2 likes
@Magmar Dziękujemy, zbadamy sprawę. Co do maili, nikt nie odnotował podobnych problemów.
Dobrze, czy dotarł mój wczorajszy mail z zapytaniem?
Częściej odpowiadacie na Eltenie, więc skoro oficjalny kontakt zawodzi muszę uciec się do tej drogi..
-- (Julitka):
@Magmar Dziękujemy, zbadamy sprawę. Co do maili, nikt nie odnotował podobnych problemów.
--
Częściej odpowiadacie na Eltenie, więc skoro oficjalny kontakt zawodzi muszę uciec się do tej drogi..
-- (Julitka):
--
2 likes
Mail dotarł. Dostałem połączenie i je odebrałem, ale nikt się nie odzywał z drugiej strony, sprawdzę to, bo zwykle takich problemów nie mieliśmy.
Zaraz włączę nagrywanie i zainicjuję połączenie i wyślę prywatną wiadomość z materiałem w załączniku.
1 likes
CHwilowe przejściowe zostały usunięte.
Dodzwoniłam się i otrzymałam bardzo rzeczową i satysfakcjonującą mnie informację.
Mówię o tym, na wypadek gdyby kto inny chciał skorzystać z kontaktu telefonicznego.
Dodzwoniłam się i otrzymałam bardzo rzeczową i satysfakcjonującą mnie informację.
Mówię o tym, na wypadek gdyby kto inny chciał skorzystać z kontaktu telefonicznego.
ja bym je może i kupiłam, ale dwie rzeczy mnie powstrzymują.
po 1, że nie ma pewnie słowackich liter, i pewnie nigdy nie będą.
po drugie, totalnie nie wiem jak się wto gra, przydał by mi się pokaz np u kogoś na blogu chodzby w jednej rundzie jak to wygląda.
po 1, że nie ma pewnie słowackich liter, i pewnie nigdy nie będą.
po drugie, totalnie nie wiem jak się wto gra, przydał by mi się pokaz np u kogoś na blogu chodzby w jednej rundzie jak to wygląda.
@Adelcia Napisz na mail fundacja@prowadnica.org, jeśli serio byś chciała. Pewnie nie byłyby w tej samej cenie, no i czas oczekiwania będzie dłuższy, bo byłoby to zamówienie pojedyncze, tylko dla Ciebie, ale może coś się uda. Oczywiście nie jestem projektantem, nie obiecuję niczego.
najpierwś poczekam czy ktoś pokazał by np w nagraniu jak w to się gra, a jeżeli nadal będzie mi się to podobać, to spróboję zamówic.
Edited
@Paulinux: Ty wiesz, że ja chcem, i nawet możemy taki wpis zrealizować tylko no braknie ludzi. Kurde...
Słuchajcie, Adelcia zwróciła uwagę na ciekawą rzecz.
Instrukcję w jakiejkolwiek formie powinniście dołączać do produktu.
Instrukcję w jakiejkolwiek formie powinniście dołączać do produktu.
To fakt. Sam nie widziałem Prowadnicowych Scrabbli, ba, żadnych nigdy nie miałem w rękach, ale powinno być zawsze jakieś how to. Nawet w formie maila czy opisu na stronie.