Kruca, domyśl się. Skoro tak napisałem to chyba wynika, że a i owszem, próbowałem otwierać korkociągiem nakrętkę. A jeśli chodzi o reakcję to nie pamiętam, chyba się sam z siebie śmiałem.
Płatnerz. Zawsze lubiłem broń białą. Wyobraź sobie, że przeniosłeś/przeniosłaś się do średniowiecza. Co wolisz? Wzięcie w jasyr przez tatarską ordę czy proces inkwizycyjny, w którym biorą cię za czarownicę/czarownika?
zdecydowanie jasyr i tatarzy. przynajmniej się języka nauczę, handlować będzie łatwiej.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Sczerze to piorę pierze. Groźny goryl z maczetą spotkany w lesie podczas zbierania gumijagód czy porwanie przez kremlowskich kosmitów do czarnej Wołgi i wywiezienie cię do Świebodzina?
@Zuzler, a widzisz, nie powiedziałbym. Dwa lata temu u babci widywany był szakal. Nawet któremuś sąsiadowi kure podprowadził. Lizać szefa. Japonki czy zwykłe klapki?
Zwykłe klapki najlepsze, żadne tam japonki. Sandały w lato też mogą być.
Pytanie na wesoło: Maluch zardzewiały czy obsrany? -- (MarOlk): @Zuzler, a widzisz, nie powiedziałbym. Dwa lata temu u babci widywany był szakal. Nawet któremuś sąsiadowi kure podprowadził. Lizać szefa. Japonki czy zwykłe klapki?