Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Poprzednia 7 / 16 Następna

Milena132

#121 ·

1 likes
Transcription

Haha! To wspaniałe! No to ładnie. Ciekawe. O co tu chodzi?

marchewaux

#122 ·

Transcription

Słuchaj, ta ludzie, mam jeszcze taką prośbę, na fejsie to zadziałało, ci, którzy mnie znają, to wiedzą, że mam cięty język i za to ja siebie bardzo lubię i myślę, że za to mnie również ludzie lubią albo nienawidzą. Mianowicie, znaczy są i tacy i tacy. Mianowicie, po pierwsze, taki regulamin. Po pierwsze, nie pisać do mnie wiadomości w stylu hej, co tam i nic więcej. Po drugie, nie wysyłać mi powitalnych wiadomości typu witaj na Klango czy tam na Eltenie, walić to na czym. I generalnie bardzo chętnie z każdym z was pogadam. W końcu zainstalowałem się. Tutaj, żeby poznać ciekawych ludzi. Natomiast nienawidzę, jak ktoś pisze mi wiadomości w stylu hej, co tam i nic więcej albo hej, jak tam u ciebie i od razu, z automatu, taką osobę będę dodawał na czarną listę. Po drugie, mam pytanie, czy da się na Eltenie odfiltrować jakąś osobę? Przykładowo, jest sobie Darek Marchewka. No i ten Darek Marchewka Jankowi Kowalskiemu nie odpowiada. I Janek Kowalski chciałby, żeby... jakby Janek Kowalski nie chciałby dostawać ani postów głosowych, ani wiadomości, ani postów tekstowych. Tak jak na fejsie jest, zablokuj tę osobę. Czy jest coś takiego tutaj na Eltenie? Jak nie ma, to fajnie by było, gdyby było. To trzeba gdzieś zgłosić indziej, to mi powiedzcie, ewentualnie do Davida Biebera napiszę w tej sprawie. Natomiast mówię jeszcze raz, jak mi ktoś napisze witaj na Eltenie i nic więcej, tak, albo hej, Marchewa, co tam, no to taki hipopotam od razu ląduje na czarnej liście i na pewno nie warto do mnie takich rzeczy pisać, bo spławię na szczaw. Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w kolejnych odcinkach.

śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

marchewaux

#123 ·

Transcription

A dzięki, dzięki, fajnie.

śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

daszekmdn

#124 ·

1 likes
Transcription

Co do odfiltrowywania, możesz odfiltrować jedynie wiadomości prywatne, blokując użytkowników nadających do czarnej listy, o której wspomniałeś, natomiast fur i blogów to się nie tykrze. Na forach nie polecałbym jednak pomijać postów danych użytkowników, gdyż po prostu wtedy to troszkę dyskusję robi uboższą i pozbawia pewnych postów i później na przykład możesz nie wiedzieć do czego dana rzek się odnosi w dyskusji. Natomiast co do blogów fajnie jest rozwiązane to, tak jak na Klango. Jeśli chodzi o odfiltrowywanie tych, których chcesz śledzić i widzisz ich posty na blogu, tych, których nie chcesz, nie śledzisz i nie musisz wchodzić na ich blogi. I właściwie to nawet blogów używać nie musisz, jak nie chcesz. I to było na tyle z mojej strony. Mam nadzieję, że jakoś odpowiedziałem, pomogłem. Natomiast jeszcze dodam na końcu, co do moderacji i postów. Jeżeli po prostu chcesz kogoś pominąć, bo za przeproszeniem pierniczy totalne bezsensowne rzeczy, to zgłoś to do moderacji i taki post zostanie usunięty. My się tutaj staramy czuwać nad porządkiem, usuwamy to, co jest spamem, to co jest jakimiś postami bez sensu, bez przekazu. Jeżeli chodzi o forum głosowe, możesz pisać do mnie lub do Denisa. A któryś z nas się tym zajmie. A jeżeli chodzi o inne fora, no to gdzieś jest rozpiska moderacji. Nie pamiętam teraz gdzie, ale poszukaj na forum sprawy... Nie pamiętam jak to się nazywa. No jest takie forum. Znajdziesz.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Irniss

#125 ·

1 likes
Transcription

jakoś tak wcześniej nie po drodze mi było ale w końcu się jakoś tak złożyło przedstawić by się wypadało tak, że Klaudia jestem jestem uwielbiam psiaki, lubię fajne gry lubię fajne dyskusje na razie chyba tyle

Paulinux

#126 ·

1 likes
Transcription

Witaj na powodzie. Od razu ci powiem, że bardzo lubię takie osoby z takim aktywnym głosem jak ty.

Happy hacking

Kosa12

#127 ·

Transcription

Witam Cię Klaudio na forum głosowym i zachęcam do wypowiadania się na różnych wątkach tutaj znajdujących się i witam na naszej społeczności LTE-na.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

biedrona333

#128 ·

Transcription

Ja również Cię witam i pozdrawiam.

daszekmdn

#129 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, kogo ja słyszę? Cóż, ja cię znam z Team Talka. Tak więc, witaj w społeczności Ltena. Fajnie, że coraz więcej nowych użytkowników tutaj się pojawia. No i cóż, miłego korzystania. A gdybyś miała jakieś uwagi dotyczące forum głosowego, możesz pisać albo do Denisa, albo do mnie. Bo za forum głosowe odpowiadamy właśnie my.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#130 ·

Transcription

Witamy na pokładzie, życzymy miłej zabawy i miłego korzystania z programu.

Paulinux

#131 ·

1 likes
Transcription

No mówię wam, hecia na kółkoch. Dlatego mam nowe konto, żebym zmieniła sobie hasło. Zmieniłam to hasło. Oczywiście takie, żebym zapamiętała to nowe. I później się lubię. Wpisuję to samo hasło, na które wymieniam. Ja nie wpuszczam go do mojego konta. To chce, żebym wysłała maila z kodem, żeby po prostu aktywować to konto. No a tutaj się okazało, że konto mailowe, że adres mailowy nie jest skojarzony z kontem Eltena. Chyba musiałam po pewnych jakichś pomyłkach wpisując ten e-mail. Nie wiem, jak to się stało w ogóle. No ale cóż, no. Przepraszam, że zapomniałam. Tu są dwa moje konto na serwerze. Gdyby się dało usunąć konto, to bym... Aha, tamtego też bym nie usunęła, bo nie mam do niego w ogóle uprawnień teraz. Więc taka jest robota. No i muszę wszystko konfigurować od początku. Śledzić, znaczy dodać sobie blogi do śledzonych, wątki do śledzonych. I tak dalej. No to no.

Happy hacking

lukasz1993258

#132 ·

Transcription

Jeżeli na tym koncie wpisywałaś tego samego maila, co na tamtym koncie, to nie przepuści, bo ten adres mailowy jest już powiązany z tamtym kontem, ale jak coś, to napisz do Dawida wiadomość i myślę, że on Ci pomoże, gdybyś chciała jednak do tamtego konta odzyskać hasło, czy je po prostu zrestartować jako nowe hasło.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#133 ·

1 likes
Transcription

Powiem ci Łukaszu, że jesteś mistrzem, bo twój wpis mam oznaczony jako 144 z 133, a co do tego, no to już zostanę przy tym kącie, na którym jestem, no ale po prostu jestem wkurzona, że coś nie zainteresowałam.

Happy hacking

lukasz1993258

#134 ·

Transcription

Nie no, spokojnie, napisz do Dawida, powiedz jaka jest sytuacja i on coś może wymyśleć. Wiesz, w końcu to on jest administratorem.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#135 ·

1 likes
Transcription

A, musiałbym moje nowe konto usuwać, mojego nowego bloga usuwać.

Happy hacking

lukasz1993258

#136 ·

Transcription

To najwyżej to konto zostałoby usunięte, a tamto byś odzyskała hasło. Aczkolwiek to konto już chyba nie byłoby usunięte, bo coś z tego konta wpisywałaś na forum, więc raczej nie byłoby to usunięte, bo nie może tak być. Bo jeżeli jakikolwiek wpis zrobisz z konta na forum czy coś, no to już potem jest problem, żeby to usunąć, bo byłby niezbyt tutaj bajzar za przeproszeniem na forum.

Paulinux

#137 ·

1 likes
Transcription

Właśnie o tym mówię, kurczę, bladę. Chociaż głównie się nagrywałam na tym wyjątku, mimo, że z drugiej strony też byłby problem, ale mogłoby się tam budzić, że po prostu wynika z tego, że to były dyskusje na temat takiego kontaktu, który byłby na chwilę. Ale nie wiem, czy jest w ogóle sens tego, czy mam dwa i chcę, czy mam jednego. To już tam chyba nie wiem kiedy.

Happy hacking

lukasz1993258

#138 ·

Transcription

Ja kiedyś też miałem dwa konta Klango, drugie konto... Jezus Maria, bo teraz i tam jestem, i tu jestem, i tam czytam, i tu czytam. Też miałem kiedyś dwa konta tu na Eltenie, drugie konto było Lukasz1993. Tyle, że ja miałem po prostu tyle szczęścia, że z tamtego konta nic nie napisałem na forum, tylko je po prostu stworzyłem kiedyś przez przypadek. No i ono zostało usunięte, ale generalnie nie możesz się czymś przejmować, no. Najważniejsze po prostu, że możesz tutaj na forum się jakoś wypowiadać.

Paulinux

#139 ·

1 likes
Transcription

Uwiedźmy trochę tych żel wyjątkowych, które kiedyś tam pisałam, ale muszę zostać już przytulona. No właśnie, najważniejsze jest to, że mogę wszystko sobie zacząć od nowa. No i właśnie sobie to konto konfiguruję teraz.

Happy hacking

lukasz1993258

#140 ·

Transcription

no i prawidłowo

Poprzednia 7 / 16 Następna