EltenLink

Jakiego używacie syntezatora mowy bądź głosu?

Wróć do Screenreadery i syntezatory mowy

#121 DJGraco

Ewa mówi wyraźniej od Zośki.

2020-04-09 17:01

#122 Lowca_Androidow

Zdecydowanie, zwłaszcza przyspieszona, Zośka nie daje rady, bełkocze.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-04-09 17:53

#123 markus1234

Według mnie najlepszy jest Krzysztof rozszerzony. Używam go na iPhonie i nie narzekam. Zośka i Ewa nie są aż takie fajne, szczególnie Ewa. Dziwnie gada. Nie mogę się przyzwyczaić do niej.

2020-04-09 21:15

#124 misiek

Ten to dopiero bełgocze, jakoś wolę kobiece głosy. Nie jestem homogenizowany hehe.
--Cytat (markus1234):
Według mnie najlepszy jest Krzysztof rozszerzony. Używam go na iPhonie i nie narzekam. Zośka i Ewa nie są aż takie fajne, szczególnie Ewa. Dziwnie gada. Nie mogę się przyzwyczaić do niej.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Edytowano 2020-04-10 00:01

#125 Lowca_Androidow

Ale na telefonie te głosy zupełnie inaczej brzmią niż te pod windowsem.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-04-10 00:25

#126 markus1234

Ta Ewa z iPhonea to gada tak, jakby na kogoś krzyczała. :d :d :d. Ja mam takie odczucie.

2020-04-10 00:31

#127 misiek

Na Iphone i na Androidzie też bełgocze.
--Cytat (Łowca_Androidów):
Ale na telefonie te głosy zupełnie inaczej brzmią niż te pod windowsem.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-04-10 01:20

#128 Lowca_Androidow

Łysy, napisałem przecież, że na telefonie brzmią inaczej, na telefonie czyli zarówno na iPhone jak i na androidzie.

2020-04-10 09:57

#129 DJGraco

Bo to są wersje compact dlatego brzmią inaczej.

2020-04-10 11:10

#130 markus1234

Ale są też wersje rozszerzone, ja mówię o rozszerzonej że mi się podoba. Wersje kompact nie podobają mi się.

2020-04-10 12:56

#131 DJGraco

Każdy ma gusta. ja na telefonie używam ewy compact bo brzmi moim zdaniem najnormalniej ze wszystkich. Ewa rozszerzona? Hmm no nie ciekawy syntezator, dość specyficzny.

2020-04-10 13:02

#132 Lowca_Androidow

Czy rozszerzona czy nie brzmią inaczej. Ja np. rozszerzonych nie trawię, dla mnie one śwpiwają i mają płynną szybkość, zdecydowanie wolę wersje compact

2020-04-10 13:54

#133 DJGraco

Witaj w klubie Łowca.

2020-04-10 16:24

#134 camila

Jeśli vocalizery, to tylko compact. Wyraźniejsze i mniej przekombinowane są. <3

ENFP
2020-04-10 19:58

#135 Monia01

Dokładnie.

🇺🇦 🇵🇱
2020-04-10 23:00

#136 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane

Dla mnie compacty bżmią, jak by miały maskę, bo corona :d
A ewa, hmm. za dziwnie akcentuje Polskie literki.

2020-04-17 20:08

#137 daszekmdn

Ewa od Nuance brzmi sorry, ale jak by siedziała w miejscu do którego królowie chodzą piechotą i strasznie się męczyła... :D

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2020-04-19 15:26

#138 misiek

Ewa od Nuance brzmi jak ruska pijaczka.
-- (daszekmdn):
Ewa od Nuance brzmi sorry, ale jak by siedziała w miejscu do którego królowie chodzą piechotą i strasznie się męczyła... :D

--

2020-04-19 16:36

#139 wredny

ewa od nuance brzmi tak, jak gdyby niemka usiłowała czytać polski tekst mam wrażenie ,że do sesji nagraniowej złapali jakąś polską dziennikarkę od lat mieszkającą za granicą,

Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
2020-04-21 10:36

#140 monstricek

Sorry, chciał bym wiedzieć, zkąd łysy tak dobrze wie o Ruskich pijaczkach? Proszę także pamiętać, że ludzie z zagranicy czytają to, co o nich piszecie. Napewno nie byli byście zadowoleni, gdy by zobaczyli, że ktoś piszę o polakach, że są pijakami, albo debilami. Trochę kultury, proszę.

2020-04-21 23:00