Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Poprzednia 6 / 16 Next

Kosa12

#101 ·

Transcription

Witam serdecznie Darku na LTE-nie i na naszym zacnym forum głosowym i no życzę Ci, no żeby tutaj działo się coś ciekawego. No i też, no żeby ta książka też, no ujrzała swoje światło dzienne. To wszystko co miałem do powiedzenia. Pozdro.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

marchewaux

#102 ·

Transcription

Wiecie co, sorry, że tutaj, ale jak mnie tak tutaj ładnie przywitaliście, to tak, mam pytanie. Czy da się zmienić, czy da się zmienić głośność tych dźwięków w Klango, tych, tych, tych plumkających, czyli czy da się wyciszyć schemat dźwiękowy, ten standardowy? Bo on jest strasznie głośno w domyśle i oczywiście można zmienić sobie kartę. Z syntezatorem jednak czasem nie chcę tego robić i mam takie pytanie, jeżeli ktoś będzie uprzejmy mi pomóc, czy ja mogę te dźwięki wyciszyć, natomiast reszty tutaj wpisów nie ma sensu komentować. Jedynie dwa skomentuję, mianowicie Paulinko. No, zdecydowanie wolę się z tobą umówić, niż zostać głosem jakiegoś syntezatora. Donsonie, wiesz co, napisz mi gdzieś na GG albo na fejsie tytuł tej książki, bo ja to mam gdzieś na dysku i ostatnio szukałem, chciałem się za to zabrać i nawet jakimś everthingiem bym tego poszukał, czy czymś, ale ja zapomniałem tytuł. Ja tylko pamiętam, że tak powiem, kto przełożył z angielskiego, kto jest autorem. Natomiast nie pamiętam tytułu, jaki nadałem tej książce i tu jest problem, bo ja bym to dokończył, a może zrobię od nowa po prostu, może będzie to lepsze. Natomiast z racji tego, że są tutaj ludzie niepełnoletni, nie będę mógł opublikować tej książki. Ewentualnie za opłatą 1000 zł. Mogę ją sprzedać na własną odpowiedzialność dziecku bądź za 1500 zł opiekunowi dziecka.

śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

Milena132

#103 ·

Transcription

Listę nagrywam po raz drugi, bo ponieważ tamten się nagrał z netbookowego i był bardzo trysterowany. Głośność dźwięków tematu dźwiękowego regulujesz kladdiszami F5, F5 zmniejsza, głośność F6 ją zwiększa. I wtedy w zależności od danego tematu powinieneś to troszkę słyszeć. Takie sobie oto. I wtedy się zmniejsza. A teraz się zwiększa. No. Pozdrawiam i życzę miłego dzianka. Mila.

marchewaux

#104 ·

1 likes
Transcription

Bardzo ładnie, Milenko. Dziękuję Ci, Milko, Malinowa, Jagodowa. I bądź zdrowa. F5, F6.

śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

lukasz1993258

#105 ·

Transcription

Witamy Cię właśnie w gronie Forum Głosowego, więc mam nadzieję, że tutaj Ci się spodoba, bo tutaj są bardzo ciekawe wątki, więc witamy Ciebie w naszym gronie na Forum Głosowym Eltena. Tyle z mojej strony.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Milena132

#106 ·

1 likes
Transcription

Nie ma sprawy. Cała przyjemność to mojej stronie.

lukasz1993258

#107 ·

Transcription

Jeżeli cała przyjemność po twojej stronie, to by tylko znaczyło to, że to ty namówiłaś użytkownika, żeby się dołączył do Altena. Ja też kiedyś próbowałem parę osób namówić, ale niestety tylko pozakładali konta i na tym się kończyło to niestety. Tak to wyszło. Chcąc nie chcąc. A szkoda trochę tego. No ale cóż, no ich wola.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

marchewaux

#108 ·

Transcription

Znaczy słuchajcie, tylko jest problem, bo No robię to F5, F6 Ale nic się nie dzieje Jakby nie wiem co zrobiłem Może jakiś inny nacisnąłem W każdym razie Teraz to już słyszę Tylko na przykład dzwonek Ten jak tam ktoś coś z was napisze Czy coś, ale nie słyszę tych No tych Tych I społeczność I coś tam, to już nie słyszę tych Dźwięków Co prawda Są one z dupy wzięte, ale Jako, że tak powiem Fajnie by było Gdyby mi tam cicho gdzieś grały Jak ktoś będzie Tak uprzejmy powiedzieć mi Może ja nacisnąłem jakieś Mutę albo coś Jak się gdzieś teoretycznie mogłem Pomylić to proszę dajcie mi znać

lukasz1993258

#109 ·

Transcription

Nie no, jak jesteś na głównym oknie LTN-a, to jak dasz F6 i F5, to powinno Ci się ściszać temat dźwiękowy. Powinien Ci się po prostu on ściszać. Ja zobaczę teraz z ciekawości, chociaż nie wiem, czy mogę to zrobić jak nagrywam. A mogę. Tutaj nawet mogę pokazać. Proszę bardzo. Włączę głośniki. Powinno być coś słychać. Teraz dam F5. Więc u mnie F5 i F6 działa bez zarzutu, jak słychać. Także nie wiem, jeszcze raz. Także na razie to tyle. I pozdrawiam.

marchewaux

#110 ·

Transcription

Jest jeszcze kolejny problem, który polega na tym, że, przynajmniej u mnie tak jest, że w momencie, kiedy daję zakończ nagranie, a potem jak sobie odsłucham i dodaj wpis, no to, że się tak wyrażę, Elten się zacina. I w zasadzie nic nie mogę zrobić. Jest okno Eltena. Można to porównać na zasadzie program przestał działać, ale nie mam tych komunikatów, że tam program przestał działać, zakończ, poczekaj, ale mniej więcej tak się Elten zachowuje. Czyli mam okno Eltena, ale nic kompletnie nie mogę zrobić, nigdzie wejść. Także oczywiście absolutne gratulacje dla twórców, czy tam twórcy. Tutaj naprawdę fajnie, że gdzieś tam jesteśmy w stanie... ...od przypomnienia sobie klango do poznania nowych osób, że jest taka możliwość. Natomiast absolutnie u mnie program jak nie był stabilny, gdy chciałem kiedyś zakładać konto, przez jego niestabilność nie mogłem tego zrobić. Tak zaledwie poprawiło się to, że wreszcie do Was dołączyłem. Natomiast program absolutnie u mnie nie jest stabilny, co potwierdzam właśnie tą informacją o wysyłaniu. Ja teraz dam zakończ nagrywanie, dam dodaj wpis i będę musiał program najzwyczajniej w świecie z menadżera zadań zamknąć. Także taka informacja.

Celtic1002

#111 ·

1 likes
Transcription

Cześć, odniosę się do ostatnich pytań Markhewy. Witaj w ogóle na pokładzie. Co do odtwarzania wpisu po nagraniu, tak, el ten się laguje i mam nadzieję, że Dawid coś z tym zrobi, bo jest to trochę uciążliwe. Co do F5, F6, to na pewno działa. O, nawet teraz sprawdzam. I to działa, bo mi się temat dźwiękowy ścierał. Jestem w stanie go ściszyć na maksa. A jak Ci bardzo dźwięki przeszkadzają i nie chcesz ich mieć, to chyba w ustawieniach można je wyłączyć. I wtedy będziesz chyba miał tylko dźwięki do powiadomień. Jakichkolwiek. Tak mi się jakoś chyba pamięta z ustawień, ale głowy nie dam.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#112 ·

Transcription

W ustawieniach jest taka możliwość, że możesz wyłączyć temat dźwiękowy całkowicie i on się w tym wypadku nie będzie w ogóle odtwarzać. Co do poruszania tutaj kwestii, jeżeli chodzi o zawieszenie się LTE-na po wysłaniu wpisu, no to niestety, ale tak jest, klawisz F9 ratuje, wchodzisz w kontakty, dasz escape i już możesz jakby z powrotem pracować na LTE-nie. To już było zgłaszane, mam też nadzieję. Mam nadzieję, że Dawid się po prostu tą kwestią jakoś w wolnej chwili zajmie. Także z mojej strony tyle.

biedrona333

#113 ·

Transcription

Witaj Marewa na pokładzie. Fajnie, że do nas dołączyłeś.

johnson

#114 ·

Transcription

Co do ściszenia, to później to zrobię, ale jeżeli chodzi o, jeszcze wróćmy do ściszenia tematów, mała poprawka, sam zapomniałem jak to było, ale z tego co zobaczyłem to kontrol F5, F6, z ustawień faktycznie można to wyłączyć, ale jeżeli chce się mieć jakieś tło, to z F5, F6, no właśnie z kontrolem, to powinno coś dać. Jeszcze raz w razie czego sprawdzę, ale chyba jest tak. Dziękuję.

johnson

#115 ·

Transcription

Dobra, jeszcze raz, czyli jak widać można i tak, i tak, okej, bo przepatrzyłem wszystkie F5, F6, więc tak to jest, że można właściwie na dwa sposoby, z kontrolem i bez.

Paulinux

#116 ·

1 likes
Transcription

Ale może to z kontrolem i bez kontrola się różni, bo może to jest tak, że np. jak prędko je wszystko ścisza całego ultrana, a z kontrolem ścisza tylko schemat. No nie wiem jak to wygląda, nie testowałam tego jeszcze. Pytanko do Mileny. Powiedz mi, jaki ty masz syntezator? I jeszcze o tych dźwiękach. No to właśnie to mogłeś sobie wyłączyć w ustawieniach, że używaj dźwięków schematu dźwiękowego. A co do tego, że są z dupy wzięte, no to ustawienia, tematy dźwiękowe i możesz sobie pobrać jakiś inny temat.

Happy hacking

Paulinux

#117 ·

1 likes
Transcription

No a co do tego kontrola i samego będzie przejść, to to się niczym nie różni, sprawdziłam.

Happy hacking

Milena132

#118 ·

Transcription

Dobra, głośność mikrofonu nad radiona. Nieszczęsne poziomy musiałam pozmniejszyć. Nie wiem, co ja zrobiłam. Coś musiałam popsuć, jak zwykle. Ale już działa. Ja nawet nie wiedziałam, że są dwa skróty na ściszanie i podgłaszanie tematów dźwiękowych, że jest FTNF6 i CTRL FTNF6. Ale czy to się czymś różni? Ej, no niczym. No? Paulinox ma rację, niczym się to nie różni. To ja nie rozumiem, o co tu chodzi. Haha. No nic. Pozdrawiam.

Paulinux

#119 ·

1 likes
Transcription

A wiecie co ja wam jeszcze powiem? Shift F5, F6 też działa.

Happy hacking

Paulinux

#120 ·

1 likes
Transcription

A nie, ja wiem jak to jest. To jest zrobione tak, że po prostu działa F5 i F6, a co sobie wciśniesz to już twoje.

Happy hacking
Poprzednia 6 / 16 Next