Prowadnicowe scrabble
Wróć do Inne#61 Julitka
@Magmar Dziękujemy, zbadamy sprawę. Co do maili, nikt nie odnotował podobnych problemów.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#62 magmar Konto zarchiwizowane
Dobrze, czy dotarł mój wczorajszy mail z zapytaniem?
Częściej odpowiadacie na Eltenie, więc skoro oficjalny kontakt zawodzi muszę uciec się do tej drogi..
-- (Julitka):
@Magmar Dziękujemy, zbadamy sprawę. Co do maili, nikt nie odnotował podobnych problemów.
--
#63 pajper
Mail dotarł. Dostałem połączenie i je odebrałem, ale nikt się nie odzywał z drugiej strony, sprawdzę to, bo zwykle takich problemów nie mieliśmy.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#64 magmar Konto zarchiwizowane
Zaraz włączę nagrywanie i zainicjuję połączenie i wyślę prywatną wiadomość z materiałem w załączniku.
#65 pajper
Ja słyszałem, ale mnie chyba nie było słychać... Sprawdzę to.
#66 magmar Konto zarchiwizowane
Czy Potem się rozłączyłeś?
#67 pajper
tak.
#68 magmar Konto zarchiwizowane
Ja Ciebie nie słyszałam.
#69 magmar Konto zarchiwizowane
CHwilowe przejściowe zostały usunięte.
Dodzwoniłam się i otrzymałam bardzo rzeczową i satysfakcjonującą mnie informację.
Mówię o tym, na wypadek gdyby kto inny chciał skorzystać z kontaktu telefonicznego.
#70 adelcia
ja bym je może i kupiłam, ale dwie rzeczy mnie powstrzymują.
po 1, że nie ma pewnie słowackich liter, i pewnie nigdy nie będą.
po drugie, totalnie nie wiem jak się wto gra, przydał by mi się pokaz np u kogoś na blogu chodzby w jednej rundzie jak to wygląda.
#71 Julitka
@Adelcia Napisz na mail fundacja@prowadnica.org, jeśli serio byś chciała. Pewnie nie byłyby w tej samej cenie, no i czas oczekiwania będzie dłuższy, bo byłoby to zamówienie pojedyncze, tylko dla Ciebie, ale może coś się uda. Oczywiście nie jestem projektantem, nie obiecuję niczego.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#72 adelcia
najpierwś poczekam czy ktoś pokazał by np w nagraniu jak w to się gra, a jeżeli nadal będzie mi się to podobać, to spróboję zamówic.
#73 Paulinux
Hm. No musiałoby się zgłosić więcej osób do Krakowskiego naboru
#74 magmar Konto zarchiwizowane
Można pograć wirtualnie tak dla testu.
#75 daszekmdn
@Paulinux: Ty wiesz, że ja chcem, i nawet możemy taki wpis zrealizować tylko no braknie ludzi. Kurde...
#76 magmar Konto zarchiwizowane
Słuchajcie, Adelcia zwróciła uwagę na ciekawą rzecz.
Instrukcję w jakiejkolwiek formie powinniście dołączać do produktu.
#77 daszekmdn
To fakt. Sam nie widziałem Prowadnicowych Scrabbli, ba, żadnych nigdy nie miałem w rękach, ale powinno być zawsze jakieś how to. Nawet w formie maila czy opisu na stronie.
#78 Julitka
Tak, macie rację, już o tym myśleliśmy, pracujemy nad tym. :)
#79 adelcia
w jezyku polskim?
#80 adelcia
tonie to samo jak praktyczny pokaz np w nagraniu dwoch osob.