Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Poprzednia 14 / 18 Następna

daszekmdn

#261 ·

1 likes
Transcription

Cześć. Ja się Łukaszu odnosiłem do żołnierzista, więc możesz być spokojny.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#262 ·

Transcription

A, to spoko. Spoko, bo już się szczerze powiedziawszy troszeczkę pogubiłem, a po prostu uznałem, że wolę się zapytać i mieć po prostu z głowy i tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

pajper

#263 ·

1 likes
Transcription

Witajcie, to jest test nagrywania na forum głosowym z iPhone'a. Przy założeniu, że ten wpis się doda, a tego wcale taki pewien nie jestem, to strona LTE'a, to znaczy forum głosowe, powinno już działać poprawnie na iPhone'ach od wersji iOS 11, a za chwilę zrobię to samo, to znaczy konwersję do MP3 dla wiadomości i blogów przy iOS'ie, ponieważ niestety iOS Opusa nie obsługuje.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

DJGraco

#264 ·

Transcription

No powiem Ci, że no jakoś nawet całkiem niezłe, chociaż ten mikrofon tak, no nie wiem, jakby takie jakieś odszumiacze, jakieś polepszacze są włączone, czy co, bo jakoś jednak tego mikrofonu nie jest taka dobra, no ale przynajmniej ważne, że się nagrywa. Ja jeszcze to przetestuję zaraz, zaraz się wezmę za to. Pozdrawiam.

DJGraco

#265 ·

Transcription

No nie wiem, nie mogę nic zdziałać, w ogóle nie mogę nagrać w FB, nawet nie mam widocznego przycisku nagraj odpowiedź czy coś w tym stylu, bo mam tak, mam strony, no i co, i nie mam już tutaj odpowiedzi, więc ja nie wiem jak ty to do Dawidzie zrobiłeś, ale u mnie nie pokazuje.

violinist

#266 ·

Transcription

Wow, słuchaj jesteś mistrzem wielkim, kurde, brawo, brawo No cóż, na iPhone'ach nagrywać posty na forum głosowym, mega wyczyn, nawet Klango tego nie miało

lukasz1993258

#267 ·

Transcription

Przecież nawet jeśli chodzi o Klango Mietek, no to nie mogłeś nawet na forum głosowym udzielać się przez stronę internetową, a co dopiero mowa jest o nagrywaniu. To znaczy, chciałem powiedzieć, że nie można było nawet odsłuchiwać forum głosowych na stronie Klango.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

longshoot

#268 ·

1 likes
Transcription

No ale na szczęście na LTE nie mamy taką możliwość, tak więc trzeba zapomnieć o klanku i trzeba się cieszyć, że możemy sobie w terenie na przykład na urządzeniu mobilnym odsłuchać forum głosowych, kiedy mamy tylko ochotę i mamy internet oczywiście. No i to jest to.

daszekmdn

#269 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry wszystkim, a właściwie dobry wieczór, ale to nieważne jak się ludzie tutaj nagrywają i testują czy da się nagrywać i jak się nagrywa etc. to postaram się zrobić to samo, ponieważ na Androidzie średnio działa to nagrywanie przez stronę, a na Linuxie chcę sprawdzić właśnie czy będzie się dało cokolwiek tutaj jeśli chodzi o forum głosowe zrobić, czy będzie się po prostu dało z niego korzystać, bo na Androidzie niestety są mocne przecinki podczas nagrywania. To pozdrawiam i do usłyszenia następnym razem.

lukasz1993258

#270 ·

Transcription

No i bardzo dobrze, Daszku, wyszłeś na tym linuksie. A ten dźwięk, co był w trece, jak jest straszny, to co ten dźwięk oznaczał, tak szczerze powiedziawszy?

daszekmdn

#271 ·

1 likes
Transcription

I to był dźwięk z PC-speakera, że linijka paralelowska mi się odłączyła i podłączyła. Natomiast co do jakości nagrania, mi się ona nie podoba, bo jest jakiś odszumieć. Taki zły.

monstricek

#272 ·

1 likes
Transcription

A w ogóle byłoby dobrze, jakby tego odszumiacza tam nie było i chyba może można to jakoś rekonfigurować, ten silnik, który odpowiada za nagrywanie przez web, bo jakby nie po co ten odszumiacz tak naprawdę. I tak jak najlepiej nie odszumia, no a robi tylko gorzej.

daszekmdn

#273 ·

1 likes
Transcription

Nie do końca.

Paulinux

#274 ·

1 likes
Transcription

ten utrzymiacz jest dla takich mikrofonów jak na przykład mój

Happy hacking

Lowca_Androidow

#275 ·

Transcription

to tak tylko testowo z androida bo gdzieś słyszałem, nie wiem w którym wątku że się tnie i z androida nie można nagrywać sprawnie tak tylko testowo

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Lowca_Androidow

#276 ·

Transcription

No i faktycznie tnie się i do tego jeszcze jakoś dziwnie zmienia głos.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

monstricek

#277 ·

1 likes
Transcription

W ogóle Łufco, Ty masz bardzo dobry mikrofon na kompa, ale możesz jeszcze ulepszyć tam jakość, możesz wejść w ustawienia dźwięku i tam chyba jest, gdzie nagranie, taka zakładka ulepszenia, czyli Ty wybierasz nagranie, wybierasz swój mikrofon, tam właściwości i tam ulepszenia i można te ulepszenia wyłączyć. Wtedy się wyłączy się oczu miacz i będzie Ci jeszcze lepiej, lepiej i wygodniej słychać. To po prostu taka rada, nie musisz to robić, Cię dobrze słychać, ale byłoby jeszcze lepiej. A z Androida naprawdę się tnie i nie mogę jakoś zrozumieć, od czego to zależy, ale nawet na bardzo takich wydajnych telefonach to się tnie.

Lowca_Androidow

#278 ·

Transcription

Dzięki. Jeśli chodzi o telefon, to faktycznie nagrywałem z Galaxy S8, także nie jest to jakiś słaby sprzęt. Nie wiem, nie próbowałem na innej przeglądarce, bo to było na Chromie, ale pewnie nie będzie różnicy. Jeśli chodzi o mikrofon, nie mam akurat czegoś takiego jak odszumianie czy ulepszenia, jest tylko rozszerzenie. Wyłączyłem sobie chwilowo eliminowanie zakłóceń elektrostatycznych czy statycznych. Zobaczymy teraz jak to wyszło.

lwica

#279 ·

Transcription

Witajcie. Skoro wszyscy, to jeszcze ja się tu dołączę. Kiedyś, kiedyś coś tu testowałam, ale nie zaszkodzi testować ponownie. A więc tak, ostatnio ten jest jakiś taki sypki i nawet przy przychodzeniu pomiędzy wpisami się potrafi zrobić brak odpowiedzi przy przechodzeniu tabulatorem, więc jestem ciekawa, czy to się doda. No i czy mi antenę nie wysypie, bo ostatnio bywa jeszcze tak, że jak się go uruchamia, jest wyłączony. No i w pewnym momencie mówię, a wejdę sobie na antenę. Klikam na pulpicie sobie Enter na LTE-nie i od razu jest LTE, brak odpowiedzi. Nawet uruchomić się nie jest w stanie, więc zaczynam być coraz wierniejszą użytkowniczką strony. Jak tylko mi aplikacja nie działa, to się przełączam. Także fajnie, że coś takiego jak stronka jest. No i pozdrawiam Was serdecznie i jestem ciekawa, czy wpis się doda. Dzięki za uwagę!

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

DJGraco

#280 ·

Transcription

Powiem tak, dlaczego się robi brak odpowiedzi, jeśli przechodzimy po wpisach? Robi się to, dlatego, ponieważ Elten ma problemy, jeśli chodzi o internet. Jeżeli jest słaby internet, to po prostu posty danego użytkownika się dłużej ładują. I zamiast Elten, powiem, ładowanie, albo coś w tym stylu, wywala piękne Elten brak odpowiedzi. To nie znaczy, że program się wysypuje, tylko po prostu posty się ładują. Posty głosowe się ładują i to trzeba, ten, uważam, że to jest właśnie ten odwieczny problem Eltena, no ale cóż. Dawid nie jest robotem, nie zrobił wszystkiego od razu, trzeba poczekać. Pozdrawiam.

Poprzednia 14 / 18 Następna