Temperatura 200 stopni, czas 15 minut, ułożyłam jednowarstwowo na dnie koszyczka. -- (daszekmdn): O kurde, muszę spróbować. Denerwuje mnie w paluszkach najczęściej zbyt dużo tłuszczu który się osadza. To może być dobre! Powiesz coś więcej? Na ile tak wrzucić żeby się zrobiły chrupkie i fajne?
Weekend bez piwa to Weekend stracony! Ale piwa ani w lodówce, ani w rupieciarni. Nie ma nooo... Porządkuję, gram, pakuję się do Wawki, wszystko na raz i szukam kabla. A tu za szafką taaakie piękne, śliczne dwie puszeczki się do mnie cieszą :3. Yeee! Jedną otworzyłem bo wydawały się chłodne, ale niestety nie są aż tak zimne, chociaż w sumie i tak jest fajnie. Drugą idę do lodówki wrzucić
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Po tylu latach nieładowania i nieużywania dzisiaj postanowiłem podłączyć do ładowania swojego starego czytaka NPN. Spodziewałem się wysadzenia korków, a tymczasem ten czytak normalnie się ładuje. Ostatni raz z tego czytaka korzystałem w 2013 roku, i wtedy po raz ostatni go ładowałem, a mam go od bodajże 2008 lub 2009 roku.
Nie ma to, jak w tak ciepły wieczór jak dzisiaj napić się chłodnego jogurtu z lodóweczki, i ta perspektywa, że myślałaś, że to już ostatni a tótaj miłe zaskoczenie jeszcze na jutro jeden został, cieszmy się z małych rzeczy.