EltenLink

Jakiego używacie syntezatora mowy bądź głosu?

Back to Screenreadery i syntezatory mowy

#201 camila

NIektórzy są tu zdrowo pojebani i tyle... Chyba pola stąd iść, o.o. Na hyperreal :-D :-D <3 @djdenis333

ENFP
2020-10-18 13:54

#202 exterminator

też mam taki zamiar!!!!!!!!!!!

Time to exterminate.
2020-10-18 13:56

#203 mateponczas

Dokładnie. Ale tak to jest, bez urazy, jak niewidomki się gettoizują i żyją we własnym świecie. Niedorośli prowadzą moderację.

2020-10-18 14:42

#204 Lowca_Androidow

To jest kolejny przykład, że grupy to zło, bo tutaj każdy może byćmoderatorem,każdy kto założy grupę mawładzę i robi to comu siępodoba, on ustanawia prawo i decyduje o wszystkim w grupie.
Ja musiałem się wypisać z grupy o telefonach, właśnie ze względu na panujący tam carat, został usunięty mój wątek mieszczący się w temacie, bo dotyczył androida,
Oczywiście przenoszenie, jeśli już takowe następuje to w ramach grup preferowanych, a inne sobie leżą, mimo, że mają taką samą tematykę, ale kto inny jest założycielem.
Ten wątek jest w preferowanych, a przecież jest grupa strikte dotycząca screenreaderów i niestety nie jest przypięta do preferowanych i tak powstają zdublowane grupy, trzeba skakać po wszystkich otakiej samej tematyce żeby sprawdzić czy aby nie ma tam interesującej nas informacji.
Wątki mimo iżpasują do tematyki są usuwane, bo istnieje inna grupa, gdzie według moderacjipowinien się znaleźć ten wątek, dlaczego mamsię zapisywać do grupy do której nie chcę należeć?Tylko po to, aby podpić statystyki grupy?

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-10-18 15:15

#205 exterminator

zgadzam się z tobą łowca androidów w 10000% procent

Time to exterminate.
2020-10-18 17:20

#206 nuno69

Post "gadzinki" odnosił się prawdopodobnie do Infovoxa i zapewne dlatego został usunięty.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2020-10-18 18:00

#207 denis333

Prawdopodobnie. Może. A gdzie są przepraszam kopie postów? Gdzie są jakieś logi?
Co ja wróżka że muszę z fusów odgadywać? :P

2020-10-18 18:15

#208 gadzio

Jakiego Infovoxa?

NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
2020-10-18 19:28

#209 gadzio

No i jeszcze jedno. Post 183, też usunąć trzeba, bo padło w nim zapytanie o program xdddd

NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
2020-10-18 19:44

#210 camila

ENFP
Edited 2020-10-18 19:52

#211 daszekmdn

Jak chodzi o post Nuna to zapytanie o program, nie dotyczyło cracka.
Gadzio:
Jeżeli Twój post dotyczył tylko i wyłącznie słownika, przepraszam, ale kasowałem ich kilkanaście w kolejności, i najzwyczajniej w świecie mogłem usunąć o jeden za dużo.
Żaden człowiek nie jest nieomylny, więc jeżeli faktycznie tak się stało, przepraszam za zaistniałą sytuację.
Na przyszłość jednak polecam skontaktować się prywatnie przed podjęciem inych działań.
Wszystko byśmy wyjaśnili bez całej afery, ponieważ jestem człowiekiem konkretnym.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2020-10-18 21:29

#212 Lowca_Androidow

Alenikt tu nie prosił o cracka, nigdzie nie padła taka prośba.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-10-18 21:45

#213 misiek

Nie wiem co to jest, ale nie działa w żaden sposób, ani nie można pobrać, ani odtworzyć. I po co wystawiać takie gówno?
-- (camila):
Eloq w praktyce:

https://www.dropbox.com/s/irzdoq2qkdbyyup/Oct%2018%2C%207.34%20PM.wav?dl=0

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-10-19 00:52

#214 denis333

Jak byś przeczytał link uważnie, to wiedział byś, że to wav.

2020-10-19 01:33

#215 camila

Już zmieniłam treść linku i się pobiera bez problemu...

ENFP
2020-10-19 07:28

#216 Lowca_Androidow

Niewiem jak inni,ale ja pobrałemzanim jeszcze link zostałpoprawionyi siępobrało.

2020-10-19 15:34

#217 camila

A ja mam trochę inne pytanie. Pobrałam e-speaka NG z githuba, i patrzę nie ma go w wyborze pod SAPI5. Więc odpalam CMD w trybie admina, klepie REGSVR32 "C:\Program Files\eSpeak NG\libespeak-ng.dll" i wyrzuca mi błąd, żę moduł nie ten. Nie mam pomysłu jak to zrobić inaczej, lub czegoś brakuje - nie wiem czego. Instrukcji nie widzę, albo nie umiem szukać jak to pod SAPI podpiąć.

ENFP
2020-12-31 18:07

#218 DJGraco

Nieda się espeaka ng podpiąć pod sapi. Nikomu nie chciało się go zrobić pod tą platformę nie wiem dlaczego

2020-12-31 18:14

#219 nuno69

Jaki dokładnie błąd?

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-01-05 15:13

#220 camila

moduł został załadowany, ale nie odnaleziono punktu wejścia DLL register server.

ENFP
2021-01-05 22:39