Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 21 / 45 Następna

MarOlk

#401 ·

Widzę, że znasz życie :D. No to wino białe czy czerwone?

Zuzler

#402 ·

TO nie jest odpowiedź na moje pytanie

MarOlk

#403 ·

2 likes
Kruca, domyśl się. Skoro tak napisałem to chyba wynika, że a i owszem, próbowałem otwierać korkociągiem nakrętkę. A jeśli chodzi o reakcję to nie pamiętam, chyba się sam z siebie śmiałem.

Zuzler

#404 ·

Edytowano
O, i to jest odpowiedź. :)

Generalnie raczej czerwone, ale w sumie bardziej niż jego kolor, interesuje mnie czy jest słodkie albo półsłodkie.

Który z wymarłych zawodów wydaje się tobie interesujący, którego chciał/abyś popróbować, już odchodząc od rozważań nad tym, czy dałoby się bez wzroku?

MarOlk

#405 ·

Płatnerz. Zawsze lubiłem broń białą. Wyobraź sobie, że przeniosłeś/przeniosłaś się do średniowiecza. Co wolisz? Wzięcie w jasyr przez tatarską ordę czy proces inkwizycyjny, w którym biorą cię za czarownicę/czarownika?

EugeniuszPompiusz

#406 ·

zdecydowanie jasyr i tatarzy.
przynajmniej się języka nauczę, handlować będzie łatwiej.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

EugeniuszPompiusz

#407 ·

radiofonia czy radioterapia?
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Zuzler

#408 ·

To już chyba radiofonia.

Tatar czy tarta?

kazek5p

#409 ·

Edytowano 1 likes
Zdecydowanie tarta, koniecznie wegańska.

Mażesz marzenia, czy pierzesz pierze?

MarOlk

#410 ·

Sczerze to piorę pierze. Groźny goryl z maczetą spotkany w lesie podczas zbierania gumijagód czy porwanie przez kremlowskich kosmitów do czarnej Wołgi i wywiezienie cię do Świebodzina?

Zuzler

#411 ·

Świebodzin... Nigdy nie byłam, Jezusa nie miałam okazji podziwiać.

Największy papież z parku miniatur czy może najmniejszy ptaszek w parku za parkingiem?

MarOlk

#412 ·

Wybieram ptaszka. Papieża dość dookoła, nawet pociąg papieski jeździ. Pogonić szakala czy przytulić misia koala?

Zuzler

#413 ·

Wszystko jedno, oba za daleko mieszkają.

Wolisz karcić prezesa czy lizać szefa?

MarOlk

#414 ·

@Zuzler, a widzisz, nie powiedziałbym. Dwa lata temu u babci widywany był szakal. Nawet któremuś sąsiadowi kure podprowadził. Lizać szefa. Japonki czy zwykłe klapki?

kazek5p

#415 ·

Zwykłe klapki najlepsze, żadne tam japonki. Sandały w lato też mogą być.

Pytanie na wesoło:
Maluch zardzewiały czy obsrany?
-- (MarOlk):
@Zuzler, a widzisz, nie powiedziałbym. Dwa lata temu u babci widywany był szakal. Nawet któremuś sąsiadowi kure podprowadził. Lizać szefa. Japonki czy zwykłe klapki?

--

Zuzler

#416 ·

Obsrany. Można umyć i spokój.

Jeśli już koniecznie każą ci wybierać, to wolisz kocie siki czy psie rzygi w swoim pokoju?

MarOlk

#417 ·

Aleś wymyśliła. To już chyba po psie znośniejsze. Lot kosmiczny czy masaż erotyczny?

misiek

#418 ·

Masasz erotyczny. Tvp, czy Tvn?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Paulinux

#419 ·

TVN.
Wolisz 4 stówki teraz, czy 4 i pół za tydzień>
Happy hacking

MarOlk

#420 ·

Poczekam. Znalazłeś saszetkę, w której jest 10000 peelenów. W około nie było kamer i świadków. Co robisz?
Poprzednia 21 / 45 Następna