Nawet nie mówiąc o tym, że jacyś ludzie nawet nieznający polskiego mogą czytać przez tłumacza to forum. Rozumiem Cię i sama jestem wkurzona, jak ludzie tak piszą mimo że jestem polką.
1 likes
Trochę dystansu proszę! W takim razie ja powinienem się obrażać z żartów o niewidomych, patrz środowisko niewidomych/ co myślicie o żartowaniu z wad wzroku. Odpowiem ci na twoje pytanie: w latach 90 do naszego kraju przyjeżdżało mnustwo rosjan, głównie handlaży wszystkim co się dało: od zabawek, przez ubrania, buty, chińską elektronikę, a na papierosach i alkoholu kończąc. Wiesz, widziałem nie jedno. Poznałem: rosyjskich studentów, przez ludzi pracujących, a na pijakach kończąc. I nie, nie napisałem tego by kogokolwiek obrazić. Ja was lubię i szanuję, czasem nawet bardziej niż, coniektórych swoich. I akurat po tobie takiego komentarza się nie spodziewałem, już prędzej od kogoś z naszych. Myślałem, że wy rosjanie macie więcej dystansu.
-- (monstricek):
Sorry, chciał bym wiedzieć, zkąd łysy tak dobrze wie o Ruskich pijaczkach? Proszę także pamiętać, że ludzie z zagranicy czytają to, co o nich piszecie. Napewno nie byli byście zadowoleni, gdy by zobaczyli, że ktoś piszę o polakach, że są pijakami, albo debilami. Trochę kultury, proszę.
--
-- (monstricek):
Sorry, chciał bym wiedzieć, zkąd łysy tak dobrze wie o Ruskich pijaczkach? Proszę także pamiętać, że ludzie z zagranicy czytają to, co o nich piszecie. Napewno nie byli byście zadowoleni, gdy by zobaczyli, że ktoś piszę o polakach, że są pijakami, albo debilami. Trochę kultury, proszę.
--
1 likes
Tak jak mówiłam - polityczna poprawność as kiedyśkurwa zabije. Wy nieokrzesane, środkowoeuropejskie, ślepe białasy, którzy obrażą się nawet na to, że powie się ślepy, a nie niewidomy lub niepełnosprawny wzrokowo. Niedługo niepełnosprawny zacznie być obraźliwym słowem...
Niestety, popieram monstricka i łysy z tobą się nie zgadzam.
Nie jest to skracanie dystansu, a jest to zupełnie normalna reakcja.
Nie jest to skracanie dystansu, a jest to zupełnie normalna reakcja.
Nie ma co się obruszać, jest to fakt, że rosjanie lubią wypić i mają głowę, a co za tym idzie potrafią wypić sporo, polacy mają identyczną łatkę, mówi się nawet, że jedynie rosjanie są w tym lepsi.
Nie tylko wśród zwykłych ludzi krąży taka opinia, ale i nawet sami rosjanie, mówię tu o reżyserach doskonale o tym wiedzą i przedstawiają rosjan w swoich filmach w ten sposób.
Nie zostało wymienione żadne imię, żaden login, ani ksywka żeby się obruszać, nie było to skeirowane presonalnie do nikogo z tu obecnych.
Tak jak wyżej, potrzeba więcej dystansu.
Nie tylko wśród zwykłych ludzi krąży taka opinia, ale i nawet sami rosjanie, mówię tu o reżyserach doskonale o tym wiedzą i przedstawiają rosjan w swoich filmach w ten sposób.
Nie zostało wymienione żadne imię, żaden login, ani ksywka żeby się obruszać, nie było to skeirowane presonalnie do nikogo z tu obecnych.
Tak jak wyżej, potrzeba więcej dystansu.
a wg. mnie ta Ania z acapelli bżmi jak jakaś czeszka, i to po nie złej dawce alkocholu, i bez obrazy dla Czechuw.
W takim razie mamy inne wyobrażenie o czechach, ale fakt, Anki nie lubię.
-- (patrykkubaszczyk):
a wg. mnie ta Ania z acapelli bżmi jak jakaś czeszka, i to po nie złej dawce alkocholu, i bez obrazy dla Czechuw.
--
-- (patrykkubaszczyk):
--
Jak lubisz piszczenie, kichanie i szczekanie to ok.
-- (wredny):
Ania jest całkiem udana ,czego nie można powiedzieć o Monice
--
-- (wredny):
--
Edited
I jeszcze gwizdanie.
-- (łysy):
-- (wredny):
--
--
-- (łysy):
-- (wredny):
--
--
Hej, a pierdzi również?
szkoda, że nie w nowej, może by mnie to przekonało.