Jutro wolne. Będzie można się pobyczyć nieco, pewnie coś poczytam, muszę w końcu książkę dokończyć, którą zaczęłam czytać w święta. Najlepsze jest to, że mam też wolny wtorek i poniedziałek, we wtorek w prawdzie orientacja, ale reszta dnia wolna. Cieszę się z tego, bo dzisiejsza pracująca sobota mnie wykończyła, ale wiadomo, weekend, więc i ludzi na wystawie zwiedzających dużo.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
No. I elegancki dobowy pobyt w Warszawie uznać muszę za udany. Konferencja konferencją, o tym może potem i gdzie indziej, ale Tomeccy nie zawiedli towarzysko. :)
Nogi bolą po dream state, ale wyszłam po 3 bo potem to już nie miało miana imprezy trance. Chciałabym kiedyś pojechać na Luminosity i na Transmission jeszcze. To drugie jest bardziej realne.
Śliczną pogodę dziś mamy. I sąsiad jakiś kosi trawe, a do mojego pokoju dostaje się przez uchylone okno ten piękny zapach skoszonego trawnika. Trzeba się zregenerować przed męczącym, pracującym weekendem. Może jak będzie ciepło to jednak większość ludzi zdecyduje się na spacer i będzie mniej pracy? No co nadzieja umiera ostatnia.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
W końcu! W końcu! Pogodziłem się z moją przyjaciółką, a pogodzenie musiało trwać przez dwa lub trzy miesiące, może nie jesteśmy już razem, ale jakoś przyjaciółmi Jesteśmy, a Zaczęło się od tego,że ja no i ta koleżanka, i parę innych osób, grał w taką grę Bob IT, no i potem zapytałem się jej czy możemy się pogodzić, no i ona powiedziała że tak, no i się wszystko udało.
No ja na szczęście nie, dlatego mogę się nim delektować. Ale tutaj w mieście to nie to samo co u mnie w domku rodzinnym, tam, jak moja mama, albo jakiś sąsiad kosi trawę, to zapach jest bardzo intensywny.
This site uses cookies to enhance your experience.