Wiem, że to chyba nikogo, ale udało się zmodyfikować eloq by działał, również z polskimi znakami na androidzie. Póki co jest stabilnie ;)
:-) A czy możesz ten syntezator jakoś udostępnić? Oczywiście dla celów edukacyjnych. :-D
Nie ma, Ale jak pisała użytkowniczka, można słownik dopisać po polskiemu. Znaczy znaki Pl itd.
Edytowano
Wpisy dotyczące nielegalnego oprogramowania zostały usunięte. Publicznie proszę o zaprzestanie tego rodzaju praktyk. Na razie to tylko upomnienie. W przyszłości będę zmuszony sięgnąć po radykalniejsze środki.
Edytowano
What da? :O To powiedz mi proszę gdzie można kupić eloquence na androida, kiedy codefactory zypełnie zaprzestało jego dystrybucji i w tej chwili to jedyna droga zdobycia? I to na szeroko dostępnych źródłach?
A poza tym nikt tu! Kurde! Nie dawał! Linków!
Trochę więcej myślenia,a mniej zerojedynkowości!
Trochę więcej myślenia,a mniej zerojedynkowości!
Jeśli dalej tak będzie, będziecie mieć tylko swoje kółko wzajemnej adoracji, święte, nie rozmawiające o nielegalnym oprogramowaniu, nie używajace brzydkich słów i nie mające niebieskiego pojęcia o niczymkolwiek prócz własnych światopoglądów.
Akurat jeśli chodzi o brzydkie słowa to się zgadzam. Ale tutaj ktoś ewidentnie postąpił nielogicznie.
No bez jaj, w którym miejscu zostało złamane prawo lub regulamin forum?
Nie zostały podane żadne linki, ani informacje w jaki sposób można złamać oprogramowanie lub dotrzeć do takowego,nie zostały równieżpodane sposoby jak tego dokonać, nie zostało również tutaj przesłane. Rozmowa o nielegalnym oprogramowaniu nie jest niezgodna z prawem.
Nie zostały podane żadne linki, ani informacje w jaki sposób można złamać oprogramowanie lub dotrzeć do takowego,nie zostały równieżpodane sposoby jak tego dokonać, nie zostało również tutaj przesłane. Rozmowa o nielegalnym oprogramowaniu nie jest niezgodna z prawem.
Czemu wywaliłeś mój wpis, który dotyczył słownika do syntezatora? To słownik też jest nielegalny?
--Cytat (daszekmdn):
Wpisy dotyczące nielegalnego oprogramowania zostały usunięte. Publicznie proszę o zaprzestanie tego rodzaju praktyk. Na razie to tylko upomnienie. W przyszłości będę zmuszony sięgnąć po radykalniejsze środki.
--Koniec cytatu
--Cytat (daszekmdn):
--Koniec cytatu
tak samo jest mna forum gry! napisałem tylko że mi kolega przepalił z płyty mortal kombat x i zoostałem ostrzeżony holera wie za co.