Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 8 of 61

#141 1 like

Dzisiaj uczyłam się pierwszej piosenki!
Give me a sign.

#142 1 like

Świetnie, no i jak szło? Jaka to piosenka? :)

-- (Monte):

--
Große Operndiva?

Dzięki Cinkciarz.

Aaa, to dobra piosenka,. :D

Zaliczyłam fajne popołudnie.

#146 2 likes

Spałam przez pół dnia. I zagrzybiście!

#147 1 like

I jutro lub najpóźniej w sobotę kupuje applewatch :) już nie mogę się doczekać. A po za tym pogoda ładna aż żyć się chcę :)
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Uczyłam się grać "Odę do radości". W sumie to powoli szło. Trudno powiedzieć, czy dobrze czy nie. (skrzypenka):

-- (Monte):

--

--
Give me a sign.

A na czym grasz?

Od niedawna uczę się grać na gitarze @Marolk.
Give me a sign.

#151 1 like

Ooo fajno

Nie przejmuj się, trening czyni mistrza. :)

-- (Monte):
Uczyłam się grać "Odę do radości". W sumie to powoli szło. Trudno powiedzieć, czy dobrze czy nie. (skrzypenka):

-- (Monte):

--

--

--
Große Operndiva?

#153 1 like

Wiem. Myślę, że jak będę mieć własną gitarę, to będzie mi łatwiej, bo będę mogła ćwiczyć i uczyć się układać palce na strunach i tworzyć akordy. (skrzypenka):
Nie przejmuj się, trening czyni mistrza. :)

-- (Monte):

-- (Monte):

--

--

--

--
Give me a sign.

#154 1 like

Moja gitarra czeka w piwnicy na lepsze czasy, tzn na wymianę lub szlifowanie pierwszego progu, który kiedyś przez własną głupotę uszkodziłem.

Ludzie! Skończyłam książkę, która za bardzo wpływała na moje samopoczucie i narobiła mi sporo kłopotów. Ale się cieszę! <3 Jedyne, co zepsuło mi humor, to kolejne testy. Ja i znajoma z programu będziemy miały przewalone. Coraz więcej osób przenosi się do innych miast, bo krakowski program jest najbardziej ortodoksyjno-restrykcyjny w Polsce. Nie do uwierzenia jest to jak programy różnią sięmiędzy sobą w różnych częściach Polski.
ENFP

#156 2 likes

Borze tucholski, a co ty czytałaś? Biografię prezesa?

I mam applewatcha.
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Niestety nie. Sporo naczytam się w pracy - głównie książek medycznych, bo jestem osłuchana z różnymi rzeczami. Ostatnia, którą poprawiałam miała sporo błędów.
ENFP

Ooo, super. :) Napisz potem, jak wrażenia. :)

-- (matid25):
I mam applewatcha.

--
Große Operndiva?

#160 1 like

Fajny spacer w urokliwe miejsce, w którym ostatnio byłem chyba 20 lat temu. Stawy, źródełka, bagienka i inne szuwary. Z przyniesionej z lasu gałęzi zrobiłem wieszak na dzwonki koshi i powiesiłem na lampie. Mam nadzieję, że kot nie będzie do tego skakać.