Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Poprzednia 16 / 18 Następna

lukasz1993258

#301 ·

Transcription

Witajcie. Mamy 31 marca 2019 rok. Jesteśmy już pierwsze po przestawieniu czasu z zimowego na letni. Teraz co prawda powinna być druga, a jest trzecia. I chcę tylko sprawdzić czy ten wpis się tutaj doda, ponieważ jakby to powiedzieć jest pewien problem. Dużo wątków głosowych nie ma i jest tylko, właściwie to są tylko dwie możliwości. Albo dużo wątków głosowych zostało usuniętych, a druga możliwość jest taka, że nie wszystko zostało elegancko przeniesione po całej tej, że tak powiem sytuacji. Także ja tylko chcę to sprawdzić i jak na razie kończę swój wpis.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#302 ·

1 likes
Transcription

W tym, że jest zmiana czasu według mnie nie ma nic nieswykłego, natomiast po to, żeby sprawdzić, czy wpis się wyśle, wystarczy jedno słowo test w odpowiednim wątku lub nawet w tym wątku. W każdym razie stąd się biorą problemy z miejscem na serwerze, że użytkownicy dodają długie wypowiedzi, które średnio mają sens. Pozdrawiam.

Happy hacking

DJGraco

#303 ·

Transcription

Witam, witam, ja też po odwieszeniu się przywitam, ale chciałem powiedzieć co innego, na razie po odwieszeniu projektu zaginęły niektóre fora głosowe, ale myślę, że się wkrótce znajdą, na razie jest tylko forum głosowe Elten, a pozostałych forum głosowych nie widzę.

monstricek

#304 ·

1 likes
Transcription

Witajcie. Jeśli szczerze, to nie bardzo żałuję, że coś tam zginęło, ponieważ naprawdę zabierało to dużo miejsca na serwerze i myślę, że te treściowe i sensowne rzeczy to powrócą, a posty w stylu E, M, B po 30 minut, a jak wyjaśniliśmy, jeden z postów trwał nawet 1 godzinę i 20 tam ileś minut, to ludzie, no to problem. W każdym razie mam nadzieję, że moderacja bardzo dobrze wykona swoje funkcje i znikną te nietreściowe i nieważne wpisy, a ważne, powrócą już w grupach. A ja też nagrywałem się w sumie, żeby przetestować, czy to działa, czy to nie działa i jak to działa. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i czekamy na nową wersję LTE. Do zobaczenia.

lukasz1993258

#305 ·

Transcription

A ja mam takie pytanie odnośnie właśnie forów głosowych, to znaczy czy te wątki, które tutaj zginęły głosowe, a byłoby ich naprawdę sporo, na przykład odnośnie Krango, albo Radia SK, albo Rweb Max, czy one będą przewrócone z wydaniem wersji nowej L10 z grupami, czy te wątki zostały usunięte bezpowrotnie? A, o 19. Jeżeli ktoś zna na ten temat pytanie, bardzo bym prosił o odpowiedź. Dziękuję za uwagę.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

monstricek

#306 ·

1 likes
Transcription

Na pewno nie wszystkie wątki i nie wszystkie wpisy będą usunięci przez moderację, ale jakie konkretnie pozostaną, to będziemy wiedzieć tylko po wydaniu wersji 2.3.

lukasz1993258

#307 ·

Transcription

Czyli mostricek pozostaje tylko czekać na nową wersję LTE'a.

daszekmdn

#308 ·

1 likes
Transcription

Cześć, jak chodzi o forum głosowe, ogólnie o fora głosowe, to z tego co mi się wydaje, to co zginęło będzie po prostu poprzenoszone do grup. I te wszystkie posty raczej będą. No przynajmniej w kwestii forum radio, jeżeli ja dostanę adminowanie grupą, tak jak się oferowałem, to forum głosowe będzie. To co było do tej pory tutaj.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#309 ·

Transcription

No i świetnie Daszku, bo już mi brakować zaczęło tych wszystkich wątków głosowych odnośnie Eski albo RMF Max.

violinist

#310 ·

Transcription

Dzień dobry, tak jak wszyscy, to ja się przywitam. Witamy, że tak powiem, witam ponownie w takim razie. Służby, że jest więcej.

Puszkin

#311 ·

Transcription

No to ja się przywitam, dobry wieczór, skoro mogę, skoro chcę. No i też mam nadzieję, że wątki powrócą, bo w rodijewskach bardzo lubiłem się udzielać. I ogólnie właściwie w wątkach radiowych, głosowych. Tekstowych też, ale bardziej odnośnie konkretnie dziś radia, niż jeżeli o jakimś odbiorze na falach długich, krótkich czy średnich. Takie rzeczy mnie nie interesują, ale mam jednak nadzieję, że Grupa o Radiu niedługo powstanie i że wrócą moje ulubione wątki. W końcu bardzo lubię Radio SK. Także czekam.

lukasz1993258

#312 ·

Transcription

Radio SK. Radio SK. Oby ten wątek wrócił.

DJGraco

#313 ·

Transcription

Chyba jakiś Prima Prylis, bo ja go nigdzie nie mogę zobaczyć, ten wątek. Gdzie niby? Jeśli to nie jest Prima Prylis, to gdzie wrócił wątek Radia SK? Do jakiej kategorii? Bo ja go nigdzie nie mogę znaleźć.

daszekmdn

#314 ·

1 likes
Transcription

Nie wiem, czy będzie sens ten wielki wątek o Radiu SK w ogóle przywracać, moim zdaniem, bo tam w sumie to tylko wasza dwójka się wypowiadała i było to coś ponad 700 wpisów na końcu. Nikomu by się nie chciało tego słuchać.

Puszkin

#315 ·

Transcription

Marcelu, to, że tobie by się nie chciało słuchać tego, to nie znaczy, że innym by się nie chciało słuchać. Nawet jeżeli wypowiadała się tylko nasza dwójka, to my mamy do tego prawo, więc mam nadzieję, że jednak mimo wszystko wam tego radiu S-ka powróci. A to, że komuś się nie chce słuchać, to już nie jest mój problem. Ja nagrywam to dla siebie i dla kogoś, komu się chce tego słuchać i dla kogoś, kto chce o tym ze mną rozmawiać. Tyle jakby w temacie. Pozdrawiam i życzę mniej marudzenia na przyszłość.

daszekmdn

#316 ·

2 likes
Transcription

Mówiłem co myślę, mówię co myślę i będę mówić co myślę bez względu na cokolwiek. Nie ma po prostu kto, nie miałby kto tego moderować nawet, moim zdaniem, tego wątku. Najlepiej by było utworzyć go po prostu od początku.

Monia01

#317 ·

1 likes
Transcription

Zgadzam się z Daszkiem w tym przypadku. Tam było, nie pamiętam ile wpisów, bo to nie ja przesłuchiwałam forum radio, ale zostawienie takiego wątku równałoby się z tym, że on zostałby bez moderacji, bo nie wiem, czy ktoś podjąłby się przesłuchania całego wątku. Poza tym, gdyby trzeba było usunąć jakiś wpis z jakiegoś powodu, to zaburzyłoby to całą strukturę konwersacji. Więc myślę, że lepiej jest założyć nowy wątek o Radiu Eska i wtedy też będzie można o nim rozmawiać.

🇺🇦 🇵🇱

Puszkin

#318 ·

Transcription

Dobrze, ja też mówię, co myślę, dlatego uważam, że jak najbardziej ten wątek ma sens. Poza tym, to jest co? To, że my się wypowiadamy z Łukaszem najwięcej w tym wątku, to gdzieś coś źle? Bo ja tego nie rozumiem, naprawdę nie rozumiem. Też mówię to, co myślę i to, co uważam i uważam, że ten wątek powinien jak najbardziej wrócić i nie miałbym kto moderować. Trzeba było o tym myśleć wcześniej, zanim ten wątek się tak rozrósł.

Monia01

#319 ·

2 likes
Transcription

To nie jest złe, tylko po prostu tych wpisów jest bardzo dużo.

🇺🇦 🇵🇱

Puszkin

#320 ·

Transcription

Wybaczcie, nie dążyłem przyskać posta Moni, a już dążyłem się nagrać i oczywiście wyczalić. Propozycja Moni jest jak najbardziej dobrym pomysłem, żeby założyć od nowa wątek, tylko w takim razie, jeżeli by była możliwość, to ja bym poprosił o archiwum z tym wątkiem, z wątkiem Radia SK. Chciałbym to dla siebie mieć, z góry dziękuję.

Poprzednia 16 / 18 Następna