Iphone SE trzeciej generacji. Lubię te telefony, bo są małe, a teraz trudno o takie, no i mają przycisk home. W prawdzie nie fizyczny, ale jednak mają. Nie umiem obsługiwać takich, które już go nie posiadają. Odkąd przerzuciłam się na IOS nie wyobrażam sobie już mieć telefonu z andkiem. Co wolisz artystyczny nieład czy pedantyczny porządek?
Ostatnio coraz częściej doceniam pedantyczny porządek, a artystyczny nieład utożsamiam z synonimem zwykłego bałaganu. Zresztą niedaleko szukać - moja szuflada w biurku :D. Goalball czy showdown?
1 likes
Obie dyscypliny są ciekawe, ale wybierając wolałbym showdown.
Z której części swojego ciała jesteś najbardziej zadowolony/a dumna/y? Pytanie pod kątem urody, wyćwiczenia itp.
Z której części swojego ciała jesteś najbardziej zadowolony/a dumna/y? Pytanie pod kątem urody, wyćwiczenia itp.
Z głowy xD. Fizycznie nie ma we mnie nic ciekawego, a tu chociaż mam jakieś pasje.
Goniący Cię wściekły świr z tasakiem, czy wściekły byk?
Goniący Cię wściekły świr z tasakiem, czy wściekły byk?
1 likes
Wybieram byka - mimo wszystko chyba potencjalnie bardziej obliczalny od świra z tasakiem.
Sauna czy częściowo odkryty basen z ciepłą wodą w środku zimy?
Sauna czy częściowo odkryty basen z ciepłą wodą w środku zimy?
Chyba bardziej frytki, chodź i jedno i drugie jadam rzadko, a chipsów to nawet nie kupuje.
Długi seks w łóżku, czy podniecający w wannie?
prosił bym o rozwinięcie odpowiedzi chodźby w kilku słowach.
-- (mucha):
ciężko stwierdzić, ponieważ to i to jest na równi niebezpieczne. Chipsy czy frytki?
--
Długi seks w łóżku, czy podniecający w wannie?
prosił bym o rozwinięcie odpowiedzi chodźby w kilku słowach.
-- (mucha):
ciężko stwierdzić, ponieważ to i to jest na równi niebezpieczne. Chipsy czy frytki?
--
Edited
HMHM, no niech będzie, bo pytanie ciekawe xDDD.
To drugie. Przecież chodzi o to, nie żeby było jakoś długo, a raczej fajnie. No, tak mi się wydaje
.
Motor, skuter, a może jeszcze coś innego?
To drugie. Przecież chodzi o to, nie żeby było jakoś długo, a raczej fajnie. No, tak mi się wydaje
.Motor, skuter, a może jeszcze coś innego?
Jedna cholera byle elektryczne. Bormotanie silnika całkowicie zagłusza dźwięki otoczenia. Trzy dni przywiązany do łóżka czy 10 razy pod rząd skok ze spadochronem?
A choćby i raz na tym spadochronie! To by dziesięć było pięknie. a trzy dni w łóżku to już w życiu było nie raz, więc żadna nowość heheh.
Popuśćmy wodzy fantazji. Gdyby od ciebie zależała decyzja gdzie zostanie pobudowana nowoczesna pływalnia z różnymi atrakcjami typu sauna, jacuzzi itp. to na który padłoby ośrodek dla niewidomków w Polsce?
Popuśćmy wodzy fantazji. Gdyby od ciebie zależała decyzja gdzie zostanie pobudowana nowoczesna pływalnia z różnymi atrakcjami typu sauna, jacuzzi itp. to na który padłoby ośrodek dla niewidomków w Polsce?
Na Kraków, bo mam najbliżej. Obawiam się tylko, że trzeba by wyburzyć pół ośrodka, co niektórzy pewnie przyjęliby z zadowoleniem. Co dzisiaj będziesz szamać na obiad?
Może rosół? Coś trzeba zrobić z ćwiartkami z kurczaka. Jedziesz na drugi koniec polski. Masz dwa samochody do wyboru. W jednym impreza co się zowie, głośniki na maksa i non stop disco polo, w drugim gadka kulturalno naukowa, w ledwie słyszalnych głośnikach jazz / klasyka. Który wybierasz?
2 likes
Niebieski, a konkretniej głęboki, nasycony błękit, chabrowy i jeszcze turkusowy, ale też nie jakiś rozmleczony. No nie wiem dlaczego, podobają mi się, dobrze się kojarzyły, gdy mogłam je widzieć, wpadały w oko i były śliczne po prostu. To są takie odcienie, na które mogłabym patrzeć a patrzeć.
Czy miałbyś opory przed spróbowaniem dania ze świnki morskiej?
Czy miałbyś opory przed spróbowaniem dania ze świnki morskiej?
1 likes
Raczej tak. Nie kojarzą mi się te zwierzaki jako pokarm, choć to hipokryzja i kwestia kulturowa. Ok, a czy w takim razie dania z robaków budzą u ciebie obrzydzenie czy spróbował/a byś?
Spróbować bym spróbował, odślimaka do robaka nie tak znów daleko a tąrybę ;) jadłem :)
Czy lubisz hymn Polski a jeśli zastąpiłbyś/zastąpiłabyś go czym innym, to czym?
Czy lubisz hymn Polski a jeśli zastąpiłbyś/zastąpiłabyś go czym innym, to czym?