Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Założony przez Zuzler 1220 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Zamknięty Strona 44 z 61

#861 4 polubienia

Pierogi ruskie, popite litrową butelką kefiru to jest to! Jedzenie zawsze pomaga na problemy <3

Dzięki mojej siostrze, za 2 dni będę miał taką samą ładowarkę, którą miałem wcześniej, też z 6 gniazdami USB. Po prostu mi moja siostra zamówiła taką ładowarkę.
Odkryłem jeszcze jedną rzecz, która należy do pochwał. Za pomocą mojej wieży Peaq pms210 bt-b jestem w stanie ładować jakiekolwiek urządzenie przez USB. No tylko wada jest tego taka, że wieża musi być włączona.

Ja kiedyś ładowałam telefon przez komputer.
Give me a sign.

#864 1 polubienie

Bo przecież gniazdo USB ma napięcie 5v tak samo jak ładowarka i podłączając do każdego ganiazda USB naładujemy telefon czy inne urządzenie ładowane z USB.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Mi nigdy jedzenie nie pomagało
-- (djdenismusic):
Pierogi ruskie, popite litrową butelką kefiru to jest to! Jedzenie zawsze pomaga na problemy <3

--

#866 2 polubienia

Obawiam się, że zdarza mi się czasami zajadać stres.
Na szczęście, już tak często się nie stresuje.
W ogóle schudłem ostatnio 4 kg w ciągu dwóch tygodni! Fajna sprawa.
Senter San

#867 3 polubienia

Mam nowego lapka od dwuch dni i do tego dotarły dziś do mnie słuchawki bezprzewodowe. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Dzisiaj będę miał nową ładowarkę z 6 gniazdami USB! Już nie mogę się doczekać, kiedy przyjedzie kurier i ją dostanę.

#869 9 polubień

Byłem u kardiologa na kontroli. Arytmia w większości ustąpiła, wydaje się, że na jakiś czas uciekłem spod skalpela.

mi też nie.

-- (kazek5p):
Mi nigdy jedzenie nie pomagało
-- (djdenismusic):

--

--
Große Operndiva?

bardzo się cieszę, to wspaniała wiadomość.

-- (MarOlk):
Byłem u kardiologa na kontroli. Arytmia w większości ustąpiła, wydaje się, że na jakiś czas uciekłem spod skalpela.

--
Große Operndiva?

Mam dzisiaj dobry dzień, głównie dlatego, że się wyspałem :D
To zmienia u mnie wszystko, serio.
Senter San

#873 1 polubienie

Cudowny, spontaniczny wypad do Krakowa zaliczony. I wspaniały koncert też. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#874 3 polubienia

Zajebisty dzień dzisiaj :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Nooo! I LG Teme zmienił się na plus! Super!
Give me a sign.

#876 4 polubienia

Już nie umieram. :)

#877 1 polubienie Edytowano

:) Może nie mamy metadonu w tabletkach, ale misja ratunkowa - koklejna odhaczona. 45 ml, zostało 8 ml na jutro.
ENFP

Dzisiaj odpalam sobie z ciekawości flash score i okazuje się, że przynajmniej na meczach Legii jest normalny ambient ze stadionu, a nie jakiś pseudo ambient podkładany pod każdy mecz, jeszcze do tego w słabej jakości.
Super sprawa!
Senter San

#879 4 polubienia

Domowy zakątek w Poznaniu to zajebiste miejsce z zajebistymi obiadami. :)

#880 1 polubienie

Skoro już przy tym jesteśmy, to polecam restauracja & Bar Kalinka w Elblągu. Dość, że w jadłospisie mamy na prawdę wiele pozycji, to jeszcze jedzenie przychodzi ciepłe, dobrze zapakowane a i porcje są przyzwoite :D
Senter San