Widzę, że znasz życie :D. No to wino białe czy czerwone?
2 likes
Kruca, domyśl się. Skoro tak napisałem to chyba wynika, że a i owszem, próbowałem otwierać korkociągiem nakrętkę. A jeśli chodzi o reakcję to nie pamiętam, chyba się sam z siebie śmiałem.
Edytowano
O, i to jest odpowiedź. :)
Generalnie raczej czerwone, ale w sumie bardziej niż jego kolor, interesuje mnie czy jest słodkie albo półsłodkie.
Który z wymarłych zawodów wydaje się tobie interesujący, którego chciał/abyś popróbować, już odchodząc od rozważań nad tym, czy dałoby się bez wzroku?
Generalnie raczej czerwone, ale w sumie bardziej niż jego kolor, interesuje mnie czy jest słodkie albo półsłodkie.
Który z wymarłych zawodów wydaje się tobie interesujący, którego chciał/abyś popróbować, już odchodząc od rozważań nad tym, czy dałoby się bez wzroku?
Płatnerz. Zawsze lubiłem broń białą. Wyobraź sobie, że przeniosłeś/przeniosłaś się do średniowiecza. Co wolisz? Wzięcie w jasyr przez tatarską ordę czy proces inkwizycyjny, w którym biorą cię za czarownicę/czarownika?
zdecydowanie jasyr i tatarzy.
przynajmniej się języka nauczę, handlować będzie łatwiej.
przynajmniej się języka nauczę, handlować będzie łatwiej.
radiofonia czy radioterapia?
Edytowano
1 likes
Zdecydowanie tarta, koniecznie wegańska.
Mażesz marzenia, czy pierzesz pierze?
Mażesz marzenia, czy pierzesz pierze?
Sczerze to piorę pierze. Groźny goryl z maczetą spotkany w lesie podczas zbierania gumijagód czy porwanie przez kremlowskich kosmitów do czarnej Wołgi i wywiezienie cię do Świebodzina?
Świebodzin... Nigdy nie byłam, Jezusa nie miałam okazji podziwiać.
Największy papież z parku miniatur czy może najmniejszy ptaszek w parku za parkingiem?
Największy papież z parku miniatur czy może najmniejszy ptaszek w parku za parkingiem?
Wybieram ptaszka. Papieża dość dookoła, nawet pociąg papieski jeździ. Pogonić szakala czy przytulić misia koala?
@Zuzler, a widzisz, nie powiedziałbym. Dwa lata temu u babci widywany był szakal. Nawet któremuś sąsiadowi kure podprowadził. Lizać szefa. Japonki czy zwykłe klapki?
Zwykłe klapki najlepsze, żadne tam japonki. Sandały w lato też mogą być.
Pytanie na wesoło:
Maluch zardzewiały czy obsrany?
-- (MarOlk):
@Zuzler, a widzisz, nie powiedziałbym. Dwa lata temu u babci widywany był szakal. Nawet któremuś sąsiadowi kure podprowadził. Lizać szefa. Japonki czy zwykłe klapki?
--
Pytanie na wesoło:
Maluch zardzewiały czy obsrany?
-- (MarOlk):
--
Obsrany. Można umyć i spokój.
Jeśli już koniecznie każą ci wybierać, to wolisz kocie siki czy psie rzygi w swoim pokoju?
Jeśli już koniecznie każą ci wybierać, to wolisz kocie siki czy psie rzygi w swoim pokoju?