Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Poprzednia 13 / 18 Następna

violinist

#241 ·

Transcription

no i moi drodzy niestety muszę Was zmartwić jest bardzo poważny pak nie wiem czy u mnie tylko on występuje czy to się tyczy poszczególnych jakichś wątków ja to jeszcze sprawdzę gdzie indziej w momencie gdy on wyśle post to się baguje i nic nie zrobi żaden tab, żadna spacja nie działa po prostu musi się dać jakiś klawisz typu F12 i wtedy on wraca i da się escape i wtedy on wraca do tego wątku z powrotem także taki błąd właśnie teraz napotkałem po raz drugi kiedy to zdarzyło, czyli to jest jakiś faktycznie bag ale coś mi się wydaje że że to jest właśnie zależne od znaczy nie wiem od czego to jest zależne ale że nagrywałem wcześniej po ostatnim jakimś innym wątku i tego nie było to mnie najbardziej dziwi zaraz to jeszcze będę sprawdzał i się gdzieś tutaj wypowiem co i jak

lukasz1993258

#242 ·

Transcription

Kolejny ciekawy błąd, proszę Państwa, tym razem nie wiedzieć dlaczego, tutaj koleżanka, że tak powiem, dzisiaj sobie poddawała nowe wątki do śledzonych i z nieznanych przyczyn w ciągu chyba dwóch godzin, jak się nie mylę, pojawiło się prawie 400 nowych wpisów i tego nie idzie w żaden sposób anulować. Tak więc za to okno jest teraz obecnie tutaj, o proszę bardzo, a mimo to jest to, posłuchajcie, i tak jest od paru minut, jakby się za przeproszeniem coś wzięło. Ja teraz spróbuję... ...coś zrobić. Ja to wyłączę. I włączymy to jeszcze raz. Ja mam tą stronę polubioną. Tak? Tak. O, teraz już przestało tak reagować. Ale tak się robi. I z tej ciekawości... ...na ciźnikami i tychu. ...po prostu pokazuję, żebyście wiedzieli, gdzie jakiś błąd jest, ewentualnie. Bo może jest coś niedociągnięte albo coś. Ale to tak tak przyszło. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Kosa12

#243 ·

Transcription

Jeśli chodzi o błędy, no to ja miałem na przykład błąd jak wysyłałem wpis głosowy, no i albo na przykład coś na przykład robiłem, no to czasami na przykład jak przeglądałem, a coś przyszło do mnie, coś nowego, to Elten potrafił się zawiesić, to musiałem wcisnąć F9, żeby się Elten odwiesił. No, to tyle. A wczoraj jeszcze a propos właśnie błędów, wysłałem błąd do księgi błędów zagrożonych. Odnośnie... ...właśnie tego wysyłania tego wpisu.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

lukasz1993258

#244 ·

Transcription

Ten błąd jest od dawna pojęci.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

johnson

#245 ·

Transcription

Niestety błędów w programach i w naszym życiu prawdopodobnie nie unikniemy.

Kosa12

#246 ·

Transcription

Zgadza się Johnsonie i to nawet bardzo, no, w niektórych przypadkach nawet nie da rady ich uniknąć.

lukasz1993258

#247 ·

Transcription

Nie no, każdy program jakiś tam ma jakieś niedociągnięcia. To zależy od tego w sumie kto na co moim zdaniem patrzy i na co zwraca uwagę.

Kosa12

#248 ·

Transcription

Oczywiście, że tak, że jak każdy inny program ma błędy i się tego tak jakoś, no ale od tego jest, żeby je po prostu naprawiać, żeby ich nie było, żeby te poważne błędy eliminować, czyli co jakąś tam aktualizację, poprawiać różne błędy, które doskwierały nam, użytkownikom lub jakieś inne rzeczy tam. Ale to można. Na systemie operacyjnym nawet wygryźć dużo błędów, które też robią dużo niedobrych rzeczy.

helenkagd

#249 ·

1 likes
Transcription

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Wyobraźcie sobie, że przejrzałam sobie całe forum głosowe, dopasowałam głosy do nazwisk i bardzo mi się podoba, że coś takiego jest możliwe. Chciałam tylko zapytać, co muszę zrobić, żeby moje wpisy były głośniejsze, bo mam już głośność główną 80%, a ten mój wpis jest jakiś strasznie cichy. Nie wiem, czy tylko u mnie, czy u wszystkich. Pozdrawiam serdecznie.

DJGraco

#250 ·

Transcription

Jak dla mnie dobrze Cię słychać, ale trochę chcesz się troszeczkę przyjchać. Wiesz co? Wejdź sobie w... Nie wiem, jaki masz system operacyjny, ale wejdź sobie w Manager Realtek HD Audio. Zakładka mikrofon bodajże i tam jest głośność mikrofonu. Jeżeli jest na 100, to ewentualnie jeszcze wzmocnienie mikrofonu. A jeżeli to nic nie da, no to trzeba zostawić tak, jak jest.

DJGraco

#251 ·

Transcription

Dobra, może jeszcze inaczej, żeby było prościej, bo ten menadżer Lidl HD Audio to tak bardziej skomplikowana sprawa. Nie wiem, jak masz system, ale naciśnij sobie Windows B, klawisz Windows i B, i odszukaj ikonę, tam zależy, głośniki czy speakers, czy co tam, 100% czy tam coś. Naciśnij na tym klawisz kontekstowy i powinno się otworzyć takie menu i trzeba wybrać ustawienia do odstwarzania, do nagrywania, przepraszam, do nagrywania. I pojawi się okno dźwięk z zakładkami, gdzie będzie nagrywane, trzeba przejść do odpowiedniego urządzenia, dać właściwości, tam poziomy, to tam coś powinno sobie ustawić.

balteam

#252 ·

2 likes
Transcription

Dzień dobry Pani Helenu, niektórych też tak cicho słychać, można pobawić się mikrofonem, ale myślę, że jest w sumie ok, nie ma jakiegoś tam problemu, zwłaszcza, że ma Pani dobrą jakość mikrofonu.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Kosa12

#253 ·

Transcription

Witam wszystkich serdecznie, chciałbym wyjaśnić taką rzecz. Helenko, musisz wejść w panel sterowania i znaleźć coś takiego jak dźwięki, ustawienia dźwięku. Wejść tam, otwarzania nie ruszać, przejść na zakładkę nagrywanie i na nagrywaniu znaleźć mikrofon, który tam masz ustawiony jako urządzenie domyślne. Wejść we właściwości tego mikrofonu, znaleźć coś takiego jak poziomy. Przejść z tabulatorem. Przejść z tabulatorem i tam jest głośność mikrofonu. Jak ono będzie na 100% to jesteś głośno. A żeby, no, potem jak przejdziesz z tabulatorem raz to będziesz miała wzmocnienie mikrofonu. Jak masz je na zero to jest okej. A jak coś to możesz do mnie tam pisać prywatną wiadomość. To wtedy ten ci wytłumaczę co i jak.

violinist

#254 ·

Transcription

Ja nie wiem co tu się w ogóle dzieje O co tu chodzi Ale Te wpisy w ogóle są niejednoznaczne Wszystkie ostatnie tutaj Ja sugeruję żeby tu się moderacja wzięła do porządku Bo to jest w ogóle Jakieś antyludzkie Ten wątek miał służyć też do poznawania się Do forum głosowego A zupełnie zszedł na inne tory Jakieś błędy Niech już powstanie nawet ten Jest mamy wątek Tekstowy, czarna księga Błędów No niech ktoś do cholery zrobi taki wątek I po prostu moderacja Niech przeniesie te wszystkie wpisy z uwagami Bo to się już tutaj zaczyna robić jakieś chore Moim zdaniem I nawet żadne koty nie są w stanie tego ogarnąć

daszekmdn

#255 ·

1 likes
Transcription

Ale twoje wpisy też nie są lepsze, wszędzie o kotach nawijasz w każdym wątku prawie i robisz też spam, więc sorry, ale robiąc sam bałagan nie każ sprzątać bałaganu innym. Co do wątku z błędami, Piper mówił, że on na forum głosowe bardzo często zagląda i wodzi w forum w formie tekstowej, więc nie wiem dlaczego ludzie tu postują błędy, ale cóż, no kwestia taka jest przede wszystkim, że wątek utworzyć to nie problem, ale po co skoro... ...lepiej błędy na tekstowym pisać, bo większa szansa, że się przemija.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#256 ·

Transcription

Nie, Daszku, ja Ci to wyjaśnię w ten sposób. Ja po prostu chciałem pokazać ten błąd, bo jak on brzmi tak naprawdę, aczkolwiek no nie dzieje się to na co dzień, nie jest to co chwilę. No na przyszłość po prostu, bo tak to ten chodzi stabilnie, a poza tym skoro jest taki wątek, witam na forum głosowe, to kiedyś będziesz może sobie powspominać te różne takie jakieś wpadki. Bo tak to u koleżanki Elten działa bez zarzutu póki co, naprawdę, więc nie ma problemu, nie wiem co to wczoraj miało być, nie wiem czym to było spowodowane, w każdym razie póki co wszystko bezproblemowo, że tak powiem działa, więc tyle.

Kosa12

#257 ·

Transcription

Nie, Łukaszu, to się odnosiło bardziej do wiolinista niż do Ciebie, bo do Ciebie się to nie miało odnosić akurat. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#258 ·

Transcription

Nie no, Mikołaj, tutaj chodziło o ten błąd, który ja tutaj pokazywałem odnośnie kilkusekundowego powiadomienia dźwiękiem, że jest coś nowego, albo wiadomość jest, i on co chwilę działał. Zresztą, o właśnie ten dźwięk, i co chwilę, zresztą tutaj to jest pokazane, gdzie ja mam tylko to pokazać, bo ja już tutaj wspominałem, ale ten działa teraz bez żadnego zarzutu, więc chyba raczej tyle, no bo co mogę więcej powiedzieć. Tyle, pozdrawiam.

Kosa12

#259 ·

Transcription

No spoko, ja tylko tak ogólnie takie nawiązanie, tak tylko, żeby ten, ale nic się nie stało, po prostu chciałeś pokazać tylko, że taki błąd jest i no może zostanie w przyszłości naprawiony.

lukasz1993258

#260 ·

Transcription

Ja mam takie teraz głupie, do was nietypowe pytanie i nie wiem czy będzie mi ktoś w stanie na nie odpowiedzieć, bo różne na ten temat chodzą po włoskim i ja już, no szczerze wam powiem, sam zaczynam się w tym gubić, więc moje pytanie brzmi... Ten wątek, witam na forum głosowym, to powinno służyć tylko do przywitania się na forum głosowym i nic więcej poza tym, czy do czego w końcu innego, no bo tutaj inni mówią, że ten wątek tylko służy do przywitania się, inni mówią jeszcze inaczej, że w tym wątku można jakieś tam czasami błędy pokazywać czy coś, więc jeżeli jest taka możliwość... To ja bym bardzo prosił, żeby ktoś mi wyjaśnił, do czego ten wątek w końcu służy, żeby po prostu na przyszłość wiedzieć, bo jeżeli ten wątek służy tylko do przywitania się, no to okej, tylko że zaś jest inny wątek pod tytułem poznajmy się i tak w tym wątku się przywitać i w wątku poznajmy się, żeby się witać, nie wiem, więc pytam wprost, do czego ten wątek w końcu służy. Do czego ten wątek generalnie nadal ma służyć, bo rozumiem, że Dawid go stworzył, okej, ale tutaj Wioli, to znaczy Mietek już mówił, że spamujemy i takie inne rzeczy, więc ja wolę na przyszłość wiedzieć, do czego ten wątek generalnie ma służyć, bo tak jak mówię, ja się już w tym pogubiłem i pozdrawiam.

Poprzednia 13 / 18 Następna