzie na pewno nigdy, sobą też nie przestanę być, ale sądzę, że będę się starała.

Jakie jest wspomnienie, które uważasz za swoje najdawniejsze lub jedno z najdawniejszych?

MarOlk

#423 ·

1 likes
Jakieś mam takie mgliste wspomnienia, chyba z wieku 2 lat jak leżę w kocyku z rodzicami na szpitalnym korytarzu. Ciekawostka. Kocyk ów istnieje do tej pory. Ryba wędzona czy smażona?

Paulinux

#424 ·

1 likes
No pewniutko że smarzona. W takiej chrupiącej panierce, mmm.
Jeśli rzucę teraz hasło: najwspanialszy, najdoskonalszy człowiek jakiego kiedykolwiek spotkałeś/aś, czy pojawił Ci się w myśli ktoś konkretny?
Happy hacking

MarOlk

#425 ·

Tak, mam szczęście z nim żyć. Kot długowłosy czy krótkowłosy?

Zuzler

#426 ·

Długowłosy, bo śliczne one są, a na krótkowłose się całe życie napatrzyłam.

Przekąski raczej słone czy słodkie?

Postukujacy

#427 ·

1 likes
I tu cholera nie ma reguły. Raczej słone, a innym razem słodkie. Obecnie czipsów bym pojadł.

Pomidory, które najlepsze? Po prostu, malinowe, suszone, koktajlowe, szery, whisky? :D
INFP

kazek5p

#428 ·

1 likes
Każde bym jadł i to kilogramami, jak truskaweczki, jabłka czy inne ziele w bulwie.

Byłabyś/byłbyś w posiadaniu wehikuł czasu, do jakiego okresu najchętniej byś się przeniosła/przeniósł?
-- (Postukujacy):
I tu cholera nie ma reguły. Raczej słone, a innym razem słodkie. Obecnie czipsów bym pojadł.

Pomidory, które najlepsze? Po prostu, malinowe, suszone, koktajlowe, szery, whisky? :D

--

misiek

#429 ·

Do młodości tak między latami 1997 a 2010 by troszkę durnych decyzji zmienić w swoim życiu. Pies rasowy, czy kundelek i dlaczego i dlaczego nie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Paulinux

#430 ·

Ani to, ani to. Nie lubię psów.
Czy uważasz że większość ludzi z którymi się zadajesz jest mądrzejsza od Ciebie czy głupsza?
Happy hacking

Zuzler

#431 ·

Zależy w czym, w jednych kwestiach mądrzejsi często bywają albo przynajmniej tak się starają wyglądać, w innych bynajmniej. Do tego często się to miesza i w sumie już nie wiem.

Co sądzisz o parawanach?

Paulinux

#432 ·

Parawany są dla słabiaków. Jak już leżysz plackiem i nie robisz nic, to weź naturę z dobrodziejstwem inwentaża. Nie no serio? Co można sądzić o parawanach? No nie wiem, wolę żeby mnie zasłaniał parawan jak jestem gdzieś nago i ktoś nagle wbije do ewentualnego salonu masażu.
Najbardziej intrygujący/pomysłowy nick na Eltenie?
Happy hacking

Zuzler

#433 ·

Numernabis chyba i Pawlink. Wszyscy myślą, że tam jest "g" na końcu. :D

Jak sądzisz, ile waży Twoja noga?

Tygrysica

#434 ·

Moja, tak wynika z wyliczeń, waży około czternastu kilogramów.

Jaki kształt ma trumna?

Miarą miłości jest miłość bez miary

EugeniuszPompiusz

#435 ·

taki, jaki się zamówi.
łapka czy żabka?
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Zuzler

#436 ·

Żabka, ta z wielkiej litery.

Bazylia czy bazylika?

tomecki

#437 ·

Bazylika. Taki duuży pogłos tam jest i zazwyczaj fajne organy.
No właśnie, organy do grania czy organy wewnętrzne?

Tygrysica

#438 ·

Organy do grania.

Łódka czy udka?
Miarą miłości jest miłość bez miary

misiek

#439 ·

Ludzka noga waży 12 kilo. No to ile waży ręka?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

fraaneek

#440 ·

3 likes
Udka na łódce, ale jak wybierać to zdecydowanie łódka.
Wolisz dać wystrychnąć się na dudka czy zostać wydudkana na strychu?
Harmonię w domu zapewni akordeon.
Poprzednia 22 / 45 Next