Transcription
I teraz zacznijmy od tego, że pominę już fakt, że jak się dodaje nowe wpisy w średzonym wątku, to jest, że w średzonym wątku pojawił się nowy wpis.
Dobra, nie ma sprawy, bo ten błąd już był od dawna, ale zauważyłem teraz, że czasami ten się po prostu zwiesza jakby i jak wchodzę w menedżer zadań, to on jakby się odwiesza i nagle zaczyna wszystko funkcjonować.
Nie wiem, co się dzieje. Poza tym zauważyłem też, że są problemy z długimi wpisami, on czasami nagra ten długi wpis, a czasami jest tak, że po prostu, zresztą tu na wątku już było to pokazane, że mimo to, że był dźwięk wyłączenia nagrywania, to on i tak to nagrywał dalej, i tak to nagrywał dalej.
Ja wtedy, kiedy to myślałem, że się nie nagrywało, a to się nagrywało dalej, chciałem dać, żeby odsłuchać, to po prostu tego się nie dało zrobić.
Bo na daniu...
Enter, tylko się kończyło.
Druga sprawa, coś jest jeszcze nie tak, ponieważ jak daję wyślij przycisk, to on raz dobrze wyświe, nie ma najmniejszego problemu, a czasami po prostu jest tak, że jest konwertowanie, na tym koniec.
Czekasz, czekasz, czekasz, czekasz, czekasz, nic się nie dzieje.
I też trzeba z poziomu menedżera zadań wyłączyć go i włączyć jeszcze raz.
A druga sprawa jest tego typu, że po prostu...
Potem, no niby jest konwertowanie, potem jest wysyłanie i na wysyłaniu się po prostu to kończy, bo on już potem tego nie wysyła i wszystko po prostu, jakby powiedzieć wprost, stoi w miejscu i milczy.
Też trzeba to po prostu z poziomu menedżera zadań, chcąc, nie chcąc, to wyłączyć.
No i po prostu następna, już ostatnia sprawa.
Zauważyłem, że jak mamy włączone automatyczne minimalizowanie się...
...przyjmiemy się L10 po wciśnięciu klawisza Windows, to zauważyłem, że na przykład jak się L10 zwiesi w tym momencie i my go tradycyjnie z poziomu menedżera zadań wyłączymy i włączymy go jeszcze raz, wówczas w tym momencie L10 jakby są...
...znaczy on nie uruchamia się dwa razy, z tego co widzę, tylko jest po prostu jakby podwójne siema, podwójny dźwięk jakby ten, który się włącza przy L10.
...podwójny dźwięk jakby ten, który się włącza przy L10.
...ten, który jest przy domyślnym dźwięku, tak dziwnie to po prostu wygląda.
To tyle co miałem tutaj do powiedzenia, pozdrawiam wszystkich.