Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#141 Monte
Dzisiaj uczyłam się pierwszej piosenki!
#142 skrzypenka
Świetnie, no i jak szło? Jaka to piosenka? :)
-- (Monte):
--
#143 Milena132
Dzięki Cinkciarz.
#144 Zuzler
Aaa, to dobra piosenka,. :D
#145 Milena132
Zaliczyłam fajne popołudnie.
#146 Zuzler
Spałam przez pół dnia. I zagrzybiście!
#147 matid25
I jutro lub najpóźniej w sobotę kupuje applewatch :) już nie mogę się doczekać. A po za tym pogoda ładna aż żyć się chcę :)
#148 Monte
Uczyłam się grać "Odę do radości". W sumie to powoli szło. Trudno powiedzieć, czy dobrze czy nie. (skrzypenka):
-- (Monte):
--
--
#149 MarOlk
A na czym grasz?
#150 Monte
Od niedawna uczę się grać na gitarze @Marolk.
#151 MarOlk
Ooo fajno
#152 skrzypenka
Nie przejmuj się, trening czyni mistrza. :)
-- (Monte):
Uczyłam się grać "Odę do radości". W sumie to powoli szło. Trudno powiedzieć, czy dobrze czy nie. (skrzypenka):
-- (Monte):
--
--
--
#153 Monte
Wiem. Myślę, że jak będę mieć własną gitarę, to będzie mi łatwiej, bo będę mogła ćwiczyć i uczyć się układać palce na strunach i tworzyć akordy. (skrzypenka):
Nie przejmuj się, trening czyni mistrza. :)
-- (Monte):
-- (Monte):
--
--
--
--
#154 MarOlk
Moja gitarra czeka w piwnicy na lepsze czasy, tzn na wymianę lub szlifowanie pierwszego progu, który kiedyś przez własną głupotę uszkodziłem.
#155 camila
Ludzie! Skończyłam książkę, która za bardzo wpływała na moje samopoczucie i narobiła mi sporo kłopotów. Ale się cieszę! <3 Jedyne, co zepsuło mi humor, to kolejne testy. Ja i znajoma z programu będziemy miały przewalone. Coraz więcej osób przenosi się do innych miast, bo krakowski program jest najbardziej ortodoksyjno-restrykcyjny w Polsce. Nie do uwierzenia jest to jak programy różnią sięmiędzy sobą w różnych częściach Polski.
#156 MarOlk
Borze tucholski, a co ty czytałaś? Biografię prezesa?
#157 matid25
I mam applewatcha.
#158 camila
Niestety nie. Sporo naczytam się w pracy - głównie książek medycznych, bo jestem osłuchana z różnymi rzeczami. Ostatnia, którą poprawiałam miała sporo błędów.
#159 skrzypenka
Ooo, super. :) Napisz potem, jak wrażenia. :)
-- (matid25):
I mam applewatcha.
--
#160 MarOlk
Fajny spacer w urokliwe miejsce, w którym ostatnio byłem chyba 20 lat temu. Stawy, źródełka, bagienka i inne szuwary. Z przyniesionej z lasu gałęzi zrobiłem wieszak na dzwonki koshi i powiesiłem na lampie. Mam nadzieję, że kot nie będzie do tego skakać.