Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 33 of 61

Mnie to śmieszy.
Senter San

#642 4 likes

A ja sobie właśnie sączę Gin z tonikiem i cytrynką, dostałem oryginalny Gordon Dry i normalnie mistrzostwo świata mmm
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Smacnego
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Co to jest gin?

#645 1 like

alkohol z dodatkiem ziół i jałowca.

#646 Edited

Aha. To nie dla mnie, bo ja nie pijam. Ale tonik kiedyś piłem i smakuje on bardzo specyficznie. Tonik to nie alkohol tylko tam jest chinina, która daje taki goszki posmak
To dla tych, którzy nie wiedzą.

#647 2 likes

Tonic to mogę pić litrami, bo uwielbiam wszystko co goryczkowe.

Swoją dorogą jest też gin bezalkoholowy.

ja też. :)

-- (MarOlk):
Tonic to mogę pić litrami, bo uwielbiam wszystko co goryczkowe.

--
Große Operndiva?

#650 2 likes

Idiotyczna zasłona przeciwsłoneczna ze starej poszwy zawieszonej między szybami podwójnego okna. Idiotyczna. No ale działa.

#651 4 likes

Jak coś jest głupie, a działa to wcale nie jest głupie

końcu jutro na obiad będę miał gołąbki!

W liroju są fajne i taniutkie rolety, polecam bo sam kupiłem. Na twoje okno będzie za jakieś 60zł.
-- (Zuzler):
Idiotyczna zasłona przeciwsłoneczna ze starej poszwy zawieszonej między szybami podwójnego okna. Idiotyczna. No ale działa.

--

Dupa Jasiu, a na czym ja to mam umocować, na tym próchnie?

Zresztą, te okna mają takie rozmiary, że to wcale nie będzie takie hop-siup.

#656 2 likes

Rozpoczęłam studia podyplomowe semestrem letnim.
Große Operndiva?

#657 2 likes Edited

Świetny tydzień za mną.
Dużo rozkmin, ciekawego sprzętu, mało snu :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A po za tym podobno prowizorki są najtrwalsze :)
-- (MarOlk):
Jak coś jest głupie, a działa to wcale nie jest głupie

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

I co? W moim telefonie pokazywało, że szykują się burze, a tu nic. :) Bardzo dobrze! :)
Give me a sign.

Daj linka. :)
-- (Agata.d):
Kupiłam sobie fajny stolik składany, który można trzymać na łóżku. Ma takie nóżki rozkładane od spodu i można go używać albo jako tace, albo jako stolik. Niby służy do podawania śniadania do łóżka, ale świetnie się sprawdza pod laptopa i jest dość stabilny. Także nie muszę już siedzieć na łóżku z laptopem na kolanach. Świetna sprawa dla osoby, która w prawdzie biórko ma, ale ma za mało miejsca, żeby podstawić pod nie krzesło.

--