Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Poprzednia 15 / 18 Następna

lukasz1993258

#281 ·

Transcription

poczekajmy spokojnie Dawid robi nowy silnik i mam nadzieję że to rozwiąże problemy pod tytułem Elten brak odpowiedzi

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

johnson

#282 ·

Transcription

Jakieś tam turbo dołoży, nie wiadomo na jakie to paliwo będzie już chodzić, coś pewnie nowszego niż jakiś diesel czy tam benzyna, może to wymyśli coś czego jeszcze nie znamy, więc kto wie, na pewno będzie lepiej, kto wie, że...

pajper

#283 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, ja tylko z szybkim testem nagrywania na Linuxie po reinstalacji. No i przy okazji zobaczymy, czy Debian wymaga do obsługi forum głosowych Edena czegoś jeszcze, czy standardowa instalacja mu wystarczy.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

johnson

#284 ·

Transcription

Jak na razie wszystko brzmi w porządku, zobaczymy co będzie potem, no mam nadzieję, że zostanie tak jak jest, chociaż jeżeli dla kogoś to za mało, no to niech mówi.

Prof.Falkowicz

#285 ·

Transcription

Cześć kochani, tu Arek, się kłania. Ja problemów z pismem nie mam w ogóle, mi się nie mają problemy wobec pupisy, także jest fajnie, a jeśli chodzi o te ptaszki, to mi w ogóle to nie przeszkadza, tak? No, podrem.

Puszkin

#286 ·

Transcription

Dzień dobry, cześć i czołem. Skąd ja się tutaj wziąłem? Dawno się tu nie nagrywałem, a rozumiem, że tutaj można sobie też o wszystkim nie niczym porozmawiać. A ja w sumie z takim jednym pytaniem. Czy jest we lte niemożliwe dodanie jakiegoś kompresora, jakiejś wyrównywaczki? Co bym miał wszystkie wpisy na programie głosowym na jednym tym samym poziomie? Ponieważ ja akurat jestem osobą niedosłyszącą, w związku z powyższym mam niestety na całą parę lte na laptopie kartę dźwiękową na maxa. A niektóre wpisy są dla mnie za cicho. A niektóre są właśnie głośniejsze. Dla innych mogą te wpisy być ok. A właśnie dla mnie czasami jest za cicho. Czy jest możliwe jakoś dodanie jakiegoś takiego czegoś co by wyrówniewało poziom głośności wpisów głosowych? Ewentualnie co byście mi poradzili? Jakie rozwiązanie? Tego problemu co bym mógł zrobić? Nie wiem. Może słychać bez słuchawek tylko z drugiej strony. Gdy się mieszka z kimś w domu to nie jest fajne gdy inni słyszą o czym tutaj się rozmawia itd. itd. I zatem proszę o pytanie, znaczy o odpowiedź. Pozdrawiam. Wszystkich nocnych marków i nocne marki, które tak jak ja o godzinie 5.05 i 5 sekund nie śpią.

lwica

#287 ·

Transcription

Witajcie, a ja z takim zapytaniem, jak można załączyć plik do wpisu głosowego, jeśli chcemy dodać wpis, który już jest nagrany na przykład.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#288 ·

Transcription

Strasznie Cię cicho nagrało.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Puszkin

#289 ·

Transcription

O, to coś się w ogóle nagrało, tylko słyszałem jakieś takie piknięcie i nie jest więcej ludzi, jeżeli wy to będziecie specjalnie robić, to ja się pogniewam i będę gryzł, bił, kopał i szczypał i w ogóle, jeśli nie będziecie tak cicho nagrywać. No dobra, koniec off-topiców.

lukasz1993258

#290 ·

Transcription

Na sam koniec od topu powiem, że zawsze można przecież sprawdzić jak się nagrywa. Bo to właśnie nie jest coś takiego jak odtwórz przycisk.

Puszkin

#291 ·

Transcription

Otóż to Łukasz, otóż to. No niektórzy robią tylko zakończ nagrywanie, pewnie jej dają wyślizg i o, już jest, nagrała się pięknie.

Prof.Falkowicz

#292 ·

Transcription

Słuchajcie, mam taki mały problem, ponieważ, jak wchodzę na eltenie, to mam błąd, pierwsze elten brak odpowiedzi w komunikacie, a potem pojawia mi się w komunikacie, że nie działa SSR Player, więc nie wiem o co tu chodzi w ogóle. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#293 ·

Transcription

A odpalałeś coś na LTE, nie na przykład z napędu, bo ja raz miałem taką faktycznie sytuację, że odpaliłem coś z napędu, z płyty i potem tą płytę wyciągnąłem i on jakby pamiętał to i niestety też mi wyskakiwał błąd. Jakoś mi się to udało obejść, ale na szczęście już to więcej nie wyskakuje, także jak na razie nie ma żadnego problemu, więc pozdrawiam.

Prof.Falkowicz

#294 ·

Transcription

Łukaszu, na ten jest naprawdę nieprawie nic, a na komputerze tak.

lukasz1993258

#295 ·

Transcription

No bo zazwyczaj taka sytuacja się dzieje wtedy, kiedy na przykład, teraz dam taki przykład, masz na przykład podpiętego pendrive'a i coś odpalasz z pendrive'a, a potem go wyjmiesz i już jest błąd, bo on tego nie widzi. Ja tak miałem właśnie, a to było tylko wtedy, kiedy coś odpalałem raz z napędu, mi się udało, ale to było już dawno, dawno temu. I cóż, no teraz jak na razie dobrze działa, no niestety nie wiem jak Ci pomóc, bo do głowy nic mi innego nie przychodzi kompletnie tyle.

Prof.Falkowicz

#296 ·

Transcription

No okej, dzięki Łukaszu za podpowiedź, jeszcze będę pisał do kogoś innego jakby coś, a jak mi przyszło sobie co do głowy, to daj mi jeszcze znać, okej?

lwica

#297 ·

Transcription

Dzień dobry. Widziałam jak się wtedy nagrało, ale akurat mi się chyba spieszyło albo coś i widocznie nie miałam czasu nagrać jeszcze raz. Więc teraz mam nadzieję, że będzie głośno i ładnie. Pytałam się jak można dodać plik, który już istnieje do wpisu głosowego na antenie. Pozdro.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#298 ·

Transcription

audiopost.wav musisz go zamienić jakby w folderze temp w ramingu eltena wchodzisz w raming elten i tam jest jeszcze jeden folder elten tam jest bin i tam na przykład gdy przerwiasz nagrywanie powstaje plik który nazywa się audiopost możesz go usunąć i wklejasz ten który chcesz i w tym momencie elten go zauważy i bez problemu będziesz mogła wysłać ten plik na serwer jak będziesz miała jakiś z tym problem to powiedz mi to jakoś postaram Ci się pomóc. Pozdrawiam Dzięki za oglądanie!

lwica

#299 ·

Transcription

Ok, dzięki bardzo. Przepraszam, że mnie było słychać podwójnie, ale akurat miałam na sobie nasłuch, więc tak mogło być. To nie była w sumie rada dla mnie, tylko dla koleżanki, więc jej może to zawzmiankuję. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#300 ·

Transcription

Nie mam sprawy, jakby jakiś był problem, to ja w miarę możliwości postaram się pomóc, aczkolwiek wiadomo, że nie we wszystkim, bo mogę oczywiście czegoś tutaj nie wiedzieć.

Poprzednia 15 / 18 Następna