Dzięki mojej siostrze, za 2 dni będę miał taką samą ładowarkę, którą miałem wcześniej, też z 6 gniazdami USB. Po prostu mi moja siostra zamówiła taką ładowarkę. Odkryłem jeszcze jedną rzecz, która należy do pochwał. Za pomocą mojej wieży Peaq pms210 bt-b jestem w stanie ładować jakiekolwiek urządzenie przez USB. No tylko wada jest tego taka, że wieża musi być włączona.
Bo przecież gniazdo USB ma napięcie 5v tak samo jak ładowarka i podłączając do każdego ganiazda USB naładujemy telefon czy inne urządzenie ładowane z USB.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Obawiam się, że zdarza mi się czasami zajadać stres. Na szczęście, już tak często się nie stresuje. W ogóle schudłem ostatnio 4 kg w ciągu dwóch tygodni! Fajna sprawa.
-- (kazek5p): Mi nigdy jedzenie nie pomagało -- (djdenismusic): Pierogi ruskie, popite litrową butelką kefiru to jest to! Jedzenie zawsze pomaga na problemy <3
Dzisiaj odpalam sobie z ciekawości flash score i okazuje się, że przynajmniej na meczach Legii jest normalny ambient ze stadionu, a nie jakiś pseudo ambient podkładany pod każdy mecz, jeszcze do tego w słabej jakości. Super sprawa!
Skoro już przy tym jesteśmy, to polecam restauracja & Bar Kalinka w Elblągu. Dość, że w jadłospisie mamy na prawdę wiele pozycji, to jeszcze jedzenie przychodzi ciepłe, dobrze zapakowane a i porcje są przyzwoite :D
Senter San
This site uses cookies to enhance your experience.