A i jak ktoś nie wiem po co do Olkuszowa zawita to niech nie omieszka wszamać coś w restauracji czy tam bistro, które się Dworek zowie. Jedyna gastronomia, która mieści się w sklepie z kiblami. Serio. Po prostu na górze jest sklep z armaturą łazienkową, a do restauracji schodzi się po schodach. Obsługuje tam legendarna pani Tereska, która dla każdego ma jakieś miłe powiedzonko. Wszystko pyszota.
Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych. Odkryłem jedną rzecz, którą teraz się podzielę. Po parunastu dniach trzymania mojej linijki Braille Edge stał się jakiś cód. Bateria naładowała się na full, czyli do 100%. Ciekawi mnie, czy tak już będzie na stałę.
Dzisiaj przed godziną 12 przyjechał do mnie kurier i przywiózł mi ładowarkę z 6 gniazdami USB. Jestem zadowolony, chociaż jej jeszcze nie sprawdzałem, czy działa, zrobię to, jak wrócę do domu.
To teraz ja się pochwalę. W końcu, po paru miesiącach, w plextalku linio znowu działa daisy online i można pobierać książki z DZDN. Bardzo się cieszę z tego, że w końcu to naprawili.
Dobrze się bawię w Poznaniu, jak zawszę z resztą! Czeka mnie jeszcze kilka fajnych przygód w fajnym towarzystwie :) Liczę też na to, że i w Krakowie z fajnym towarzystwem się spotkam.
Jadę dzisiaj do Krakowa! Tam przyleciałem i stamtąd wylecę do Anglii, ale to później. Najpierw zobaczę się z fajnymi ludźmi! Z niektórymi po raz pierwszy, z drugimi nie pierwszy, ale trzeba jeszcze miło spędzić czas i się pożegnać, skoro jest okazja :)