Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Poprzednia 3 / 18 Następna

monstricek

#41 ·

1 likes
Transcription

Ale coś z tym mechanizmem jest nie tak, bo jeden raz wysłałem, drugi raz już nie mogę wysłać. I plus problem jeszcze jest taki, że jak słucham wiadomość przed wysłaniem, żeby sprawdzić na przykład czy nie za głośno, czy nie za cicho, to wiadomość jakby po prostu nie wysyła się. Jak nie słucham, to czas od czasu wiadomość udaje się wysłać. Nie wiem co z tym jest nie tak.

monstricek

#42 ·

1 likes
Transcription

Przysięgam, że to będzie ostatni test, tylko chcę jeszcze powiedzieć, że ja teraz próbowałem nagrać troszeczkę dłuższą wiadomość do innego tematu. Długich wiadomości w ogóle nie wysyła ten program. Nie wiem dlaczego. Chyba tą moją krótką wyślij. Coś z tym jest też dziwnego, coś z tym jest nie tak. Nie wiem. Może to tylko u mnie, ale w każdym razie, skoro jest problem, no to trzeba jakoś to rozwiązać. Strasznie podoba się mi ta idea forum głosowego, ale jakoś trudno coś tu umieścić. A, i właśnie, jak umieszczam i on mówi, że post tam was sent. Albo jakoś tak, to nie dzieje się nic. Muszę dać escape'a i potem tylko coś tam patrzeć na forum dalej, co chcę. A dobrze byłoby, jakby on powracał jakby do tematu.

lukasz1993258

#43 ·

Transcription

To znaczy był problem faktycznie z wysyłaniem długich wpisów, nie wiem jak jest teraz, bo jeszcze nie wysyłałem długiego wpisu, bo to było przed wydaniem tej bety, ale tak to u mnie wszystko dobrze działa jak na razie. No ale to zobaczymy, bo wiadomo, że to może wyjść w praktyce, no ale spokojnie, spokojnie, jak wyjdzie nowa beta to pewnie wszystkie błędy, przynajmniej do premiery 2.0 będą już, że tak powiem, zniesione i wszystkie problemy jakie jeszcze występują. Aczkolwiek póki co, jak na razie po wydaniu tej aktualizacji co była wczoraj, jeszcze... ...nie miałem ani razu problemu z wysłaniem postu na serwer.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#44 ·

1 likes
Transcription

Witajcie, co do mianowicie owej rzeczy, czyli zawieszania się LTE przy wysyłaniu wpisu, zależy też to od naszego internetu, a po drugie od długości postu, a jeżeli chodzi o odtwarzanie postów przed wysłaniem, to wtedy faktycznie nie da się nic zrobić, dopiero po odtworzeniu całego postu jak dajemy dodać, to wtedy on się wysyła. Przynajmniej mi zawsze bezproblemowo to wszystko szło. Pozdrawiam i tyle z mojej strony.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#45 ·

1 likes
Transcription

Witam tak na szybko, mianowicie nagrywam długi wpis, dostrzeźć długi wpis po parę minut chyba, w wątku poznajemy się i coś się stanęło, że się nie dodało, było przygotowywanie do wysłania wpisu, a potem pojawiło się już wątek, wpisu brak.

lukasz1993258

#46 ·

Transcription

No i ten twój wpis w tym wątku poznajmy się rzeczywiście się nie dodał.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#47 ·

Transcription

Nie da się tworzyć wątków głosowych na forum. Wyskakuje błąd krytyczny.

daszekmdn

#48 ·

1 likes
Transcription

Sorry, że tak cicho i sorry, że w takiej jakości, ale jakość tak po prostu musi być. Za chwilę w takim razie spróbuję coś utworzyć.

daszekmdn

#49 ·

1 likes
Transcription

Słuchajcie, lepszą muzykę dałem nowy temat, tytuł wątku, edycja, treść wątku, edycja, coś się dziwnego stało.

lukasz1993258

#50 ·

Transcription

To ja wczoraj robiłem dokładnie to samo i mi wyskakiwał ten błąd, o którym wspominałem w poprzednim poście.

lukasz1993258

#51 ·

Transcription

Potwierdzam teraz, jak się wejdzie w forum głosowe i chce się utworzyć wątek głosowy, da się nowy temat i traktuję go tak, jakbym tworzył wątek na forum tekstowym. Niezły numer.

lukasz1993258

#52 ·

Transcription

Ja mam takie pytanie, bo zauważyłem, że jak się stworzy wątek, bo teraz właśnie stworzyłem jeden wątek głosowy i pytanie mam takie, bo zauważyłem, że on automatem jakby się sam dodaje do listy śledzonych. Czy tak miało być? Czy to po prostu jest jakiś błąd? No bo nie wiem w sumie. I taki jeszcze jeden nietypowy błędzik, który zauważyłem to taki, że nawet jak się utworzy wątek, ale to chyba dlatego właśnie, że on się tworzy jakby wątku, on jakby się dodaje do listy śledzonych sam automatem, to przy utworzeniu... Przy utworzeniu wątku właśnie się pojawia komunikat, że w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. No to raczej tyle, co tutaj w tym wątku chciałem przekazać. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#53 ·

Transcription

Ale na szczęście wpisik ci się dodał. No ja odkąd ta wczorajsza nadbeta weszła w życie, że tak powiem, to jeszcze na szczęście nie miałem problemów ani razu, żeby dodać wpis. Nawet wczoraj w wątku odnośnie bodajże waszej historii z komputerem chyba tak. Nie, z Eltenem, przepraszam. Tak, z Eltenem. Naprawdę bardzo długi wpis i naprawdę trwał chyba dobre 7-8 minut jak nie więcej i no fakt, wiadomo, że było trochę czekania, bo było najpierw konwertowanie, potem dopiero było wysyłanie. To gdzieś tak w sumie licząc to z minuta albo dwie lub nawet jedna, dwie minuty, żeby nie skłamać. I to wysłało bez żadnego zażytu, więc no od opublikowania bety 44, co była wczoraj, no jeszcze nie miałem ani razu problemów z wysłaniem wpisu.

lukasz1993258

#54 ·

Transcription

Ja to już chyba raz zgłaszałem na forum Eltena. Właśnie w obecnej chwili i w obecnym czasie nagrywam post z laptopa z Dela, który ma polskie znaki w nazwie użytkownika. I nie wiedzieć czemu tak jest, że niestety przy każdym, ale to dosłownie przy każdym uruchomieniu komputera problem pojawia się taki, że po prostu za każdym razem nie wiedzieć czemu muszę akceptować umowę. Zawsze tak jest jak uruchamiam Eltena, a zauważyłem, że to się tylko dzieje w tym laptopie, bo on ma właśnie polskie znaki w nazwie użytkownika. I tak właśnie się dzieje. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#55 ·

Transcription

I jeszcze tutaj powiem tak. Teraz jak utworzyłem wątek nowy, to po raz pierwszy od paru dni była taka sytuacja, że mi po prostu nie dodało go samoczynnie do śledzonych wątków, a zawsze dodawało samoczynnie zaraz jak tworzyłem nowy wątek. Teraz go nie dodało, więc musiałem sam, że tak powiem, go dodać do śledzonych wątków z poziomu męki. Druga sprawa jeszcze. Takie mam pytanie. Czy będzie możliwość, nie mówię, że teraz, tylko za jakiś czas, ogólnie pytam, czy będzie taka możliwość właśnie, żeby móc... przyklejać wątki? Czy nie? Bo to mnie też tak bardzo ciekawi. I jeszcze taka jedna dosyć nietypowa uwaga, którą właśnie teraz zauważyłem. Coś dziwnego. Jeszcze widać, że jeszcze tam mały problem jest, ale nie jest na tyle uciążliwy, żeby mi przeszkadzał. Aczkolwiek no... Zgłosić to mogę bez problemu. A więc tak. Jak jest się na przykład na forum głosowym i na przykład się odsłuchuje wątki głosowe i nagrywa się post, nie ma z niczym problemu. Ale jeśli się chce, będąc w forum głosowym, nie wychodząc z niego, będąc, będąc na forum głosowym, chce się utworzyć nowy wątek, tak? Kto się utwórz nowy wątek, to on... Podobnie jak parę dni temu traktuje ten wątek, jakby był... Znaczy, to forum traktuje, jakby to było forum tekstowe. Dopiero jak wyjdę z forum głosowego, wejdę w niej jeszcze raz, już nie ma problemu, żeby stworzyć nowy wątek głosowy. I jeszcze taka sugestia na koniec tego nagrania, żeby po prostu była możliwość śledzenia... ...forów, to uważam, że byłoby dobre rozwiązanie. Też dobrze byłoby, jakby to polskie forum głosowe jakoś tak pogrupować, bo fajnie by było, żeby dana, tak jak jest to w przypadku forum tekstowego. No i coś jeszcze miałem powiedzieć... Coś jeszcze miałem powiedzieć... Nie wiem, czy... A, żeby była możliwość pauzowania nagrania podczas, gdy się nagrywa post jakiś na forum głosowym, ale co w przyszłości... No i coś jeszcze miałem dodać tutaj... ...bo coś jeszcze zauważyłem... ...co zauważyłem, chyba, ale... No nic, jak coś sobie jeszcze przypomnę, to raczej na pewno się odezmę. Pozdrawiam!

lukasz1993258

#56 ·

Transcription

Miałem taką przed chwilą sytuację, że chciałem nagrać post w jakimś wątku głosowym i niestety faktycznie była taka sytuacja, że było konwertowanie, wysyłani na tym 0% i tak stało przez dobre parę ładnych minut, po czym dałem F9, weszły mi normalnie w kontakty, dałem Escape i nic więcej się nie dało zrobić, nawet menu chcąc, nie chcąc z przyczyn niezależnych nie działało, więc podobnie tak jak zawsze byłem zmuszony wyłączyć RTN-a za pośrednictwem menedżera zadań, po czym na nowo go włączyć.

lukasz1993258

#57 ·

Transcription

Dalej pliki z YouTube'a są pobierane samoczynnie, tak jak było w poprzednich betach.

grzegorzm

#58 ·

1 likes
Transcription

witam wszystkich trochę późno ale miałem problemy z mikrofonem jakoś to rozwiązałem co prawda nagrywam używając telefonu jako mikrofon ale działa forum głosowe mi się podoba i chyba u mnie działa wszystko bez zarzutów o ile ten wpis się doda za chwilę sprawdzimy

pajper

#59 ·

1 likes
Transcription

Jak o bagach mowa to ten z edycją wpisów doda... poprawię? wpis daszka usunąłem

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

kontotestowelukasz1993258

#60 ·

Transcription

Witam, chcę wam coś pokazać. To konto stworzyłem do testów i chcę wam za chwilę w miarę możliwości coś pokazać. Chciałem to przed chwilą wysłać, ale niestety pojawił się znowu problem z wysłaniem tego, bo znowu nie chciało wysłać mnie na serwer, ale zaraz postaram się w następnym poście, znaczy nagraniu, mniej więcej pokazać o co mi chodzi. Do dodania tryku mam tyle, że nagrywam teraz obecnie chwilowo z laptopa i będę chciał na moim komputerze stacjonarnym się zalogować na LTE. Pokażę wam jakie są jaja, gdy próbuję się zalogować do momentu, aż nie zrestartuję komputera na nowo, bo już jednokrotnie miałem taką sytuację i to pomogło. Na jakiś czas, teraz jest znowu ta sytuacja i jeszcze tylko dodam tyle, że na chwilę obecną LTE nie widnieje w menedżerze zadań. Ale to nagram w następnym nagraniu, ponieważ boję się, że niestety nie wyślę tego znowu. Pozdrawiam i czekajcie na kolejne nagranie.

Poprzednia 3 / 18 Następna