Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 34 of 61

#661 1 like

Bardzo źle! Ja, w końcu, chcę, nagrać, burzę!

#662 2 likes

Kurcze. Chyba uszę się częściej wkurwiać, bo sprzątaie mnie uspokaja. Hata błyszczy. ;)
ENFP

#663 2 likes

Nie ma jak niezły wkurw przed trzepaniem dywanów :P

#664 1 like

No ba ;)
ENFP

#665 1 like

Jak się wkurwisz, to zapraszam do mnie na sprzątanko. :d

-- (camila):
Kurcze. Chyba uszę się częściej wkurwiać, bo sprzątaie mnie uspokaja. Hata błyszczy. ;)

--
Große Operndiva?

#666 1 like

Do mnie też!

#667 1 like

To ja trzeci w kolejce :)
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#668 1 like

Widzę, że robi się kolejka do sprzątania, więc by przeskoczyć na jej początek oferuję ci @Camila wypasioną pizzę Hawajską.
Wypas polega na tym, że oprócz standardowych składników dorzucę jeszcze wszystkie mięsne dodatki: boczek, bekon, frankfurterki, kurczaka, a wszystko na cienkim cieście. No i mam pierdolca na punkcie czystości, więc sprawdzam czy górne części futryn są wyczyszczone.

#669 2 likes

Jestem na wyjeździe i cajon robi robotę. <3 :)
INFP

#670 1 like

Jakbyś tak się wkurwiła kiedyś w Poznaniu, to o mnie nie zapomnij. :P

#671 1 like

Albo do mnie. Nikt cię nie wkurwi tak jak ja. Sprawdzone przez wielu i udowodnione :D

#672 6 likes

To ja wszystkich patriotów Polskich i innych rdzennych mieszkańców wkurwię takim newsem, że zachodniok, zagraniczniok, emigrant i laluś Angielski, pseudo dżentelmen przyjeżdża do Polandu jutro przed dwunastą.
Już nie mogę się doczekać!
Senter San

#673 1 like

Dobra - otwieram zapisy. Wkurwić można mnie w prosty sposób: myślę, że jak za każdym razem pokażecie mi ampułkę petydyny i powiecie, że nie pomożecie mi jej podać, to będą czyste nawet górne części futryn ;)
ENFP

#674 2 likes

Senterku, nie zapomnij ino o mnie. ;)
ENFP

#675 1 like

Lipa, pani kochana, lipa. A kto mi pajęczyny spod sufitu pozgaria, co?

#676 1 like

Otwieram zapisy przecież. Każdy ma równe szanse ;)
ENFP

#677 1 like

Tobie mnie jeszcze się nie udało, ale twojemu kumplowi z pokoju owszem.
-- (MarOlk):
Albo do mnie. Nikt cię nie wkurwi tak jak ja. Sprawdzone przez wielu i udowodnione :D

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#678 2 likes

Paluszki rybne z frytownicy beztłuszczowej, to bardzo dobra rzecz. 15 minut roboty, a prawie żadnego mycia i sprzątania.

Ooo użytkownicy frytownic beztłuszczowych łapmy się. Też lubię tą małą ilość bałaganu po takim obiadku.
INFP

#680 Edited

O kurde, muszę spróbować.
Denerwuje mnie w paluszkach najczęściej zbyt dużo tłuszczu który się osadza. To może być dobre! Powiesz coś więcej? Na ile tak wrzucić żeby się zrobiły chrupkie i fajne?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P