NIektórzy są tu zdrowo pojebani i tyle... Chyba pola stąd iść, o.o. Na hyperreal :-D :-D <3 @djdenis333
też mam taki zamiar!!!!!!!!!!!
Dokładnie. Ale tak to jest, bez urazy, jak niewidomki się gettoizują i żyją we własnym świecie. Niedorośli prowadzą moderację.
To jest kolejny przykład, że grupy to zło, bo tutaj każdy może byćmoderatorem,każdy kto założy grupę mawładzę i robi to comu siępodoba, on ustanawia prawo i decyduje o wszystkim w grupie.
Ja musiałem się wypisać z grupy o telefonach, właśnie ze względu na panujący tam carat, został usunięty mój wątek mieszczący się w temacie, bo dotyczył androida,
Oczywiście przenoszenie, jeśli już takowe następuje to w ramach grup preferowanych, a inne sobie leżą, mimo, że mają taką samą tematykę, ale kto inny jest założycielem.
Ten wątek jest w preferowanych, a przecież jest grupa strikte dotycząca screenreaderów i niestety nie jest przypięta do preferowanych i tak powstają zdublowane grupy, trzeba skakać po wszystkich otakiej samej tematyce żeby sprawdzić czy aby nie ma tam interesującej nas informacji.
Wątki mimo iżpasują do tematyki są usuwane, bo istnieje inna grupa, gdzie według moderacjipowinien się znaleźć ten wątek, dlaczego mamsię zapisywać do grupy do której nie chcę należeć?Tylko po to, aby podpić statystyki grupy?
Ja musiałem się wypisać z grupy o telefonach, właśnie ze względu na panujący tam carat, został usunięty mój wątek mieszczący się w temacie, bo dotyczył androida,
Oczywiście przenoszenie, jeśli już takowe następuje to w ramach grup preferowanych, a inne sobie leżą, mimo, że mają taką samą tematykę, ale kto inny jest założycielem.
Ten wątek jest w preferowanych, a przecież jest grupa strikte dotycząca screenreaderów i niestety nie jest przypięta do preferowanych i tak powstają zdublowane grupy, trzeba skakać po wszystkich otakiej samej tematyce żeby sprawdzić czy aby nie ma tam interesującej nas informacji.
Wątki mimo iżpasują do tematyki są usuwane, bo istnieje inna grupa, gdzie według moderacjipowinien się znaleźć ten wątek, dlaczego mamsię zapisywać do grupy do której nie chcę należeć?Tylko po to, aby podpić statystyki grupy?
zgadzam się z tobą łowca androidów w 10000% procent
Post "gadzinki" odnosił się prawdopodobnie do Infovoxa i zapewne dlatego został usunięty.
Prawdopodobnie. Może. A gdzie są przepraszam kopie postów? Gdzie są jakieś logi?
Co ja wróżka że muszę z fusów odgadywać? :P
Co ja wróżka że muszę z fusów odgadywać? :P
No i jeszcze jedno. Post 183, też usunąć trzeba, bo padło w nim zapytanie o program xdddd
Edited
Edited
Jak chodzi o post Nuna to zapytanie o program, nie dotyczyło cracka.
Gadzio:
Jeżeli Twój post dotyczył tylko i wyłącznie słownika, przepraszam, ale kasowałem ich kilkanaście w kolejności, i najzwyczajniej w świecie mogłem usunąć o jeden za dużo.
Żaden człowiek nie jest nieomylny, więc jeżeli faktycznie tak się stało, przepraszam za zaistniałą sytuację.
Na przyszłość jednak polecam skontaktować się prywatnie przed podjęciem inych działań.
Wszystko byśmy wyjaśnili bez całej afery, ponieważ jestem człowiekiem konkretnym.
Gadzio:
Jeżeli Twój post dotyczył tylko i wyłącznie słownika, przepraszam, ale kasowałem ich kilkanaście w kolejności, i najzwyczajniej w świecie mogłem usunąć o jeden za dużo.
Żaden człowiek nie jest nieomylny, więc jeżeli faktycznie tak się stało, przepraszam za zaistniałą sytuację.
Na przyszłość jednak polecam skontaktować się prywatnie przed podjęciem inych działań.
Wszystko byśmy wyjaśnili bez całej afery, ponieważ jestem człowiekiem konkretnym.
Alenikt tu nie prosił o cracka, nigdzie nie padła taka prośba.
Nie wiem co to jest, ale nie działa w żaden sposób, ani nie można pobrać, ani odtworzyć. I po co wystawiać takie gówno?
-- (camila):
Eloq w praktyce:
https://www.dropbox.com/s/irzdoq2qkdbyyup/Oct%2018%2C%207.34%20PM.wav?dl=0
--
-- (camila):
Eloq w praktyce:
https://www.dropbox.com/s/irzdoq2qkdbyyup/Oct%2018%2C%207.34%20PM.wav?dl=0
--
Niewiem jak inni,ale ja pobrałemzanim jeszcze link zostałpoprawionyi siępobrało.
A ja mam trochę inne pytanie. Pobrałam e-speaka NG z githuba, i patrzę nie ma go w wyborze pod SAPI5. Więc odpalam CMD w trybie admina, klepie REGSVR32 "C:\Program Files\eSpeak NG\libespeak-ng.dll" i wyrzuca mi błąd, żę moduł nie ten. Nie mam pomysłu jak to zrobić inaczej, lub czegoś brakuje - nie wiem czego. Instrukcji nie widzę, albo nie umiem szukać jak to pod SAPI podpiąć.
Nieda się espeaka ng podpiąć pod sapi. Nikomu nie chciało się go zrobić pod tą platformę nie wiem dlaczego