Widzę, że robi się kolejka do sprzątania, więc by przeskoczyć na jej początek oferuję ci @Camila wypasioną pizzę Hawajską. Wypas polega na tym, że oprócz standardowych składników dorzucę jeszcze wszystkie mięsne dodatki: boczek, bekon, frankfurterki, kurczaka, a wszystko na cienkim cieście. No i mam pierdolca na punkcie czystości, więc sprawdzam czy górne części futryn są wyczyszczone.
To ja wszystkich patriotów Polskich i innych rdzennych mieszkańców wkurwię takim newsem, że zachodniok, zagraniczniok, emigrant i laluś Angielski, pseudo dżentelmen przyjeżdża do Polandu jutro przed dwunastą. Już nie mogę się doczekać!
Dobra - otwieram zapisy. Wkurwić można mnie w prosty sposób: myślę, że jak za każdym razem pokażecie mi ampułkę petydyny i powiecie, że nie pomożecie mi jej podać, to będą czyste nawet górne części futryn ;)
Tobie mnie jeszcze się nie udało, ale twojemu kumplowi z pokoju owszem. -- (MarOlk): Albo do mnie. Nikt cię nie wkurwi tak jak ja. Sprawdzone przez wielu i udowodnione :D
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
O kurde, muszę spróbować. Denerwuje mnie w paluszkach najczęściej zbyt dużo tłuszczu który się osadza. To może być dobre! Powiesz coś więcej? Na ile tak wrzucić żeby się zrobiły chrupkie i fajne?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.