Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Założony przez Zuzler 1220 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Zamknięty Strona 35 z 61

#681 Edytowano

Kupiłam tę samą co Ty.
-- (Postukujacy):
Ooo użytkownicy frytownic beztłuszczowych łapmy się. Też lubię tą małą ilość bałaganu po takim obiadku.

--

Temperatura 200 stopni, czas 15 minut, ułożyłam jednowarstwowo na dnie koszyczka.
-- (daszekmdn):
O kurde, muszę spróbować.
Denerwuje mnie w paluszkach najczęściej zbyt dużo tłuszczu który się osadza. To może być dobre! Powiesz coś więcej? Na ile tak wrzucić żeby się zrobiły chrupkie i fajne?

--

#683 1 polubienie

Sprzęt na którego reanimacje szanse były pół na pół uratowany niemal całkowicie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Noo i to jest już koonkret :) zrobi się.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#685 2 polubienia Edytowano

Weekend bez piwa to Weekend stracony!
Ale piwa ani w lodówce, ani w rupieciarni.
Nie ma nooo...
Porządkuję, gram, pakuję się do Wawki, wszystko na raz i szukam kabla.
A tu za szafką taaakie piękne, śliczne dwie puszeczki się do mnie cieszą :3.
Yeee! Jedną otworzyłem bo wydawały się chłodne, ale niestety nie są aż tak zimne, chociaż w sumie i tak jest fajnie. Drugą idę do lodówki wrzucić

#686 1 polubienie Edytowano

Też mam trzy żywce i pół żytniówki - wypiję do lustra wygląda na to. :P
ENFP

#687 1 polubienie

Po tylu latach nieładowania i nieużywania dzisiaj postanowiłem podłączyć do ładowania swojego starego czytaka NPN. Spodziewałem się wysadzenia korków, a tymczasem ten czytak normalnie się ładuje. Ostatni raz z tego czytaka korzystałem w 2013 roku, i wtedy po raz ostatni go ładowałem, a mam go od bodajże 2008 lub 2009 roku.

-- (misiek):
Sprzęt na którego reanimacje szanse były pół na pół uratowany niemal całkowicie.

--
Misiek jaki sprzęt?

Markus, bo czego by nie powiedzieć ten złom akurat jest twardy i mocarny. Dj-graco wieża Philips fw850, w tej chwili prawie całkowicie sprawna.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#690 2 polubienia

To był wspaniały dzień. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#691 1 polubienie

Spędziłam fajny weekend w towarzystwie rodziny, prawie całą sobotę i całą niedzielę byłam poza domem! :)
Give me a sign.

#692 1 polubienie

W piątek od rana byłam na basenie, .

#693 3 polubienia

Nie ma to, jak w tak ciepły wieczór jak dzisiaj napić się chłodnego jogurtu z lodóweczki, i ta perspektywa, że myślałaś, że to już ostatni a tótaj miłe zaskoczenie jeszcze na jutro jeden został, cieszmy się z małych rzeczy.

#694 4 polubienia

Bo wzór na szczęście w nich zapisany jest.

#695 1 polubienie

Też miałam to napisać @Misiek. ;)
Give me a sign.

#696 1 polubienie Edytowano

od weekendu az po teraz zajebiscie jest.

Pewien rozdział w mym życiu już został zamknięty wczorajszego dnia. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#698 6 polubień

Dzięki uprzejmości policji zasiadłem dziś, a raczej wczoraj w policyjnym helikopterze.
INFP

Łoooj, to co żeś tam nabroił :D
-- (Postukujacy):
Dzięki uprzejmości policji zasiadłem dziś, a raczej wczoraj w policyjnym helikopterze.

--

Ale zasiadłeś czy też poleciałeś?